13

Анонимен

преди 10 години

Ето ви и видеото на всички срещи до сега, гледайте играта на Канада срещу Русия и се питайте какво пречи на България да бие Бразилия освен собствената им неувереност ;-). При това руснаците водеха с 2:0 и загубиха с 3:2 ;-).laola1.tv/en/int/fivb/video/204--.html

12

Анонимен

преди 10 години

Има си официален сайт на лигата, от там можете да гледате всичките мачове до сега безплатно. Както да видите и програмата. fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2013/Finals.aspДори и феноменалната победа на канадците над руснаците, които пък преди това биха точно бразилците. И тоз мач го има, гледайте го. Та защо България да не победи Бразилия ако играе сърцато като канадците срещу руснаците ;-).

11

запалянко

преди 10 години

До АнонименА да не би да искаш да ги гледаш пети, десети, двайсти...Къде е Германия, САЩ, Франция, да изброявам ли още? Полша??? Кой ги отстрани?! Нашите момчета са на много по-високо ниво от икономиката ни, другите спортове. Можем само да им се възхищаваме и поддържаме!!!

10

объркан

преди 10 години

Наистина в колко ще е срещата? Прочетох новината в три сайта -едните казват , срещата България -Бразилия , ще е от 1,00 часа ,другите от 2,00 часа ,а вие от 3,00 часа.Май ще се наложи от 0,00часа да седна и да чакам.Що не се уточните!

9

Анонимен

преди 10 години

Омръзнаха ми да ги гледам да стават все четвърти.

8

ВАРНА

преди 10 години

Давайте, непокорни ЛЪВОВЕ! БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!! С вас сме!!!

7

фен

преди 10 години

Какъв 3 часа през нощта? На кого да вярваме? Търсим по програмите на ТВ пише едно, снощи търсим къде да гледаме срещата .....информирайте правилно хората - с големи букви!!!! Сутринта даже открих статия, че резултатът бил Аржентина - Италия 3:1 Взех да търся точките. Трябва отговорност и коректност!

6

запалянко

преди 10 години

Успех момчета! Каквото и да направите - доказахте, че сте сред четворката на света! Браво! Ще ви гледаме с удоволствие!!!

5

БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

А сега трябва да смачкаме и бразилците и сме на финал!

4

Анонимен

преди 10 години

Две победи с по 3:2 са напълно достатъчни България да грабне световната титла и наградата от 3 милиона долара!

3

Йово

преди 10 години

Давайте момчета, че това е 5-ти полуфинал за България в световната лига предишните 4 все отпадахме време е да стигнем до финала, УСПЕХ.

2

Анонимен

преди 10 години

Вие журналистите не четете, а претендирате да информирате другите ;-). Срещата не е в 3 през ноща а дори по-рано в 2, ей ви го от сайта на лигата :98 SF2* Winner Pool E - BRA Runner-up Pool D - BUL 20 July 23:00GMT 20:00LocalТа откога 23 гринуичко стана 3 часа София ;-).

1

Discovery

преди 10 години

Успех ние сме с вас :)...