168

Анонимният

преди 10 години

Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече лош човешки материал? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица убийци на бебета, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?

167

Анонимен

преди 10 години

Скрий се Местане, срам нямаш ли.

166

ТЕФТЕРА на ЕМИН

преди 10 години

Това нахъсено изказване и ТОЧНО срещу Президента Плевнелиев от Местан( който мълча, когато БЕСНЕЕШЕ Волен) ме кара да се СЪМНЯВАМ в истинноста и ПОЯВАТА на този ТЕФТЕР.( появи се навреме с точните инициали.Предния ден, преди Сидеров да свика "по списък" всички, пред които БЕСНЯ) Голяма режисура.Та си спомням ПОЯВАТА на ТЕФТЕР И преди няколко години, ПАК в удобен момент; когато форумите прегряваха от СЪМНЕНИЯ спрямо Доган.Та ТОГАВА ИЗНИКНА СПАСИТЕЛния ТЕФТЕР, в който Емин "възхвалява"Доган!?

165

eeee

преди 10 години

ДЪЩЕРЯ МИ Е ОТ 10 ГОДИНИ В ГЕРМАНИЯ -МАСТЕР ПО ИМПЛАНТОЛОГИЯ, НО НЕ Е МИЛИОНЕР-ЯВНО Е ИЗПУСНАЛА ВРЕМЕТО И НЕ Е НОЩУВАЛА ПО ПАРКИНЗИТЕ ,НЯМА МИЛИОНИ ,НЯМА ОФШОРКИ САМО НЕМСКИ ДИПЛОМИ ,РАБОТА И УЧЕНЕ ПО 12 ЧАСА И ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ НО С НЕМСКИ ДОКУМЕНТИ ОТ НЕМСКАТА ДАНЪЧНА СЛУЖБА....

164

ЗА ТЕФТЕРЧЕТО

преди 10 години

ГЕРБерасти здраво са се захванали да защитават Б.Б, Ц. и И.Ф. И понеже в случая има много ла"на за изриване, само хулят и оплюват всичко около себе си.

163

999

преди 10 години

Абе тия в правителсвото в кой век живеят! Пародия на управление...

162

Анонимен

преди 10 години

Колко удобно, няколко дни след изявлението на Президента се появи някакво тефтерче. Така ще е вече!! Който се обади горко му.

161

Мен

преди 10 години

Може да е меломан тоя бе, И.Ф. - Ирина Флорин :)Атакягата да трае - вожда му е на луксозна почивка, а той пише тука глупости из форума. По-болни хора не съм виждал от атакистите.

160

Анонимен

преди 10 години

До ехКви руски интереси бе, ти си за психиатър. Толкова ли не виждаш че демокрация през последните годнини нямаше. Казваш нещо срещу Тиквата и си без работа. Малкия бизнес беше смазън и рекетиран както в мутренските години. Сега и с тва тефтерче лъсна всичката мръсотия, не мога да повярвам че това се случва в правова демократична страна. Това е безумите и диктатура на Простака Тиква. Руски интереси - ЕРП-тата да не са руски, а златото на БГ нали американци го крадат ами мариците. ***.

159

Гей сергей

преди 10 години

До гейБЕРЩо за *** коментар!

158

До 186

преди 10 години

Две страни на една монета са Бога и Дявола, но не ги прави едно и също! По вероятно дявола Станишев да плете нещата!!!! Борисов беше подслушван и трябваше да бъде ударен според тефтера. Ако не е Станишев може би Доган и чуждо разузнаване + корупция са в основа на нещата.

157

ех

преди 10 години

До АнонимниятДестабилизацията на държавата започна още през Февруари, когато накърнените руски интереси предизвикаха платеното недоволство. *** и турците само се възползват от ситуацията и сега не пускат кокала, че изгладняха , след като бяха 4 години далеч от кацата с меда

156

аз

преди 10 години

Мазен доносник, вместо да си затвори устата и да се срамува той размахва пръст и срещу прездента.Кой си ти, наглецо, че се изживяваш като ментор.35 дена не чувате гласа на протестиращите, извадете си тапите от ушите. Държавата не ви е бащиния, че да се натискате да управлявате.Имаме демократично управление, тези които искат оставка са много по-вече от мижавите ви , платени поддръжници.

155

Анонимният

преди 10 години

Всички на протеста сте манилулирани по много грозен начин. Когато го разберете един ден ще се срамувате. Имате претенции че сте умни и образовани. Какво ще постигнете сега хаус в държавата и икономически спад. Не съм привърженик на това правителствата да се сменят за няколко месеца. А президента защо го жалите. Кой го посочи него за кандидат, забравихте ли. С чии гласове стана такъв, нали е президент благодарение на структорите около Пеевси. Или ще кажете да , ама той се еманципира и сега се бори с тях.. Всичко е с цел дестабилизация на държавата, което ще се отрази негативно на всички ни.

154

гейБЕР

преди 10 години

БУДА - тиквата , пак ще вдигне кръвното, отново ходжата пак да ходи да му го сваля.

153

Атакист

преди 10 години

до 193Те сега всички герберасти като теб и Тиквата го лапат на Волен в момента, като даже не ходят на работа от унижение!

152

Атакист

преди 10 години

Алооо греберасткия ***- революционера, къде се скри ве, *** ***?

151

752031

преди 10 години

До ален макМного ясно че нищо няма да излезе. На тоя Златанов на челото му пише БУШОН. Тия които не знаят кво е бушон да питат новия електроинженер от ДПС бат Сали, той знае

150

Kaleko Aleko

преди 10 години

И още нещо:От 1 октомври малките и средни предприятия, които ползват ток средно напрежение, ще плащат по-високи тарифи, заради новата методиката за образуване на цените на доставчика от последна инстанция.Ако това е вярно, е ясно откъде ще се избият тези невероятни 5% :))) Само дето ще ни излязат през носа, защото, ако бизнесът плаща по-скъп ток, ще вдигне цените на продукцията.

149

Лично мнение

преди 10 години

Тефтерчето,записите с подслушванията,бюлетините,назначаването на Пеевски,многобройните "грешки" от персонални назначения,дори и протестите не са случайни!Следвайки логиката на събитията съм дълбоко убеден,че това е една дълго подготвяна сделка между Станишев и Банкянския ***.Станишев и Борисов са две лица на една и съща монета,само че от едната страна номинала е с 3-4% по-висок от другата!Който има глава на раменете си да мисли,мен това не ме удовлетворява,а ме отвращава!