13

айде скрий се

преди 10 години

Този лайньо докога ще дава изявления! Ега ти противната мутра. Все едно, че той не набъркан в ***. "Има и други тефтерчета" - има, при Бриго Аспарухов.

12

ГЕРБавия

преди 10 години

А мутренския РЕЗЕРВОАР - ИПОнецът комунист Бойко Борисов да остане !?????? Това мафиотче, което правеше далавери с терени, ловни стопанства и т.н., съвсем ни будалка. БОЙКО да не е сляп ?? Или глупав ?? Той нищо не знае, добричката мутра ББ ???? ГЕРБ е мутро-мафиотска групировка, червена при това !!!

11

Анонимен

преди 10 години

Този не само,че не трябва да се появява в публичното пространство, ами той е за прокуратурата. Отидете по Етрополе и околностите и вижте как дерибейства. Че за Емо-ротманса, кой не е чувал??? А докато беше на позиция в предишния парламент,без неговата дума не минаваше нито едно назначение.Чакаше се той да каже "ти си нашия човек" и тогава биваха назначавани хора по администрацията с "уж" т.нар. конкурси. Та сега той ли е тръгнал да следи за морала на другите??? Е, слава Богу, не съм гласувал за

10

Емо Ротманса

преди 10 години

Цецо, айде отказвай се вече, то се е видяло че само престъпници излизаме от тази партия. Обещавам да ти нося цигари на свижданията.

9

Жалки българи

преди 10 години

Жалки сте и жалки ще си останете... Чалгари ли мутри ли джепчии или крадци и измамници Българите сте *** и такава ще си останете! Не политиците са виновни за това на което приличаме а самите ние не заслужаваме повече! Кой какво купил откраднал или направил ви интересува Вас а Вие че само ядете и серете и нищо не сте създали за цял живот освен някое *** без елементарно възпитание и култура (защото нито култура нито възпитание има тва прокажено племе)! Съжелявам че съм се родил ТУК!

8

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Номер7Не вярваш на тефтерчета. Той самият Златанов си каза, че е негово. Прокуратурата и тя каза, че е негово. Само ти не вярвай - и правилно. Повече вяра трябва в божеството Бойко. С факти не става - дънят се нещата. ВЯРА трябва! ;) БУДАла

7

-+

преди 10 години

До ГошиСпоред мен не е нарочно. Щото и без тефтера на всички им е ясно, че всички козируват на мутрата-генерал. Пфу! Отврат.

6

Анонимен

преди 10 години

НЕ ВИ ВЯРВАЕМЕ ЗА ТЕФТЕРЧЕТА И ДР.ГЛУПОСТИ ПРЕДАТЕЛИ ТАКИВА.КОЛКО ВИ ПЛАТИХА.ЯСНА Е ЦЕЛТА - РАЗЦЕПЛЕНИЕ В ГЕРБ !ОЧЕРНЯНЕ ПОГОЛОВНО НА ВСИЧКИ,Ч Е А ДАНО ВИДИМ СТАНИШКО И ОРЕХОВЧО КОЛКО СА ПОЧТЕНИ,А ДАНО АМА НАДАЛИ.

5

Анонимен

преди 10 години

Сега е момента да се види кои са протестиращите. Ще викат ли оставка на ЦЦ и на ББ. Оставка - да напуснат Парламента!!! В края на краищатаправителството и парламента чуха протестиращите за Пеевски! Дали ББ и ЦЦ ще имат морала да се махнат!

4

-+

преди 10 години

До СпонгиВождът като кажеш пиши, и пишеш. Какво да прави човека, като и на него му се е лапало. А ние си стоим в мизерийката и държавата е последна във всичко. Иначе по 3 бона сега им плаща вожда с нашите пари (т.е. от субсидията), за да не ходят на работа.

3

Гоши

преди 10 години

Емо защо пропуска от схемата за оставки и Б.Б. И той е от групата в тефтерчето И.Ф.-Ц.Ц.-Б.Б.

2

Спонги

преди 10 години

Ами, по добре и ББ да напусне. Много ми хареса *** правил си записки при посещението при Вожда. Той му казал:"Вземи един лист и пиши. ИФ дава нарежданията, тио се отчиташ на ЦЦ или на мен.". Тъпанарът наистина си записал какво му казва ББ.

1

GO

преди 10 години

*** mafiota,toia izkypi celia etropolski balkan i e nagal ta prikazva za drygite......