100

Анонимен

преди 10 години

НЯМА КАК ДА Е ЛЕСНО ДА СИ СПОМНИ ЧОВЕКЪТ КАКВО Е ТОВА И.Ф. - Ц.Ц. - Б.Б.СЪС СИГУРНОСТ ТЕЗИ ИНИЦИАЛИ БИХА ЗАТРУДНИЛИ КОЙТО И ДА Е.

99

елена

преди 10 години

Поредните глупости на прокуратурата ...от едно тефтерче егати новината

98

ПЛУВЕЦА

преди 10 години

Абе първо се информирайте достатъчно и тогава говорете, бе. Oрганът, на когото е председател Филип Златанов, е колективен. Който каквото и да му нарежда той няма власт да решава еднолично. Така че това са измислици с цел да се компрометира ОТНОВО ГЕРБ по някакъв начин!

97

ив!

преди 10 години

Тези записки всеки може да напише или да допише на ръка! Може и Ирина Флорин да е ;)

96

vesko02

преди 10 години

Това амнезията все по политиците ходи.Странно

95

Анонимен

преди 10 години

интересно как прокуратурата е правила обиск намерила тефтерчето и чак сега обвинение с търговия с влияние.Тея взеха да ни мислят съвсем на ***.То същото като Боко и Цецко подслушвали а пък май само тях са подслушвали .Те немогли нищо да чуят

94

Георги Петров

преди 10 години

Не чух,не видях не помня!Омерта!Някой сеща ли се какво е това и в кое общество се използва?

93

Тефтерче

преди 10 години

Човекът е като Васил Левски - всичко си е записвал.Умен е.Да не забрави кой му дава парите и заповедите.

92

Стачкуващ

преди 10 години

Този сега ни лук ял ни лук мирисъл.Егати и държавата.Записвал някакви имена пък сега това са извънземни.Защо се правят такива комисии и агенции.В *** нищо не става.Авгиеви обори е цялата ни държава.Ако въобще може да говорим,че това нашето е държава.

91

КК

преди 10 години

НА 19.02. НЕ СЕ ЛИ ИЗКАРАХА И СВИНЕТЕ ?-ЕТО, НЯМА 100% СЪВПАДЕЕНИЕ

90

Анонимен

преди 10 години

XA EMITO KOMUNDELITE UBAVO VA UPAVAT KAKTO VARI DALGOOOOOOOOOOOOOOOOO 6TE E TOVA UPAVANEEEEE

89

Анонимен

преди 10 години

Да се смееш ли, да плачеш ли... И тоя *** е от дългата резервна скамейка с кадри на ГЕРБ. Турили го на такъв важен пост, а той бетер калинка. Не стига че си записвал в тефтер такива компрометиращи неща, не стига че си държал тефтера в чекмеджето на бюрото, ами сега дава такива безумни обяснения... Явно за него нямо пиари да му стъкмят и напишат обяснението, както го направиха вчера за И.Ф.

88

ще те оправят

преди 10 години

Не мога да разбера защо на база на тези записки се правят заключения за търговия с влияние. Трябва да оставим прокуратурата да си свърши работа. :)Ще я свърши спокойно. Само ако Герб се върне на вланс имаш шанс, макар че като се знае как Бойко се оправя с машите си се съмнявам...Сега да го натиснат да приказва и е възможно И.Ф., Ц.Ц и Б.Б да формират нова затворническа партия скоро време!

87

Тошко

преди 10 години

На това място ГЕРБ са сложили най-правилния човек - само *** може да извършва поръчките на ИФ, ЦЦ и ББ, които използваха Комисията за конфликт на интереси като средство за шантаж и репресия на знакови фигури ...

86

КАКА

преди 10 години

...НИ ДУМА,НИ ВОПЪЛ, НИ СТОН....НО РЪКАТА СЪГРЕШИЛА, САМА НАПИСАЛА ИФ ЦЦ ББ.......САМ СЪМ, ДРУГИ НЯМА....КОРАВ КАТО КРЕМЪК-УВЯХНАЛ ГЕРБЕР

85

Типичен гербер

преди 10 години

Тоя трябва да е много училите - щото вожда им беше прочел само 1 книга. Много умно гледа

84

Абе 91

преди 10 години

ти не си трактор, ами *** каруца - пълна с ***

83

Мислещ

преди 10 години

"Да се изкарат хората на улиците 19.02." - демек тука БСП почват да плащат?

82

fagy

преди 10 години

Тоз,още като го погледнеш на снимката и ти става ясно,че има отклонения.Колко тряа си ***,че сам да си създаваш компромати.

81

ХА ХА ХА

преди 10 години

Голям смях! колко сте смешни и жалки журналята(че и прокуратурата май)! ползват ви като пощенска кутия за компроматите си! още колко години ще се хващате на номерата на ***? или и вие участвате в мероприятието? този е или заплашен или е взел някой лев, и сега естествено не помни, не знае, важното че вдигнахме пушилката! работата свършена: окепазихме който трябваше. ха на бас че осъден няма да има! ОТВРАТ!