29

Анонимният

преди 10 години

Има една съществена тънкост, която явно е убягнала на мъжа на Юлияна Плевнелиева Щатите също се стремят към Евразия, и не заради Владимир Путин, а заради перспективата да печелят и разширят пазарите, технологиите и влиянието си след като от инвазията им в Африка излезе едно голямо нищо!Всеки, който чете поне малко повече от Росен Плевнелиев ще е наясно, че бъдещето на пазари, развита икономика, политическо влияние е в посока Евразия.

28

Анонимният

преди 10 години

На 15 юли чуехме още нещо много смешно от изявление на Росен Плевнелиев: Като капак на всичко, господин Чуков многократно се е изказвал в подкрепа на Евразийския съюз на господин Путин. Нека си даваме сметка какви назначения се случват пред очите на цялата нация. Меко казано, аз съм силно притеснен, декларира президентът.Притеснен ще е мъжът на Юлияна Плевнелиева няма как да е по-различно, но нека поразсъждаваме кое притеснява Плевнелиев: очевидно фактът, че съпругата му работи за американските интересии това е в дъното на Плевнелиевото притеснение.

27

Анонимният

преди 10 години

Вместо да отговори на депутата Волен Сидеров, за Офшорките, Плевнята видимо изнервен заплаши, че ще се посъветва как да бъде отстранен и изведен от охраната Сидеров от въпросното заседание?!Лошото е друго, че тогава всички политически лица мълчаха и никой не поясни на Плевнелиев, че не той може да изгони Сидеров от президентството, а депутати могат да го извикат в парламента за обяснение по темата с офшорните фирми.

26

Правилният отговор

преди 10 години

Не е вярно, че Роската Офшорски слуша само протестиращите! Правилният отговор е, че Роската слушка само своя кукловод агент Буда!

25

как вървят офшорките

преди 10 години

Роска, кажи как вървят офшорките в Кипър?

24

Офшорски

преди 10 години

По-добре Пламен Орешарски, отколкото Роско Офшорски!

23

Най-големият скандал

преди 10 години

Най-големият скандал е, че ку*тизанът на агент Буда е президент!

22

Анонимен

преди 10 години

Мръсната долна червена *** пак се е активизирала! Кой каквото и да ми говори, Плевнелиев има много по-висок морал и достойнство от останалите *** от политиката!

21

До 17

преди 10 години

Човече, каква Турция, каква Русия бълнуваш...Крайно време е да разберем, че ако искаме нещо хубаво да ни се случва, това хубаво нещо трябва да си го направим само ние, със собствените си глави и ръце.Никой няма да ни направи подаръциНо и фантасмагориите за някаква Русия, която ни била претопявала, са плод на болна фанкация.

20

Izvestniq

преди 10 години

Ако Росен беше по-решителен като президент, то поевтиняване на тока щеше да има много по-отрано. Трябва да се намесва в кризисните ситуации и да внася повече спокойствие, като застава на страната на народа, а не на институциите, които са подвластни на олигархията у нас. Време е да го разбере, защото един президент управлява от името на народа.

19

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТи си *** комунист ......

18

Izvestniq

преди 10 години

Росен Плевнелиев не е твърд президент. Когато трябва да удари по масата с ръка и да внесе малко сигурност в страната, то той действа предпазливо и бих казал пасивно. Прави го, когато е сигурен. Не смее да поеме риск и обстановката в страната се изнервя все повече и повече по този начин, което не се харесва на никого.

17

Крис

преди 10 години

До АнонименКато си крайно некомпетентен поне не се излагай..... Участието в офшорки е РАЗРЕШЕНО и не е престъпление изобщо ....

16

Мародер

преди 10 години

Прокуратурата се включва в организирания от червените *** кучешки лай по Плевнелиев, когото *** ужасно намразиха откакто показа че туй правителство е бандитско. Плевнелиев ще си го премести в другия крачол вследствие на кучешкия лай.

15

plug_n_play

преди 10 години

До дупка да го разследват президента Плевнелиев. ГЕРБ са му стояли зад гърба, за да може той необезпокояван да си прави игричките със своите приятелски кръгове.

14

H.Poirot

преди 10 години

Крайно време е да се започне процедура по импийчмънт на президента Росен Плевнелиев. След подобни скандални разкрития за чадъри над него. Нагледахме му се на простотиите - време е вече да си ходи.

13

Анонимен

преди 10 години

А президента кога ще даде документи,че никога през живота си не е участвал в ошфорки?

12

Анонимният

преди 10 години

При прякото предаване от последното събиране на Консултативния съвет за национална сигурност така нареченият ни президент също не беше притеснен от въпросите за участие в офшорни фирми.

11

Анонимният

преди 10 години

Как не се притесни силно същият този гражданин Росен Плевнелиев, че си е застроил част от брега на морето, като луксозната му къща е кацнала на скалите, построена на метри от плажната ивица между Черноморец и Созопол. Земята, скалата върху която е построена къщата на Плевнелиев е изключителна държавна собственост според експерти. Не съм чула съпругът на Юлияна П. да е силно притеснен от евентуално грубо погазване на законите в страната

10

Анонимният

преди 10 години

На Офшорков ще му стане тясна България ЦАЦАРОВ имало е разлседване и за ИЗТОЧЕН ДДС СРЕЩУ ОФОРКО ПЛЕВНЯЛИЕВ ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИШ как е завършило и дали няма и там да се размирише