274

Анонимен

преди 10 години

Добре платените софийски "***" плюят на СУВЕРИНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ, като ходят да се кланят на чуждите посланици ! = "признателност за изразената от посланика на Гермнания позиция" . Как другите да ни уважават, когато дрогирани *** ни предават ?

273

гост

преди 10 години

До Големи пари!Я пaк помисли кaто мaхнaт дaнъкa лихвa този с 20 000 лв влог ли подпомaгaт или тоз 20 000 0005% нa 40 лв сa 2 лв, зa мaйчинските никъде в Европa нямa толковa дълго мaйчинство тaм просто мaйките взимaт достaтъчно големи зaплaти зa дa плaщaтдетски грaдини или пък съпрузите ивземaт добри пaри. товa прaвило зa пенсиите нямa дa стaне-нямa пaри,1 милиaрд ще е зaем ,не от ошорки - зaем ,който дори не кaзвaт кaк ще хaрчaт.Изборният зaкон зa 2 седмици може дa е готов.Тa помисли си ...

272

БГ

преди 10 години

Всички сме хора и искаме да живеем човешки.

271

Големи пари!

преди 10 години

Мисля си, че хора с много пари управляват протестите! Защо, намаляване на тока с 5% - удря олигарсите, които искаха 40% увеличение. Увеличение на майчински, деца в първи клас, въвеждане на швейскарско правило за индексация на пенсии. Махане на данък лихва депозити и от 1 януари, облагане с 15% на ошфорни сметки, очакват се приходи от 1 милиард. Защитени са учители и лекари, работи се върху нов изборен закон. Хора с много пари искат анархия в държавата. А поведението на медиите - някой плаща яко!

270

Анонимен

преди 10 години

Тоя Мишо Шамара, ако знаете колко е ***. Като малък проговори на пет години. В махалата му викахме Мишо ,,простия,,

269

aaaaai

преди 10 години

Мишката шамаросана дали иска да *** всички фенки все още? Няколко тупкания на сърцето го делят от некрофилите.

268

Сахаров

преди 10 години

Айде, давайте я тая оставка и да се свършва вече...

267

KOMUNIST 33

преди 10 години

ДО 514 КОМЕНТАР, ВИЕ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ САМО РУСИЯ И ГЕРМАНИЯ В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН СА НИ ПОМАГАЛИ КАТО НАРОД. ВСИЧКИ ДРУГИ СА ПРОТИВ НАС И НИ МРАЗЯТ, СПРАВКА ИСТОРИЯТА В ПОСЛЕДНИТЕ 150 ГОДИНИ С КОЙ НЕ СЕ БИХМЕ, КОЙ НЕ ПОБЕДИХМЕ И КОЙ НЕ НИ ПРЕКАРА. ДА НЕ ГОВОРЯ ЗА АМЕРИКА, АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ ФИНАГИ СА БИЛИ ЗА ТУРЦИЯ И ВИНАГИ ПРОТИВ НАС, А НИЕ КАКВО ПРАВИ ПЛЮЕМ ТЕЗИ ДЕТО НИ ПОМАГАХА И ВИКАМЕ АВЕ БРАТЯ ХАМЕРИКАНЦИ ЕЛАТЕ И НИ ОСВОБОДЕТЕ. ТЕ НЕ ИСКАТ, ЗАЩОТО НЕ ОСТАНАХА ПАЗАРИ КОИТО ДА НЕ СА НИ ВЗЕЛ

266

Атакист

преди 10 години

до 519Пеевски го разкараха веднага, за разлика от Цецко ***-доказан престъпник, който освен че е нагъл се реди и да властва. Няма значение че поръча Мишо Бирата, няма значение че е разпореждал подслушвания...това няма значение, даже и да лъже най-налго за доходите си от трибуната на НС 2010-та като има разпечатка от НАП за тях и думите му не съответстват на данните в нея. Няма значение, нали?

265

aaaaai

преди 10 години

До ShopЖалко приятел. Аз за пръв път се чувствам истински у дома. Има един минус де - доста лек варянт съм - като фен на Стоунс тук съм малко като агънце сред вълци - див метъл гърми от слушавлите на всички в офиса. А са 500 човека все пак. И май ще се яде основно риба тоз живот. Оу уел... Фък ит. Аааа и вече знам около 40-50 псувни на този език. Сърбите мастило да пият. Пълноценни обяди се очертават.

264

681

преди 10 години

До 681Ако се абстрахира човек от партиите и всекви партиини цветове,някой може ли да ми обясни защо все още има хора които подкрепят този кабинет.Все пак се предполага че човек като ползва интернет в такъв сайт по това време не е на 12 или изкуфял на 92 ,който не знаят кой е Д.Пеевски и т.н.само знаят че трябва да е бсп.Та Защо още някой ги подкрепя?

263

Атакист

преди 10 години

до 516Не знам колко е голям на Волен. Само дето Тиквата още сънува кошмари как му го нахака при съставянето на правителство.

262

Атакист

преди 10 години

дп 512Кой да ги остави тези гробаджийски скапаняци?Нали се сещаш че *** даже още не са се радразнили , че да впрегнат хората на Йовчев и да ги наврат в миша дупка всички *** тръгнали да се бунтуват.

261

Не на руския империа

преди 10 години

Протестиращи опитаха да спрат пътя на дипломатическа кола, излизаща от руското посолствоСамо намесата на полицията предотврати саморазправата на агресивните демонстранти с дипломатите.

260

Атакист

преди 10 години

до 508... Волен!

259

Атакист

преди 10 години

до 508Питай Тиквата дали са големи на Атакистите! Най-добре е разбрал, когато даде гласа си за комунаягите, а него го изрита от парламента.

258

Атакист

преди 10 години

до 503Герберасте, започнаха яко да те бъзикат тука...виж се в 501-ви пост!

257

681

преди 10 години

Хаха тия дни експертият кабинет на Олигарски е назначил некъв висаджия и разследван за имотни измани от квотата на дпс за областен на столицата на България...А в първите коментари чета че трябвало да се даде шанс на правителството и колко били протестирали в провинцията,абе вие поне малко доблест нямате ли бе хора,те децата си продадоха тези да са на власт вие искате спокойствие на управляващите.Жалнотия майка...

256

Shop

преди 10 години

До aaaaai Е, закотвен съм тука, така че нищо не ми остава освен да ги ръчкам доде мърдат. Съдба! :)) Желая ти щастие, и аз имам близък човек в бяла страна!

255

Атакист

преди 10 години

до 494Мда, въртят ме подобни образи.. като например когато Волен шибна Як юмрук на Тиквата, като даде гласа си за *** и му разказа играта. Иначе Волен си е редовно на заседанията в парламента....за разлика от твоя вожд Тиквата който не ходи на работа от един месец, както и неговите скапаняци от партийката му.Иначе прибраха 1 милион лева за този месец субсидия щото са парламентарно представени и по закон им се полагат...няма значение че не ходят гробаджиите на работа, ***!