277

НФБ

преди 10 години

НИТО БСП НИТО ГЕРБ НИТО ПЪК НДСВ...СДС...ИМАХА ЗА ЦЕЛ ДА ПЪЛНЯТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ...АКО ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО НА ФАКТИТЕ ЩЕ ВИДИМ ЧЕ ПОВЕЧЕТО ТЪРГОВЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ОТ ОФШОРНИ ФИРМИ С НЕЯСНИ СОБСТВЕНИЦИ И ПО ТОЗИ НАЧИН ФИРМИТЕ НЕПЛАЩАТ ДДС.АКЦИЗИНОРМАЛНО ЛИ Е ДЪРЖАВАТА ДА СКЛЮЧВА ДОГОВОРИ С ОФШОРКИ И ДА ГУБИ ПАРИ ЗА БЮДЖЕТАДА ТОВА Е НОРМАЛНО АКО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ПЪЛНЯТ НЕЗАКОННО ПАРТИЙНИТЕ КАСИ И ПО-ТОЧНО КАСИТЕ НА МИНИСТРИ И НАЙ-ВИСШИ ПОЛИТИЦИШЕПА ПОЛИТИЦИ В БСП И ГЕРБ СЕ ОБЛАЖВАТ РЕАЛНО ОТ СУБСИДИИТЕ

276

Vinety

преди 10 години

Браво .ако господин Борисов се яви в парламента Тройката от юруш ще приложат мръсната си тактика да занимават народа с глупости с цел заобикаляне на крештяштите неотложни житейски проблеми...............приветствам господин Борисов

275

ОПТИМИСТ

преди 10 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ С ТАКИВА ПОЛИТИЦИ ---КОГАТО ПРЪДНЕ ПУЯК ВЪВ ВРЯЛА ВОДА----ЗАЩОТО ИСТОРИЯТА НИ ДОКАЗВА ЧЕ ОТ БЪЛГАРИН И ОТ ДУПЕ НИЩО ХУБАВО НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ---народна мъдрост

274

Vinety

преди 10 години

Малоумнннннннннннннник

273

мишо

преди 10 години

Боко беше смел когато беше на власт. Когато вече не е страхлив като мишок. Когато го търсят да му търсят отговорност изчезва яко дим.

272

Vinety

преди 10 години

До дедоКазвалалити е някога жена че не ставаш.глуууууууууууууууупак

271

ЕЛИЦА

преди 10 години

И Бойко Борисов знае и две и двеста.Слънчевата страна от характера му със спецификата на неговата деликатност и манталитет на лидер не бяха оценени , нека сега се ''радват'' на неговото умишлено и преднамерено отказване да проявява разбиране към потребностите на сегашните парламентаристи.

270

Обикновен Човек

преди 10 години

Рамадан Аталай от ДПС предложи да се направи заседание на комисията в Банкя."Когато Мохамед не отива при планината, планината ще отиде при Мохамед", със смях обясни Лаков.....................................................................................................................Хахаха ДПС и АТАКА дупе до дупе, хахахахаха. Обрязаните националисти от АТАКА и партията създател ДПС са заедно и се подкрепят, хахахахахахБожее, затова ли палихте джамията в София бе ???

269

Анонимен

преди 10 години

До ТаневМного си писал за да докажеш, колко си "умен"...

268

дедо

преди 10 години

Бат ви Бойко е най смелия мъж когато го забрадят журналистките, гледа страшно а те горките треперят някой може и да подпикват но само там иначе си е чиста проба *** и комплекси в него дал господ

267

На съд

преди 10 години

" Фалира" фирмата в която работих преди 4 години и: безработен. Какво ли не опитвах / ТЕЛК 66% /. Как се справям аз си знам.ГЕРБ не / повтарям НЕ / ходят на работа и получават по 700 лв.заплата.Е де е правдата.Затова ще дам държавата на съд. На съд поради нарушаване на конституционните ми права.Първо сезирам г-н ОМБУДСМАНА на РБ.

266

Анонимен

преди 10 години

na melmak se e e situiral , chaka Alf s koraba da go razvede

265

Анонимен

преди 10 години

strah go e ot Volen, 6a mu izkarti zabite

264

Анонимен

преди 10 години

ББ е най-богатия българин и може да отиде където си иска по света.Да му мислят плебеите.

263

Анонимен

преди 10 години

*** пича,за втори път не се явява и за какво да се яви,за да може Волен да влезе с гръм и трясък и да започне да обижда.Моля Ви се,абсолютно правилна постъпка,сеир не ми се гледа!

262

Анонимен

преди 10 години

Наш Бойко е заминал на спявка във Вашингтон, докато измекярите му крещят на плошад 9-ти септември.

261

коал.БСП-ДПС-Юруш

преди 10 години

И тройната хунта ще излети скоро от народното събрание! Интересно, че от партия Юруш разследват ГЕРБ за времето, когато ги подкрепяха! Цирк, пълен.

260

Знаещ

преди 10 години

Използва протестите, които активно дирижира, за да офейка.

259

Анонимен

преди 10 години

Тая умряла шушумига няма смелост да се изправи за такива дребни неща пред комисията. Представям си ако го натиснат за сериозните неща. Ама той си мисли, че се е спасил, но няма да е за дълго.

258

dodger

преди 10 години

хаха - след всички вопли и стонове, Борисов се оказва, че е виновен само в ... нераглементирано ползване на служебния транспорт. Само това ли изкопахте бе некадърници такива. Оставка!