28

az

преди 10 години

Аз пък искам Роско да не се прави на умряла лисица, а да си каже как източи парите в офшорките в Кипър. И се чудя защо протестиращите одобряват това, и не му искат оставката?

27

Авитохол

преди 10 години

През 2013 година, тогава, когато...: 1. България не произвежда нищо, дори и кламери!2. 40% от населението е абсолютно неграмотно!3. 70% от младото население е абсолютно неграмотно!4. 95% от работещето население работи в обслужващия сектор!5. Всички работещи заводи и предприятия са тотално разграбени и разпродадени!...И въпреки всичко, 90% от хората всекидневно ИСКАТ НЕЩО, и вярват, че МОГАТ ДА ГО ПОЛУЧАТ?!НАИВНИЦИ!!!

26

Анонимен

преди 10 години

Мажоритарна система е много опасна при спадащо население на българите и ще доведе дотам, че в провинцията ще бъдат избирани само турци и *** за депутати, докато в София ще има българи, но много по-малко от другите като сума и накрая страната ще бъде разделена или ще загине като българска държава.

25

кметъ

преди 10 години

Червени буклуци, вън от властта!!!

24

Kaleko Aleko

преди 10 години

Според 30% правителството не трябва да подава оставка. Това е мнението на най-възрастните - над 60 години, на анкетираните с основно и по-ниско образование, на живеещите в големи лишения и на жителите на селата. /НЦИОМ/Когато написах тук, че електоратът на БСП/ДПС е главно от този контингент, отнесох сигурно 50 минуса :D

23

Анонимен

преди 10 години

Кметове също да са максимум 2 мандата, защото масово купуват гласове в по-малките селища. Броят на депутатите и кметовете също да се обвърже с броя на гласувалите, а не по списък, защото се лъже с умрели хора или емигриранти в списъците.

22

художника

преди 10 години

До всички жениИ *** ли? Щото и тя е жена!

21

Анонимен

преди 10 години

А аз искам Боко и Цвинокио в затвора !

20

moli

преди 10 години

Едните искат едно,другите друго,а третите да не работят и да получават по един чувал пари.Я минете сутрин в центъра на Софияя и вижте в заведенията какво става,но това е валидно и за малките населени места та даже и селата и пищят,че няма работа.Който иска да работи намира.На тази основа е и безработицата,така ,че комунистите да не се бият много в гърдите за работните места-те просто не желаят да работят!!!

19

До 19

преди 10 години

До Анонимен - Браво! И как точно ще стане това??? Изкуствено сперени предпиятия няма - те просто са фалирани и разпродадени!!! Как точно ще се уеднакви стандартът на живот! Трабва да се създадат условия за бизнес в бедните райони - от там нещата ще станат естествено!С Държавна регулация до никъде няма да стигнем!Изследването на НЦИОМ е показателно за това, че българинът няма икономическа култура!Ако просто се извършат желанията на гражданите съвсем скоро ще Фалираме!

18

Мей-мей

преди 10 години

За съжаление последните 23 год се взеха крайно ниадекватнои рещения и само се крадеше от всички управлявящи,а да не забравяме и наследсвото от комунизма.Сега вече наиктина се иска всичко и веднага,което е невъзможно, но може да се започне с някакви мерки.

17

всички жени

преди 10 години

Аз искам всички жени да са общи!

16

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 11,Омагьосаният кръг "не плащам - кадърните бягат - некадърните остават - няма нови кадърни - няма кой да върши работата" е добре познат :)))

15

752031

преди 10 години

До Мистър ХПълни глупости. Ревизия 20 години назад на толкова много хора е напълно невъзможна. Офшорните компании са чуждестранни юридически лица и не можеш да ги обложиш с нищо, БГ фирмите, които са собственост на офшорки са платили данъците които изисква от тях българското законодателство. Некой Ви промива яко мозъците на тема офшорки и пишете некви врели-некипели. Освен това откакто в БГ ДДФЛ е 10 % и вече няма смисъл да се прекарват пари през офшорки

14

123

преди 10 години

Аз съм съгласна със всичко написано в статията. И аз искам това, но искам и промяна в образованието, промяна в плащането на данъците, получаването на дестките надбавки и ограничаване на раждаемостта сред ромското население

13

nasakotoqkata

преди 10 години

искаме персонална здравна осигуровка а не солидарна както каза новата стара шефка на рзок на *** да не се дава телк ако не са здравно осигурени и наистина безплатно здраве а не като отидеш някъде всичко да се плаща нищо че си осигурен

12

ИЗЧИСЛИТЕЛ

преди 10 години

CASIO СА НАЙ-ДОБРИТЕ КАЛКУЛАТОРИ !

11

752031

преди 10 години

До typipros1Е много голямо самочувствие извади. Аз примерно съм против задължителното гласуване и мога да се обоснова. 1. Не гласуването също е позиция 2. Всеки глас е 12 лв от нашите пари за някоя партия. 3. Още помним времената когато беше задължително и управляващи се избираха с 99 % ЗА. 4. Не желая да гласувам, ако не открия кандидат или партия които да ме представляват. 5. Не гласуването значи не сигурност на политиците, те сега не подават оставка, че са избрани от 25% а ако са от 50 % ?

10

Мистър Х

преди 10 години

също така:да се намалят мандатите на хората в съдебната систеам от 7 годиин на 5, да им се отнемат имунитеттите, ВСС да се избира не по квоти от партиите, а "вътрешно" изпомежду прокурорите и съдиите, както и главният прокурор да не се назначава а да е пряк избор от всички прокурори. Всеки месеци сметната палата да прави ревизии на всички бизнесмени и депутати, също и кандидат -полтици до 20 години назад. Да се обложат офшорките с 15 процента данък.

9

до Kaleko

преди 10 години

Кадри на пръсти или не се намират, но имали работодатели/бизнИсмени които да оценят кадрите, като например отношение към персонал, а не към *** и заплащане аналогично за същата работа в ЕС- това го казвам по специално за фирми реализиращи продукция на европейския пазар, продаващи на европейски цени, а плащащи мизерни заплати спрямо ЕС.