112

Достоен Президент

преди 10 години

Президент Плевнелиев, от един стар човек да знаете: ПАЗЕТЕ се, ОГЛЕЖДАЙТЕ се, ВНИМАВАЙТЕ какво ядете." Столетницата не е свикнала да има МИСлещи хора на държавно ниво.Вие сте като един италиански Президент Карло Адзелия Чампи, който каза след дългогодишно президенстване:"Благодаря ви, че толкова години бях ваш слуга- Слуга на Народа!".Вие действително мислите за народа, а не за властта.Искате да бъдем в Европа, а не както е уговорката с Волен на Бкп/БСП?ДПС - да поемем към Брик, да изгоним всичк

111

Izvestniq

преди 10 години

Докато Росен не вземе твърдо решение за кабинета, то той ще бъде критикуван, от което ще му падне и рейтинга. В момента всички се обръщат към него и разчитат, че ще вземе някакво решение. За момента той изчаква и не прави нищо.

110

twin_peaks

преди 10 години

Президента да си каже за офшорките, стига тука само се е опитвал да дава акъл и да прави анализи на политическата обстановка в странта. Кога най-накрая ще му се поиска оставката на този човек?

109

Драгунов

преди 10 години

До Ханко БратАма верно трябваше Цецо да е президент, та да се събере народа и да подпали Президентството!

108

DeadZeppelin

преди 10 години

До Анонименговори ти за демокрацията, *** такъв

107

Ханко Брат

преди 10 години

Цецо

106

Ханко Брат

преди 10 години

Трябваше Цеца да е президент.

105

питанка

преди 10 години

117, хайде кажи какъв президент ще ти е по вкуса. Сидеров? Доган? Местан? Аааа, Станишев може би? Или Гоце? Не? Обрисувай какъв си го представяш, дори на външен вид. Много ми е любопитно. Защото българинът винаги критикува, винаги знае повече от другия, винаги по-може. А, сетих се, дай си снимката 117, пък може и тебе да те изберем за президент, ако те харесаме.

104

...

преди 10 години

Не знам за Плевнелиев, ама тия сегашните дето ни командорят, скоро ше си идат! Не за друго ми зима иде! Пък и те доказаха с деиствията си още в самото начало, че са тук само и единствено да ни ЛЪЖАТ И КРАДЪТ! Сега важното обаче е да ги изритаме преди да са "усвоили" тия 1-3-5-7 миларда лева (за по-голяма точност не питаите орешарски) бюджетен дефицит, дето ще се наложи да теглим заем! Инак пак едни философи ще почнат да сроят едни язовири, пак едни р.Овч. ще почнат да правят офшорки и т.н.

103

pccc

преди 10 години

İ tozi e preident na edna darjava !

102

Анонимен

преди 10 години

Този ли го наричате президент. Избран с Костинбродските бюлетини. Този фалшив клоун ли ще говори за демограцията. Пинчера на Бойко Тиквата. Още срича от листчетата и не може 2 лафа на кръст да върже.

101

Анонимен

преди 10 години

Какво и тежко на ситуацията, когато ти трупаше милиони в офшорните зони, да не би на обикновените хора да им е било леко.Защо тогава не мислехте, че ще докарате народа до такова разделение, и на икономическа и на морална основа.

100

Драгунов

преди 10 години

Добре де, защо мутрата избра точно това смачкано човече? Много е умен и честен ли? Не, просто е пълен послушко, мишка с дистанционно!

99

EL

преди 10 години

Някакви си притеснения имал бил президента......Като обединител на нацията да действа за какъвто претендира. Ама не знае как .

98

мария

преди 10 години

роско , ами защо не помисли преди да дрънкаш глупости..........

97

Ха

преди 10 години

Плевненче, сдавай поста и ти, че лошо ти се пише, ако продължаваш да си изразяваш мафотските пристрастия, всички сте за една ГЪОТЕРИЦА и хайде в панделата, един дол дренки сте!!!

96

Кирилов

преди 10 години

Г-н Плевнелиев,когато преди влизането ни в Европейския съюз задавахме въпроса:"Запазва ли се независимоста на страната",отговорът беше "ДА",но се вижда,че не е така.Затова ,че се месите непрекъснато в работата на изпълнителната власт моля да си ПОДАДЕТЕ ОСТАВКАТА.

95

Драгунов

преди 10 години

Офшорлиев е костинбродски президент, избран е с фалшификации, да си събира плюшените играчки от кабинета и да се маха! Трябваше още февруари да го изметем, малък подъл мишок!

94

интернет лумпен

преди 10 години

Браво, майн Президент, като гледам как цвъркат червените *** из коментариума - явно е уцелил :-DХайде, динозаври, оправяйте си чинията и се прибирайте вкъщи :-)

93

velijana

преди 10 години

Е кой го подстрекава това ужасно противопоставяне,г-н Президент?? Дали пък някои олигарси,които дължат стотици милиони към банкие и финансови институции не искат да яхнат властта,че да излязат о.т калта на бял кон?За тази цел си струва да инвестират малко пари,за да расте напрежението между българите.Аз в последния един месец чух тасива обиди и клетви,произнесени от българи към българи,че направо се потресох!