66

НЕпротестиращ

преди 10 години

Ами значи серсемите които подкрепят протестите са около 60%. А защо са серсеми ли - ами избори имаше преди 2 месеца. Защо са ни нови и какво ще се промени? Вероятно като във Варна - свалихме ГЕРБ, избрахме пак ГЕРБ. Айде марш на работа и стига се мотахте по улиците!

65

ставри

преди 10 години

НЦИОМ дали знаят къде са селата,и какво е то туй "село"?

64

Анонимен

преди 10 години

Гладната кокошка БСП просо сънува, че 60% поддържат идиотското правителство Орешарски. Трябва да си много закоравял социалист за да лъжеш толкова на едро както узорпатора на властта у нас БСП.

63

Анонимен

преди 10 години

Двама за*не, трима за бой, четирима за карти

62

за БУДИСТИ

преди 10 години

Над 60% българи не искат предсрочен вот...това ша рече, че са против протеститеПравителството "Орешарски" трябва да получи време, за да се види как ще работи. Почти 45% от българите подкрепят това мнение,сочат изводите на социолозитe от агенция "Медиана" след направено проучване в периода 27 юни 1 юли, цитирано от ТВ7.Едва 27,4 на сто от анкетираните искат предсрочни парламентарни избори веднага.в момента за БСП биха гласували 20 на сто от избирателите, а за ГЕРБ 18,6%.Третата партия, която със сигурност ще влезе в следващото Народно събрание при избори сега, е ДПС със 7,4%

61

гост5

преди 10 години

Хората в селата да си седът там и да чакат милостиня,а ние другите искаме да работим и де се развиваме.Така че който искарва парите в тази скапана държава този ще избира правилата.

60

ОТ ГРАДА ЗА СЕЛО

преди 10 години

Скъпи селяни и селянки .Другари от ТКЗС и АПК .Молим ви елате и си приберете *** които вие ни натресохте.

59

Протестиращ

преди 10 години

До SpiroА бе, да сте видели оная разгърдената кокона ,че я изпуснах от бардака и тя веднага на протеста. Ей няма управия ,ей! А проститутката ми избега чак у Пловдив да затваря магистрали! Че я убием!

58

БГ

преди 10 години

На хората от БСП, ДПС и Юруш, питате ли се защо за първи път едно правителство е "емнато" още от първите дни? Защото решиха, че ще го карат както си знаят, но със супер обещания преди изборите. Няма как да стане вече. Същото ще бъде и със следващите, ако решат да лъжат хората и да назначават кака, Пеевски, Дунигейт. разни вземали помощи във Франция, а сега трябва да ги връщат. ОСТАВКА!Ясно се вижда кои се страхуват от избори. Щом може февруари и сега ще може да правим избори. Стига страх!

57

СЕЛЯНИН

преди 10 години

Тези дето са покъстовищата и площадите неса сложили и една тухла в основите на България Те знаят само да рушат и крадът,Да бъдат оргонизирани в бригади и да възстановят разрушената напоителна система в селското стопанство под ръ ководството на ЖМЖ, П,СТОЯНОВ иФилип Димитров,Иван Костов и дъщерята на Г М димитров-Дъртата Мозер

56

Анонимен

преди 10 години

Професия "протестиращ". Е.ати на какво ни направи демокрацията..

55

Sena

преди 10 години

До tsenitel Тия, дето много се барате, първи ще избягате от кьотека. То на приказки ако ставаше-лесно, ама не става. Избори имаше преди 2 месеца. Точка. Не ви харесва? Боли ме *** дали ви харесва! Улево!

54

Мамантос

преди 10 години

Куртизанските медии упорито надуват и раздуват, и разтягат мръсния локум за "грандиозния" протест. Плащат им сутеньолите от Брюксел. Ако не беше това раздуване, "интеллигентните" реститут-*** отдавна да са мирясали!

53

xerth

преди 10 години

До всички хора от село, моля ви, спрете алкохола, чалгата, и се огледайте, искате ли да продължавате в тази мизерия, още толкова, или най накрая да променим заедно държавата?

52

Одисей 1

преди 10 години

59 язък за портрета с който си се закичил , днес Левски е на площада а не в НС ***

51

Одисей 1

преди 10 години

59 язък за портрета с който си се закичил , днес Левски е на площада а не в НС ***

50

КИРО

преди 10 години

До Анонимен АКО МИНЕ ,КАЗАЛ САЛОННИЯТ УПРАВИТЕЛ, Е ЩОМ НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ ЗНАЧИ НЕ МИНАВА НОМЕРА 5- 10 ХИЛ. СОФИЙСКИ ЧАНТИ НЕ СА БЪЛГАРИЯ, ДА СЕ МОЛЯТ ДА НЕ СЕ СЛУЧАТ ИЗБОРИ, ЗАЩОТО ПАК НЯМА ДА ПОЗНАЯТ КОИ ПАРТИИ ЩЕ ВЛЕЗАТ В ПАРЛАМЕНТА И ОТНОВО ПРЕЯЛИТЕ ЩЕ СЕ РАЗХОЖДАТ ПО ПАВЕТАТА

49

Революционер

преди 10 години

Оставка на правителството и нови избори ще има след 4 години, а това, че сте се излъгали да гласувате за старите мутри на прехода, си е ваш проблем :).

48

tsenitel

преди 10 години

докога ще ги молим мръсните *** за оставка не е ли време да вземем пущките да изчистим страната от *** турци и луди атакисти

47

Анонимен

преди 10 години

За съветник на Орешарски е назначен дясната ръка на Алексей Петров, явно провокаторите от февруарските протести се легитимираха... да ви са честити новите НАГЛИ...