14

Анонимен

преди 10 години

кой и*иот я писа тая статия бе?какви покупки, какви 59 дни укриване, каква разправия?пикам ти на журналистиката, така ли си съчинявате и останалите статии?

13

NIKO11111

преди 10 години

Смехория! Какво значи афроамериканец, като тъпо клише! Ами тогава трябва белите в Америка да ги наричаме евроамериканци, а тези от Азия, азиато- американци предполагам. Другата смехория- цветнокож, колко цвята има кожата му, сигурно всички цветове на дъгата.Наречете си го ***, това е правилното име на един подобен ***, роден от греховно смешение на раси и народи, забранено още от Стария завет на Библията. Новият Вавилон скоро ще се срути, защото позволява грехове и то от най-тежките такива.

12

honestly

преди 10 години

ех, майкооо, като започнете да ги пишете едни - та еврейн бил, извънземен бил! това е американски съд, не български, в който се назначават съдиите според връзките и където финала на делото се знае още преди да е започнало. запознайте се с фактите, прекарайте няколко часа в (ако щеш и онлайн) изследване на темата, пък после пишете. Аман от *** народ!

11

Анонимен

преди 10 години

Оххх, тука си те грабят, бият и други работи и нямаш право да кажеш бау, а полицията охранява някакви дето почнаха да си показват и интимните части по площадите! Кажете моля, кога ще ни стигнат хамериканците?- Никога!

10

Анонимен

преди 10 години

Аааа, хиспаник джудас, ясно- разбрах!

9

Анонимен

преди 10 години

Лош, щом са го оправдали сигурно си прав...

8

cc

преди 10 години

Автора на статията май още е сутрешен.Младежа никви покупки не е имал и е влязъл в затворен комплекс, където не му е мястото. Той не е живеел там.Допълнително Цимерман не е самоназначил се пазач, а е част една честа практика "neighborhood watch" т.е. живущите там следят и патрулират за сигурността на комплекса.И Цимерман е мексиканец (hispanic)

7

лош

преди 10 години

Цимерман-еврейска фамилия-не се учудвам...

6

Анонимен

преди 10 години

Абе мен, след хунтата на Тиквата сме по-зле и от Бангладеш!

5

Анонимен

преди 10 години

Kakvo oznachava samonaznachil se za ohrana v magazina? :)

4

обективен

преди 10 години

Приканвам всички, които са натиснали минус на коментара ми по-долу, да се опитат да оборят с факти аргументи. Написаното за *** важи също за *** и ***. Само да допълня, че най-слабо развитата държава в Азия е Бангладеш, а населението са хасцигани, както се изрази Капитан Петко във филма. Всичко си има логично обяснение и не е нужно да си затваряме очите пред фактите.

3

Анонимен

преди 10 години

то и тоя не е чисто бял като го гледам, мяза на наш ***

2

xerth

преди 10 години

Защо не нашите цялата история на случая, оказа че е момчето на 17, е било 2метра високо, с много развита спортна фигура, и че след разправията, се е стигнало до физически контакт, и този Мартин, доста време е налагал Цимернам, блъскал му е главата в тротоара, иЦимерман е бил принуден да стреля по момчета, освен това Мартин е бил през цялото време върху него, и Цимерман не е имал избор. Адмирации на правните органи в САЩ, че въпреки медийния натиск, си свършиха работата.

1

обективен

преди 10 години

Лесно и приятно е било да се печели и живее в годините на робството. Но вечно щастие няма. *** постепенно станаха пълноправни и сега това яде организма отвътре. Фактите сочат, че при *** процентът на престъпност е най-висок, а този на успели интелигентни най-нисък. Да бяха ги оставили да живеят като животни в Африка, сега раят щеше да е постигнат.