103

Анонимен

преди 10 години

Нека да има избори.И пак ще гласувам против българоубийеците от герб.Само и само да видя този тиквен мафиотски *** на снимката бойко медотиев борисов и неговите безмозъщни герберски фенове които мислят със *** си а не със *** си кратуни отново *ани в гащите.Така ще вие герберчета със тези протести си вкарахте много голям автогол

102

До

преди 10 години

Тоя прилича на Хитлер само където няма мустак

101

Анонимен

преди 10 години

109 НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ!САМО СРЕТАН ЙОСИЧ ЩЕ НИ ОТЪРВЕ ОТ ТАЯ ГНИДА!

100

Анонимен

преди 10 години

И тоя е един червен ***, ама от тъмно червените

99

Анонимен

преди 10 години

IASNO E CHE TRABVA DA VASTANOVIM TARNOVSKATA KONSTITUZZIA,GERBa ot 1930 godina,koito STAPKAHA republikansskite OKUPATORI i NASSILNIZZI-UBIIZZI ss PETOLUCHKI na chelo...DA VASTANOVIM BOGATATA,AVTENTICHNATA i NEZAVISSIMA BALGARSKA DARZZAVA ZARSTVO BALGARIA,koiato KRADLIVITE KOMINTERNOVSSKI republikansski RAZBOINIZZI prevarnaha V ZZALKA,MIZERNA,ROBSSKA republichka NA ZLOTO,V PODIGRAVKA za ZELIA SVIAT...NIKOGA BALGARIA NE E BILA PO-ZLE dori v NAI-TEZZKITE godini na chuzzdo VLADICHESSTVO...DA VASTANO

98

риби

преди 10 години

За мен всички са комунисти, бивши комунисти няма! И тиквата и станишката и догана и цара и костов, всичките тея когато и да ги застреляш все ще е късно! И в герб и в бсп и при догана и при всичките е имало и има свестни хора, но рибата се вмирисва от към главата и трябва да се реже на време !

97

Спонги

преди 10 години

Не сте прав другарю Борисов. Не сте прав.

96

Анонимен

преди 10 години

4729ти епизод на този сериал. Ние имаме памет до вчера и търпение до безкрайност.

95

Зигмунд Фройд

преди 10 години

До james1Убийствено точен може да бъде само Сретен Йосич...

94

до 103

преди 10 години

Какво е направил Борисов, бе? Магистралите, за които се би сумати време в гърдите, че лично ги е построил, освен некачествени, са и по-малко от тези, построени от станишевото правитилство, кжето управляваше с мафиоти като Руменовците, НДСВ-ейците и ДПС-арите. И стига с тия кжмунисти. Само комунисти са ви в главите, смешници!

93

минерва

преди 10 години

че е манипулация ни беше ясно още в самия ден уж за размисъл...останалото излезе наяве, зивисимостите лъснаха....цялата помийна яма изведе народът на улицата, ефектите от активното ченгесарско мероприятие ще се обърнат срещу сценаристите...

92

Васко

преди 10 години

Лъки, ти си геврек :))То не било наше дело, де да знайм че печатал наш човек бюлетините, случайно станало :)))

91

Айде бе

преди 10 години

ти си медиина манипулация. 4 години ни лъга и манипулира с какви ли не обещания и нападки по другите , за да оправдаеш безсилието си на държавник и дори като човек. Махни се за винаги и не се показвай повече. Ама много си нагъл.!!!

90

ии

преди 10 години

По повод неотдавнашните избори във Варна Борисов посочи, че победата там е важен знак за протестиращите в големите градове-тоест пак същото

89

Анонимен

преди 10 години

Както и той е част от мутренската система е абсолютно прав... той поне направи много за България, докато комунистите - нищо.. Така че нека видим дали народа си взе поука и ще има достатъчно мозък да гласува по-умно през септември!

88

Анонимен

преди 10 години

В една държава със стабилна правосъдна система Хитреца Станишев и жена му Моника отдавна щяха да бъдат в затвора. Няма друга демократична държава по света, в която Премиера да подари на жена си 2 млн. евро държавни пари без никакви последствия. Хохерер беше осъден в Австрия, а тук прокурорите се ослушват. Няма такава държава,в която един, който се счита за голям политик, да прибере 2 млн. рушвет като хидрогеолог без последствия. Доган си бил написал съвсем законно хонора.

87

PD

преди 10 години

Тикви, микви, десни леви ала бала. Логичен прочит на фактите показва, че това си беше медийна манипулация по учебник. Много от пишещите коментират през това дали харесват или не определен политик или партия. Истината няма цвят, нито форма под която да се представя. Търсете и следвате истината. Стига манипулации и самоманипулации. Истината ще ни направи свободни.

86

GERBerastin

преди 10 години

Тиквеника на тази снимка е със сако... . алп тиква, сигналното жълто по ти отива... на теб и на твоите чалха исбиратили!!!

85

Декадент

преди 10 години

Но минуси може да са слагате, *** глупави! Цялата работа ви е таква, като на боко и на Цоко - да обяснява тоя *** как са му нарушени човешките права от закона който той подписа! Долни циркаджии - това ли искате?! Нито съм за Ореха, нито за измислените десни - цялата система е изгнила, но някой трябва да кара влака! За това всеки ден на улицата и за всичко което правят тия *** да има обществен реакция!

84

Желаещ

преди 10 години

Този няма ли кой да го застреля?!? Не стига цялата пжмия, която изля за 4 години, а сега пак продължава да боботи, лъже и манипулира. Освен това продължава да насажда омраза и да дели хората на комунисти и антикомунисти, на бедни и богати, на добър и лош материял... От къде накъде но това същество с изключително тъмно минало, настоящо и бъдещо, му се дава такава трибуна, от която се сипят само обиди и невярни твърдения!