9

Влади-Мир

преди 10 години

Сноудън поиска политическо убежище в Русия.---------Всичкото *** да излиза от канафката и да обява гладна стачка в знак на протест:-))

8

@6, не е въпроса, че се подслушва, а че най-нагло и лицемерно се отрича, че се подслушва - и то всичко - поголовно. И същите, които го правят постоянно сочат с пръст страни като Русия как не спазвали човешките права и свободи!

7

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Сноудън е...младо момче,няма начин да не му хареса в Москва.Една отпуска там ще му дойде...таман;водка...сталичная,с бира...сталичная е идеален...вариант.Разходки по..Красная плошщад и безбройните локали,с красиви рускини;кой би издържал на това...предизвикателство.

6

Анонимен

преди 10 години

До ех..Нещо момче ми напмня случаят с Ким Филби .Ама си доста малък да знаеш .Сега ,явно ще провериш в ,,Уикипедия ,, и после ще си вездесъщ в коментариите !:)

5

ех..

преди 10 години

Бедни, бедни, Цноудън.. не познаваш тази систем "социалистическа, комунистическа"... мнго си млад... мислиш, че ПРИ ТЯХ е всичкоОК!!??? Ами нали 100 години в Русия подслушват, нас 70 години:с телфони, с приятели, доноси... ех, Сноудън, ех, момче... направо в устата на вълка отиде...

4

Вирджиния

преди 10 години

Тези разходки до транзитната зона са много забавни, уж той е там, а само когато трябва да се провежда среща наистина е там, реално хиляди хора са преминали през тази транзитна зона, но никой не е успял да го види. А защо никъде не пише, че Германия е единствената страна в ЕС, която не отказа също убежище на Сноудън?

3

Патриот

преди 10 години

Русия натрий мръсната генномодифицирана американска свинска муцуна в калта!

2

SS

преди 10 години

Браво на момчето !Изпя малко на китайците и повечето на руснаците .А ,хамериканците -газ пикаят .Скоро ще започне отзоваване на дипломати .

1

ннс

преди 10 години

Русия поведе с 1 : 0 ,ах тези САЩ ,балонът им почти се е спукал ;))