34

Христо Делиоланов

преди 11 години

Истината е една за да се оправят нещата трябва: При първо принение на водач опотребил алкохол над 0.5 отнемане на книжката за 6 месеца.Прри следващо ЗАВИНАГИ повтарям ЗАВИНАГИ!!! Нека карат в други държави , но не и в БЪЛГАРИЯ.Питам защо няма контрол в тая скапана държава?Отговор защото има корупция.Защо има таксиметрови шофьори без основно бразование и без книжни?Нека останат само такива шофьори без нарушения и без съдебно минало.

33

Анонимен

преди 11 години

Този трябва доживот в затвора!!!

32

Анонимен

преди 11 години

Дали сега всички бакшиши ще се дигнат да си защитят колегата....интересно ще е!

31

Анонимен

преди 11 години

Чак сега, след свършен факт ще вземат да сложат колци на спирката. То не че и това ги спира тия некадърници, но след дъжд качулка е нормално за тая държава! А за бакшиша, няма да се учудя ако му дадат 1 годинка само, дали и толко...това в Щатите ако беше, ще му се стъжни живота, но.....дано все пак си получи заслуженото!

30

Beta

преди 11 години

Ето повод за протест. Има ли желаещи? Май не..по-лесно е да си седиш и да си пишеш във форумите. Докато няма протести за войната по пътищата нещата няма да се променят.

29

dedoo

преди 11 години

Нали нямало демокрация бе мърлячи,ето това е демокрацията в най-чист вид,после ви били потискали,няма такова нещо в България всеки може и си прави каквото си поиска

28

ТоранагаСама

преди 11 години

До GodТи сериозно ли имаш и най-малки съмнения, че бакшиша ще се отърве? Не му мърдат 15 години затвор. А това, че има присъда от 1998 г. не е точно рецидив, защото 5 години след това автоматично се "опрощава". Не го оправдавам, а казвам фактите какви са. Реално пред съда това не е доказателство в негова вреда. Просто сега сигурно в процеса на разследване ще докажат, че е карал примерно 4 часа над допустимото, че е пил, че се е движил с висока скорост. Абе... ще го разкатаят.

27

Анонимен

преди 11 години

ДО СПИРО ЛИ СИ КЪВ СИ НЕ ЗНАМ, АМА НЕЩО СИ СЕ ОБЪЛКАЛ ЖЕСТОКО!!!ТОЧНО ПАРТИЯ ГЕРБ Е ВИНОВНИКА ЗА АНАРХИЯТА ПО ПЪТИЩАТА И ИЗОБЩО ХАОСА В ДЪРЖАВАТА!!!! АРЕ У ЛЕВО И ХОДИ ДА СИ ЗЕМЕШ НАДНИКА НА ПРОТЕСТА, ЧЕ ГИ РАЗДАДОХА ВЕЧЕ!!

26

Буревестников

преди 11 години

.... Просто НЕ искам да си представям да стане такава трагедия на спирката на "ПЛИСКА" в пиков час!!! Хората там наистина направо си слизат на самото платно, че се и бутат кой да пререди другия и да е по близо до заветната врата на рейса или тролея!!! :( :( :( :( ГОСПОД ДА НИ ПАЗИ , Братя и сестри Българи ! Това мога само да кажа сега! :( Ние имаме повече загинали при такива нелепи инциденти , отколкото има в Афганистан - от бомбени атентати ! :( .....

25

Буревестников

преди 11 години

1. "ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ" си е чиста магистрала :( но на никой не му пука за това докато не стане беля... после се правят на заинтересувани докогато се поотложат нещата... и после... ПАК СЪЩОТО! Бил съм в междуградски автобус,каращ с 100 на "Цариградско" и ни изпреварваха все едно сме спряли!!! Това какво ви говори,хора? :( и 2. Представете си спирката на "ПЛИСКА" в пиков час,където наистина хората са на самото платно?!

24

Genata

преди 11 години

Да бе, и не могат да ги накарат да надуват дрегера на всеки 3 часа (вкл и на КРАЯ на смяната) да видим дали не можели да ги контролират.

23

Анонимен

преди 11 години

Лазаров, рибата се вмирисва от главата.

22

God

преди 11 години

Не вярвам, че*таксиджия ще получи каквото и да било сериозно наказание. Единствено линч за него - роднините на пострадалите просто трябва да го убият. Оцелелите от мелето изобщо не е трябвало да чакат полицията да му пази ***.

21

дан

преди 11 години

жалко за погубения живот. Това не е инцидент, а пряк резултат от работата на кат и столичните общини. Какво стана с ***-прокорорски син убил 2-*** човека на бул.България? Преди няколко години отново в младост и отново на спирка имаше помляна жена.

20

mii

преди 11 години

ИЗЛЕЗТЕ И НАПРАВЕТЕ ЕДИН СМИСЛЕН ПРОТЕСТ - ЗАТОВА ЧЕ НИ УБИВАТ ПО ПЪТИЩАТА И ЗАТОВА ЧЕ НЯМА З-НИ И ПРИСЪДИ. МОЖЕ ЕДИН ОКТАЙ С ГАЗОВ ПИСТОЛЕТ ДА ПОЛУЧИ 20Г А ЧОВЕК УБИЛ ЗАРАДИ НЕБРЕЖНА НЕМЪРЛИВОСТ ДА ИЗЛИЗА С УСЛОВНА. ЗАЩОТО ОТ 10Г СЕ СМЕНИХА НЯКОЛКО ПОЗНАТИ ПАРТИИ А ПРОДЪЛЖАВА ДА НЯМА ЗАКОНИ

19

Peshonizer

преди 11 години

До SpiroМоля те, учителю, разкажи ни колко прекрасно беше по времето на ГЕРБ и как тогава е нямало престъпления, пияници и убийства. Или просто си прибери хонорара, пий хаповете и легни да починеш малко, че ни писна...

18

Анонимен

преди 11 години

Това, че катаджиите не проверяват и не тормозят бакшишите ок. Но от години в света има дрегери за кола, които се монтират в автомобила и не позволяват да бъде запален ако водача е опотребил алкохол. Толкова ли е трудно да се направи една наредба задължаваща бакшишите да инсталират такива системи в колите си. Все пак става дума за човешки живот, както и така наречениет черни котии за коли трябва да станат задължителни. от 10 инцидента в 5 са замесени бакшиши. от 10 инцидента с бакшиши в 9 от случаите те са виновни и са опотребили алкохол.

17

МСП

преди 11 години

Всеки ден се прибирам от работа чакайки градски транспорт на тази спирка. Новината за това събитие ме накара да настръхна. Тази вечер се молех за живота на пострадалото момиче. За съжаление реалността се оказа по-сурова отколкото ми се искаше. Обръщам се към всички водачи на МПС, които ще прочетат този коментар - МОЛЯ ВИ НЕ БЪДЕТЕ БЕЗРАСЪДНИ, НА ПЪТЯ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ НЕ САМО ЗА СВОЯ ЖИВОТ. ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА МОМИЧЕТО.

16

Anonimna

преди 11 години

Трябва да се направят законодателни промени. Не може всеки да става таксиметров шофьор! На запад бройките са ограничени. Шофьорите трябва да преминат изпит, за да получат лиценз. Освен това нека бъдат районирани. Еди колко си коли действат в източните квартали, еди колко си- в западните и т.н. Не може за кратки разстояния да те режат и да не искат да те вземат, защото чакат курс от Люлин до Младост. Не може да бързат като за световно и да шофират като луди (същото важи и за маршрутките).

15

Марков

преди 11 години

Гнойта тръгва най напред от ДАИ.Тези господа единствения контрол който извършват е броенето и деленето но рушветите в края на работния ден,нищо друго.Къде отиде идеята която беше спомената преди 5-6 години всички таксиметрови шофьори да имат С категория и зядялжителен 3 годишен стаж на волана.А за *** Куртев,който сигурно е гордста на фамилията че кара такси в София,мога да кажа само,бял ден да не видиш и дано да влезнеш в затвора и с контра гайка да ти го набият.Моля се за пострадалите...