196

Буда

преди 11 години

И все пак Цацата си е човек на Цвинокио...

195

Иванова

преди 11 години

Абе маани, маани, ама Сидеров ша вика Сретан Йосич на разпит заради Буда....На пресконференция днес в Бургас лидерът на Атака и шеф на парламентарната антикорупционна комисия Волен Сидеров съобщи, че обмисля как точно юридически да бъде оформена покана към Сретен Йосич. Аз съм готов да отправя такава покана, за да се видят какви са били отношенията на бившия премиер Бойко Борисов със Сретен Йосич и какви преплетки на интереси има Борисов с Йосич.Нека се види и чуе защо толкова много го е страх Борисов от Сретен Йосич, каза Сидеров.Както писа АФЕРА първа и единствена още преди седмици,

194

Анонимен

преди 11 години

KORUMPIRANAT PROKURATURA E MASHINATA ZA UBIISTVA I REPRESII SRESHTU VSICHKI GRAGDANI. SEGA E PORACHAN CHVETANOV, A UTRE MOGE DA SI TI.

193

Анонимен

преди 11 години

Tova ni chaka vsichki nas zashtoto ako ne si platim toka, ili parnoto. shte ni sadiat, i shte ni praviat takiva snimki. NA SE RADVAITE-- TOVA E NASHETO BADESHTE PRI VLASTA NA CHERVENITE SIROMASI

192

smehurko:))))))))))

преди 11 години

До ван Гог Много сте жалки и май айкю то сте под 90:))))))))))))). Каква прокуратура какъв съд и жалък *** за гл Прокурор:))))))))))))).Биячите който вида цала България и половината свят директно от форума на ДПС за къде са затвора но не те са в Парламента за награда.Погазини закони Сидеров с пистолет и палка се разхожда най нагло :)))) закона гласи за прокурор си е Но не:)) Да изброявам ли експертно Правивелство :)))))))))) назначения през час със ....................... и спирам

191

защо?

преди 11 години

Защо ?! Защо само един почтен в действитлност човек е нападнат , а плеада други "юнаци" не са?!?!?

190

Мина

преди 11 години

Това е корупция в прокуратурата.... Абсолютна гавра с Цветанов....

189

123

преди 11 години

До ХАСНе мога даси намеря да дикупя контрабандни цигари .Сега пуша за по 4.50лв. Кутията _ идеянаБОКО да напълни хазната на собственият си джоб. Пващал ги бил ТАПАНАРИНО....

188

dok12345

преди 11 години

Прокуратурата работи за БСП!!!!! Това е пълна гавра с Цветанов!

187

ван Гог

преди 11 години

До ХАСМафията беше на власт когато премиер беше Бойко Борисов, основателят на СИК. А цецко покровителстваше контрабандата и наркотрафика, като хващаха само който не плаща.Рязко нарастнаха подслушванията - гонеха ***, доктори и политически противници. Че и своите душеше знаменития цецко. Утрепаха мишо бирата, правеха далавери със послушни прокурори.

186

Анонимен

преди 11 години

До ХАСМафията беше на власт докато премиер беше основателят на СИК Бойко Борисов.Сега народът ги махна и трябваше да развържат кесията за да стимулират протести.

185

Татко Карло

преди 11 години

Прякора му е ЦВИНОКИО ! Щото много лъже цецко и затуй носа му пораснал толкоз дълъг !

184

хи хи

преди 11 години

Цвък , Цецо - ШЛИФЕРА , ФИЗКУЛТУРНИКА , ПАПКАДЖИЯТА , ЧАНТАДЖИЯТА ,ЦУРКО , ЦЕЦО УХОТО , ЦЕЦО УДОБНОТО , УШКО И ОЩЕ И ОЩЕ !!!

183

Анонимен

преди 11 години

Айде честито. Цветанов вече официално е "криминално проявен". Като много други по подобен начин, но обявени от него за престъпници. Цецко, как е да те бият с твоите камъни си по тиквата?

182

ХАС

преди 11 години

Когато спря магистралните кражби (за разлика от меката китка Михаил Михов)беше добър,когато разкри наглите похитители (за разлика от меката китка Михаил Михов)беше добър,когато заловиха бандата за поръчкови убийства(за разлика от меката китка Михаил Михов) беше добър ,но когато мафията се завърна във власта стана криминално проявен!Това е реалноста в нашата държава описана от Оруел преди 60 години.

181

Анонимен

преди 11 години

ми евала на полицията на цветлинчо че първо на преса се е обадила като клюки клюки цветлинчо и е изпяла, да бяхте публикували и личните му данни поне, освен колжачето дето сте се г..зили да направите със зор. егати простата деляновска медия... много сте зле. пеевски, боли те отзад, че не стана шеф на данс, нали куче

180

любопитен

преди 11 години

Интересно с какъв прякор са го регистрирали ... дали Цецо апартаменто или просто Цвък

179

ъъ

преди 11 години

Военният министър Цонев беше гавра с поста на военне министър. Арестуваха го в клиника за пластична хирургия, пред операция за разкрасяване. Даде интервю, че щял да я прави не за да бяга, а за да го харесват студентките. Срам за това л.но!

178

ГРАЖДАНИН

преди 11 години

До Анонимен : А ,БОКО И ЦВЪЦКО , ОТ КОЯ СИГУРНОСТ СА БЕ ,НЕПРОКОПСАНИК - ТЕ СА ОТ МАФИОТСКО ДЕБЕЛОВРАТАТА СИГУРНОСТ,ДЕТО ПРОДЪЛЖИХА ДЕЛОТО НА ИВАН КОСТОВ ЗА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ !

177

ъъ

преди 11 години

Единственият, който се опита да направи нещо срещу мафията. Плебсът също не му прощава за това!