33

20 дни стигат

преди 10 години

"Мирния протест срещу *** не дава резултати"Алберт Айнщайн

32

ПРОТЕСТ ДО ДУПКА

преди 10 години

Тъй като още няма кръв (и дано да няма изобщо) медиите заиграха много интересна *** игра. В началото игнорираха напълно протеста и целите му, сякаш го няма. След първите 40-50хил по улиците някак ги окрили смелост да започнат да процеждат жлъчни но правдиви статии и да дават трибуна на отделни интелектуалци, но тези медии, които са десетки и всяка вечер ни преследват с камери и микрофони дори за миг не посмяха да покажат истинските мащаби и сами, без МВР, да "преброят" хората на площада.

31

Революционер

преди 10 години

Как е вечното дерби БСП и ГЕРБ? Гледайте да сте на "стадионите", когато има мач между двата отбора!

30

Kaleko Aleko

преди 10 години

писна ми,Толкова бяха непринудени, че си имаха обезпечение (камиони, високоговорители), водачи и какво ли не още... Но хората го преглътнаха, защото уж беше за добра кауза. Сегашните са неорганизирани и именно в това им е силата - ГЕРБ се опитаха да ги яхнат, ама не им се получи и сега Кралят-слънце се чуди какви да ги говори, щото хората и него не искат.

29

Анонимен

преди 10 години

До метоМето докажи колко си умен да наричаш останалите ***. Кай клас си в момонта.

28

Яворчо, оставката сама по себе си нищо не значи. Нали ще дойдат старите със старата си песен! В момента не се подготвя идване на ГЕРБ, а се поставят предпоставки за гражданска война и намеса на НАТО.

27

Анонимен

преди 10 години

NA SOF PLOCHTADI SA *** NA NACIATA

26

мето

преди 10 години

ДО НЕЗАВИСИМИТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ***:ВИЕ СТЕ НЕЗАВИСИМИ, ЗАЩОТО НИЩО, АМА НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ ВАС!

25

***

преди 10 години

...след което инспектор Цвък ще снеме отпечатъците ви!

24

писна ми

преди 10 години

Има голяма разлика между февруарските и сегашните протести! Февруарските бяха непринудени; от хора, поставени в патова ситуация и протестиращи срещу монополите. Това бяха угрижени хора, бесни на всички електроразпределителни дружества, а това, че ГЕРБ избягаха като страхливци и сдадоха властта си е техен проблем! Сегашните са опит от страна ГЕРБ и сие да се извърши преврат и това става още в самото начало. От протестите се лее злоба и омраза, без ясни искания и виждания за държавата изобщо!

23

тутин

преди 10 години

До ProtestirashtИменно. И аз бях също февруари навън. Какъв съм значи, умен ли съм, *** ли съм, грозен ли съм, хубав ли съм, беден ли съм или пребогат?Старите комунистически приоми РАБОТЯТ - разделяй и владей, ама само тупаните се хващат на това и веднага се чувстват обидени, като си направят самоанализ с погрешен и насаден извод - "Тея били хубави и умни, следователно аз щом протестирах февруари съм грозен и ***"

22

Абе тия скучаещи интелигенти ходещи на вечерна разходка що едно свястно искане не издигнат? Примерно да се разследва Пеевски? Или пък да се прекратят унизителните златни концесии? Всеки на тези протести гледа да блесне с оригиналност - това не е протест на отчаянието, а на скуката.

21

Protestirasht

преди 10 години

И аз си плащам данъците, и излизах и февруари, излизам и сега. Много ми е тъжно, че още от самото начало медиите успяха да разделят народа, а хората - да се поддават на тези манипулации...

20

Kaleko Aleko

преди 10 години

Хубави агитационни материали. Къде ли ги печатат? Кой ли ги плаща?Позитаноооооооооо, Позитано... Вие май сте още в епохата на агитпропа...

19

11111

преди 10 години

До ИнтересноПлакатите са много остроумни и много различни, направени с много ум и настроение - а вашите плакати, които безъби старци държат пред НДК, струват колкото половината им пенсия - едва ли те са ги направили... жалки сте и много глупави

18

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 13,не гледайте плюсчета и минусчета по форуми, ами отидете на поне един протест и се осведомете сам. Ако сте от София, няма да Ви е толкова трудно.

17

тутин

преди 10 години

Какви безработни бе, аз съм всяка вечер на протест и вече три сутрини също ходя пред парламента - баща съм на 3 годишно дете и вече се уморих да обикалям и викам, а тая Мая Манолова да си върти мазните джуки по телевизията все едно нищо!Ходя за по 30-45 минути вече всяка сутрин, защото е мой дълг да спра това безумие!След това отивам на работа да изкарам парички да имат тея да преразпределят и Сидера да има да си плати на смехурковците около него.

16

Protestirasht

преди 10 години

Аз моите си ги печатам в Офис 1 и си плащат самостоятелно. С малка доза креативност не е трудно, нито скъпо ...

15

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТолкова сте жалки - не понасята усмихнатите лица на свободни, усмихнати хора. И понеже вие излизахте за по толкова февруари, решихте че и ние сме такива - не сме - ние има глави на раменете - за разлика от вас, плащаме си данъците, работим и се грижим за децата си и искаме те да живеят в нормална НЕсоциалистическа държава

14

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите - в Колима, да копаят уран