27

Анонимен

преди 10 години

Абе да го мащат тоя ***. Какви осигуровки, кви каси, всичко е една голяма заблуда. Тоя само е смукал, а сигурно не е свършил работа и за 5 лева.

26

il_cho

преди 10 години

Милото добре охранено герберче почти ми стана жал за теб... почти :)!

25

Анонимен

преди 10 години

Кво пискате бе калинчоци? Назначен е политически, вършил золуми политически и сега го духа пак политически!ХАХАХАХАХА!

24

Алекс

преди 10 години

Цялата галимация около здравната каса е преливане от пусто в празно. Диокато не се промени закона за здравните вноски, да станат по лични сметки, та обикновения човек да има отчетност, всичко ще си е борба за корумпиране. Все тая кой ще е шефа - всичките до сега са крали и не виждам причина следващия да не го прави.

23

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Здравната каса какъв е батак... така ще се разсмърди сега, че ще е страшно.

22

baba Pena izvan Bg

преди 10 години

che kak nyama da se bori za kakala,gorkichkiya,kato ima i mesce po nego.......Mayka mi pochina za chas i polovina,i diagnozata i v smartniya akt besche ........diariya!!!,a tya e padnala na avtobusna sta spirka i vaobschte ne e bila sas stomaschen problem!Bokluci .......kolko hora si otivat ey taka........ne mi se zanimavasche s dela,neka Bog da gi sadi!

21

РАД

преди 10 години

До До 1 и 14Много се извинявам, бихте ли ни осведомили как точно са "изхарчени парите" и къде има доказателство за това,че касата е източена?За сметка на това има доказателства (архив на БНБ),че по времето на Станишев фискалният резерв за 9 месеца преди изборите през 2009 е намалял с 4 млрд. лв.!!! В началото на мандата на ГЕРБ (които подчертавам не харесвам!) имаше 2 млрд. неразплатени суми с бизнеса ! Като бонус-гласувано увеличение на пенсии за 900 000 000 лв. Та да ни осведомите за НЗОК?

20

Анонимен

преди 10 години

това ли е ш**** план орешарски? да си назначават свои хора там, от където могат да цоцат (все още) пари? това ли са реалните антикризисни мерки, а бе? фостатааааа мършиии!

19

Анонимен

преди 10 години

продължениеНе смятам, че нормата на 5 до 7 дни болничен престой е достатъчен за лекуване. Баща ми така го приеха с бронхопневмония в центъра по белодробни болести към *** и на 5-ия ден го изгониха без епикриза.Седмица по-късно му казаха,че е здрав,защото му били давали 2-ни дози антибиотик. ДОбре че направихме нова снимка /защото отказаха да дадат контролната/ и се установи, че бронхопневмонията не е отшумяла и откара още 2 седмици на антибиотик.Ето затова е оставката на този некадърник

18

Анонимен

преди 10 години

не знам дали е нарушил закони, но със сигурност превърнаха здравеопазването в дребни счетоводни сметки. Не мисля, че е нормално на здравноосигурен да му се отказва право на изследване и да го пренасочват евентуално за следващия месец, ако от НЗОК разрешат. Съответно това е свързано с пускане на нови направления и т.н.

17

До 1 и 14

преди 10 години

Тъпоъгълници.Извинете ме за обръщението,но явно сте напълно неосведомени и изобщо не ви пука за проблемите на обществото.ГЕРБ,чрез Дянков присвоиха и изхарчиха по неясен начин 1,5 млд лева на Здравната каса.Къде бяхте вие тогава-ентелегентните?

16

ников

преди 10 години

През 3 те години министерстване на р.овч печалбата на АЕЦ Козлодуй беше общо 35 милиона лева /за трите години/, като тогава работеха 3,4,5 и 6 блок.За 2012 г. един търговец на хляб и банички назначен от ГЕРБ докара годишната печалба до 150 милиона.Ха направети си сметка кой крив и кой прав. А сега пак назначиха кумец на р.овч за директор.Голямото крадене може да започва.

15

1

преди 10 години

Освен това нали трябва сестрата на Илияна Йотова да се върне пак като шеф на касата,затова се дерат с пълно гърло.Таня Андреева е назначена с протекцията на Моника Станишева,а с протекцията на Илияна Йотова ще върнат на поста сестра й.Шеф на Козлодуй стана кумеца на Румен Овчаров.Да изреждаме ли още шуробаджанашки издънки,или вече ги запомнихте?Противни гадини.

14

до 1

преди 10 години

След твоят коментар другите нямат смисъл Много точно си го казал.

13

х

преди 10 години

Слагат свой човек, значи и от там ще крадат.На всякаде кадето има за крадене слагат тяхни хора.

12

в ДЕСЕТКАТА

преди 10 години

Още един отстрелян гербер

11

Анонимен

преди 10 години

van

10

най-после...

преди 10 години

Сега очаквам разчистването по РЗОК...желателно е да се започне от Сливен...

9

Bulgarofil

преди 10 години

Некъдърници! В закона много ясно е написано, че трябва да има причини за уволнението. Тоест сега ще започне едно възстановяване като шеф от съда и обжалване и тн.

8

Революционер

преди 10 години

Каквото попара сте си избрали на изборите, такова ще сърбате 4 години