13

tt2

преди 10 години

Пръмова - къде се обажда тая долна комунистка - СОРОСОИДКА? Всички реформи на *** значат провал - реформа в здравеопазването - провалреформа в армията - провал реформа в образованието - провал реформа в пенсионната система - провал Навсякъде целенасочени провали, с цел затриване на България.

12

П.Петров

преди 10 години

Точно така ще стане. Комунистите ще емитират около 2 милиарда лева дълг, който ще се плаща с нашите данъци. Емитирането на дълг ще повиши лихвите, а това ще съсипе малкото останал бизнес. Това ще намали приходите и евентуално ще предизвика повишаване на данъците, което ще докара нова вълна от фалити и удвояване на безработицата и така, докато държавата фалира за пети път, както става винаги, когато управляват комунистите.

11

Човек

преди 10 години

До До AdamЗа десет дни новите министри разбраха и локализираха проблемите в министерството и болниците.Разбраха,че там не работят техни хора,чудо работят хора които си гледат работата ,но не са техните/зетове,баджанаци и т.н./затова смяна.........

10

Анонимен

преди 10 години

Пръмова, не-Пръмова - колкото и да ривете, това е обективната истина и позицията й е адекватна!Заробват ни с нови дългове за да качат помощите на ***!

9

mirorim

преди 10 години

охххх, този нейния щаб е такава воня... тъмно червена воня...

8

До Adam

преди 10 години

Адаме, и какви са тези непопулярни , но "положителни" промени в здравеопазването - всеки да си плаща за здравето според възможностите, а на държавата хич да не и пука и да абдикира от ОСНОВНО свое задължение и хуманност, това ли е за теб положителното?

7

1

преди 10 години

Естествено, че кабинетът няма никакви намерения за реформи, те са дошли да крадат и ни го демонстрират всеки ден. И О'грешарски, и Гея казаха,че им трбяват 6 мес.-1 год. да управляват. Нали се сещате, че за толкова време не се правят реформи, нали се сещате, че изобщо няма намерения и стратегия за реформи, хората искат време за комисионни и крадене! Има ли още заблудени, които не го разбраха? Всеки ден с тези на власт е загробване на страната! И не, не съм фен на ГЕРБ, не съм гласувала за тях.

6

Анонимен

преди 10 години

Охххх да приемат по-скоро закон за спиране на субсидиите под 4%, такъв цирк ще настане от подобни политически трупове.

5

Феникс

преди 10 години

Ех,кaзвaх aз че Костов нaесен със свещ ще го търсим.Aмa нaродa не е дорaсъл зa кaчествено упрaвление .С прaво се оттегли човекa.Колко ли Кaлинки ще ни зaливaт от тук нaсетне?!?

4

Анонимен

преди 10 години

Коя беше Кунева? Гласоподавателите не и ли показаха къде и е мястото на изборите,че да продължава да ни натрапва неприятното си присъствие? Кунева не разбра ли,че колкото и медийно присъствие да си купува с парите на олигарха Прокопиев,никой е я иска тя и старите муцуни около нея да участват в управлението на България?

3

Пръмов

преди 10 години

Много хубаво е, че Куневистите не влязоха в Парламента. С нейния икономически екип от профани, далече от проблемите на икономиката и България щеше направо да закопаят за пореден път България. /За справка си спомнете икономическите "постижения" на царските и БКП икономистчета от нейното котило/.

2

Салахадин

преди 10 години

Кунева-Зеленогорски,Вълчев....муахахахаха!!!Кои *** бяха още?:)

1

velijana

преди 10 години

Какъв щаб на Кунева-тя мадам Пръмова нали беше подала оставка!