122

ЧЕРВЕН

преди 10 години

АЛОООО.. Софийски безработни келешиии... вместо да си губите времето с платени протести вземете свършете нещо бе безпризорни гербераси.. Искате предсрочни избори.. ОК ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП!!! Важното е ГЕРБ да не са на власт.. и какво ще се случи? пак ще са малцинство в парламента ХАХАХА :) ЖАЛКИ сте .. вий у софето сте ми на селския ку*! Някакви си 15 хил. безработни и безпризорни т.нар. "интелектуалци". Та вие сте има няма 0.2% от народа на таз страна бе КАВАЛИ.. Вие ли ще ми определяте кой д

121

Буревестников

преди 10 години

ДО 148 - КАЛЕКО АЛЕКО - ....... А дори и да има "избори" още тази неделя,както се казва... Смятам, че хората вече са толкова отчаяни от простотиите и мизериите,които стават! Толкова са омерзени от огромните далавери и мошеничества , които всички виждаме как ставаха и стават пред очите ни....... че.... То направо да си го кажем... ЩЕ БИЕМ ВСИЧКИ СВЕТОВНИ РЕКОРДИ ПО НЕГЛАСУВАНЕ! И в крайна сметка ОТНОВО турчеляците и *** "под строй" и за някой лев вповече ЩЕ РЕШАТ НЕЩАТА !!! :( :( :( :(

120

Анонимен

преди 10 години

Безплатно кафе няма.Проблема е в това, че безплатното кафе ще го плащаме всички и ще ни убеждават, че това е демокрация- едни да пият други да плащат.

119

Буревестников

преди 10 години

ДО 138 - КАЛЕКО АЛЕКО - Въпроса тук е друг, Господин Алеко Калеко ;) КАТО БЪДАТ СВАЛЕНИ ТИЯ! НА БЯЛ КОН ВРЪЩАМЕ БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ И СИЕ! А те бяха свалени пак от същите тези протести няма и няколко месеца! Даже и някакво подобие на "избори" имаше , който ГЕРБ си ги спечели? Явно по съвсем други начини от нормално приетите! Кажете ми , Г-н Алеко, АЛТЕРНАТИВИ ПРИ СВАЛЯНЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО,КОИТО НЕ СА СВЪРЗАНИ С ВРЪЩАНЕТО НА ГЕРБ? КАЖЕТЕ МИ? Защото нещо не мога да се сетя за такива! :(

118

HCDV!

преди 10 години

Но не е ли по-добре страната да бъде управлявана поне година от надпартийни хора, одобрени от Брюксел, Ами, че то от 23 години (като изключим Виденов) ни управляват такива хора. Те ни превърнаха в страна от втория в страна от 3-ия свят. И с кво се занимава фалиралия "Брюксел" - с имунитета на Марин Люпен. Че била казала нещо за молещите се по улиците мюсли. Ами ако братята *** дойдат от ЮАР с вувузелите и започнат да ги надуват от сутринта по улиците - какво правим тогава.

117

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Буревестников,то аз затова и ходя - защото искам да им покажа, че не съм електорален ***.В момента не понасям нито един политик. Явно трябва експертно правителство, партийно обвързаните фигури се окендзаха до една.

116

РАЗУМ

преди 10 години

До Край на преструвките: КОЙТО ЗНАЕ НА КЪДЕ ОТИВА, ПРИСТИГА ТАМ КЪДЕТО ИСКА!... А КОЙТО НЕ ЗНАЕ?... Олигарси, офшорни перачи & ko) разчитат на сериозни приходи в условията на ВИСЯЩАТА (ПЛАВАЩА) ДЪРЖАВНОСТ, в резултат на извършването, на МЕК (стимулиран от Президента) КОНСТИТУЦИОНЕН ПРЕВРАТ по сценария на 4 актовата пиеса ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!; ИЗБОРИ ДО ДУПКА!; ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!; СЛУЖЕБНО (ПРЕЗИДЕНТСКО) ПРАВИТЕЛСТВО ДО ДУПКА!...

115

Буревестников

преди 10 години

ДО 138 - КАЛЕКО АЛЕКО - Е тук вече сме на едно мнение , Господин Калеко Алеко! И аз НЕ харесвам нито ГЕРБ... нито сега управляващата ни "тройна коалиция"! Всички са ми еднакво тотално противни и не пропускам сгоден случай да ги "храня" по сайтове и форуми и да си изказвам личното мнение! За 23 години направиха от България един жалък Абсурдистан! То само крадене и огромни далавери за 23 години - НЯМА КАК ! Народа ни не е чак толкова *** , както го мислят ! Все пак се събуди и излезе !

114

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н HCDV!,За това съм съгласен. Но не е ли по-добре страната да бъде управлявана поне година от надпартийни хора, одобрени от Брюксел, например? Експертно правителство? За мажоритарната система съм съгласен, тя трябва да се разшири.

113

плюнчовци

преди 10 години

не помня да съм давал правото на никои да ме представлява,нито на улицата,нито по телевизиите=когато бяха изборите гласувах както прецених едва ли е от значение за кои(малка партия под 1 %)---------------------------------------------------------------------------------а кво става-всеки мърлйо решава че може да реве от мое имеа да ми направи една *** може ли

112

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н ATAKIST1,Точно Вие ми трябвахте. Я разяснете все пак малко инфо "от кухнята", г-н Сидеров още ли дава пица към дневната надница, или човек сам си купува? И осигурил ли е достъп до тоалетна, или от Операта още се оплакват, че уринирате по стените?

111

HCDV!

преди 10 години

до Kaleko Alekoявно на Вас ви харесва създадената "организация"...Откъде разбра, че ми харесва, бе човек. Просто си давам сметка какво ще стане след едни избори, независимо дали са през септември, май или следващия май. Както и да го гледаме БСП, ДПС, Атака (или НФСБ) ще имат около 50 % от депутатите. Освен ако няма мажоритарна система и някой получи мнозинство без да спечели 50 % от гласовете. Само не ме разправяй че щели да влязат независими, представители на граждански организации и др.

110

Жалко

преди 10 години

Хайде, пак се активираха платените минусчета и коментари на червената напаст. ВИЕ ПРОДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ!

109

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н Буревестников,за толкова дни по протести не помня да съм виждал в тълпата "яки, татуирани момченца". Такива има само на едно място - пред централата на г-н Сидеров, че да му държат масата над главата. Не само ги бяха снимали, ами и тарифата им бяха научили, че и кой ги организира. Аз лично протестирам за реформи. Не искам нито Боко, нито Цвъко, нито Ваджайнин. Още по-малко Сидер Ага. Ако някой се продава за 30 лева - моля. Аз ходя безплатно, всеки ден.

108

Анонимен

преди 10 години

Има кръвосмучещи ***, които се наричат бълхи. Та те след време винаги се показват на челото.... така и с *** герб. Показаха се!

107

!

преди 10 години

До Проста математикаИма начин да не плащаме. Всички които са били във властта през последните 23 години ги депортираме и всичко което имат им го национализираме. После се приватизира пак в народа. това очначава ако сме 5 милиона Българи всеки да получи по една акция във всяко предприятие... всъщност имам цял проект за това как трябва да работят нещата... но накрая печели народа, а не група политици. Контрола, кой как и колко работи, ще се извършва не от директор, а от всички работници в него!

106

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н HCDV!, явно на Вас ви харесва създадената "организация": Пеевски в ДАНС, областни управители от ДПС, Сидеров шеф на комисия "Етика и антикорупция", а важни парламентарни комисии - пак в ръцете на ДПС. И кворумът да зависи от един ненормален човек, който да кешира здраво от това. Екстра ще си живеем.

105

РАЗУМ

преди 10 години

Не ми се иска да допусна (но какво от това), че НЕДОСТИГА РАЗУМ на протестиращите, които само емоционално са заинтересовани от промяната в персоналния състав (вероятно има и такива по Софийската чаршия) на Народното събрание и Изпълнителната власт (за сега показват хармонична позиция с на твореното от Кмета на София и със зле прикритата заинтересованост, на институцията Президент от подмяна на волята на гласоподавателите - Парламентарните избори от 12 май т.г. ) , за да осмислят, че АУТОДАФЕ-то (публичното изгаряне) на държавността, в което те участват, е цел на корпоративните интереси, на оли

104

Край на преструвките

преди 10 години

ХОРА, ДНЕС ПЛАКАХ НА ПРОТЕСТ! МНОГО ГРОЗНО БЕШЕ СЕДЕСАРИ И ГЕРБЕРАСТИ СЕ НАХВЪРЛЯХА СРЕЩУ ВСЕКИ, КОЙТО Е БИЛ НА ФЕВРУАРСКИТЕ ПРОТЕСТИ!Днес беше пусната една не малка група от седесари и герберасти,които ту се събираха,ту се разпръсваха и се лепяха по хората,започваха да ги облъчват и подпитват. Ако случайно кажеш за партиите,че всички са едно ,започваха да убеждават,че не било така. А ако случайно споменеш,че си бил и на февруарските протести и че се бориш срещу цялата политическа мафия,се нахвърлят срещу теб,наричат те провокатор и комунист.

103

Буревестников

преди 10 години

ДО КОМЕНТАР 120 - КАЛЕКО АЛЕКО - Разбира се, че ми мина веднага през ума да извадя телефона си и да снимам! Но при положение,че бях прекалено близо. А трябваше да отида направо до тях. А имаше 7-8 бая якички татуирани момченца. Които се озъртаха доста. Отказах се. Тия не са случайни! Мислиш ли че не им е ясно , че могат да ги заснемат и да цъфнат в "Господари на ефира" да кажем? Малко по късно разбрах , че са левскарчета тия от някаква тяхна ултра агитка. Не им ги знам имената на фракциите.