77

Анонимен

преди 11 години

Като чета повечето коментари излиза,че трябва да хващаме пушките и да се трепеме.Трябва да спрем да се дърлим заради партийни пристрастия.А колкото до ДПС - я кажете коя от другите партии е направила нещо та да привлече нейния електорат!Докато ги определяме като различни от нас /и по този начин ги отблъскваме/,те ще си гласуват за ДПС.

76

galka

преди 11 години

Яне е умен политик,милеещ за България!как може да търпите Болен..??Това в нормална европейска държава не може да се случи!Янев ли е единствения ,който смята,че поведението на членовете на "АТАКА" е недопустимо..трябва ли някой от европарламента да ни скасти,че да се усетим..ааа?

75

Злопаметна

преди 11 години

Ахахахах, този цирк като ничий))))))))))) Плеснаха с ръце та се прегърнаха))))))) Ще умра от смях с този политически цирк - двама луди се бият за хапчета))))

74

ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ

преди 11 години

Само защото враговете на България искат АТАКА да бъде забранена няма как да стане.

73

Peshonizer

преди 11 години

Тоя фъфлек отдавна не се е излагал, чак го бях забравил за момент :)А иначе не виждам как ДПС ще е конституционна, а пък АТАКА няма да е конституционна...

72

Ляв Фашист

преди 11 години

Крайно-левият ултранационализъм е бъдещето на България, всичко друго е ***

71

Анонимен

преди 11 години

Ако Конституционният съд си свърши работата и преразгледа решението за ДПС, и вземе че забрани тази партия, - то директно изчезва и АТАКА ! Двете партии са като дупе и ***, но ДПС не е дупето !

70

Атакист

преди 11 години

Доживотен затвор за яне янев, бойко борисов, цветан цветанов, валери симеонов, слави трифонов, миролюба бенатова и т.н.

69

АТАКУВАЩ

преди 11 години

Кой разпалва омраза бе, как може да сте толкова нагли?! Една банда платени ***, протестиращи, които плашат Волен, че ще му откъснат гръкляна, хвърлят бутилки, вкараха трима членове на АТАКА в болницата с разбити глави! Волен просто се защитава, всеки на негово място би постъпил така, щом има реална заплаха за живота му!

68

Анoнимен

преди 11 години

Mi tova e mnogo dobre. Dano q zabranqt i da zabranqt i sebe si sled neq.

67

Анонимен

преди 11 години

И Янето е пропаднал, но определено съм съгласен този път с него - АТАКА и нейният лидер са опасни за мира в страната! Единственото което правят, е да разпалват омраза, а са и абсолютни фашисти.Официално може и да не са, но изказванията и методите им са фашистки. Тази партия трябва да бъде забранена.

66

реалист

преди 11 години

АТАКА-ПОБЕДА!АТАКА ЗАВИНАГИ!волен премиер!Другото е гмеж....

65

АТАКУВАЩ

преди 11 години

Тука има българи, всъщност не знам дали наистина са българи, които плюят по АТАКА, но пък защитават ДПС и твърдят дори, че не била етническа партия. Не ви ли е срам? Извинете се бе! Боже, пази България от такива *** като Янето и сие! Същото Яне, което въпреки купените си *** гласове не успя да влезе в парламента...

64

атакист

преди 11 години

Абе,кой беше този ?Един неуспял комплексар.Марш!Тази кака Янка не е в час.Не можаха да влезат в Парламента и сега реват като сбъркани.Скрий се бе,.Къде е Волен,къде си ти!Мижитурка еб...а

63

Ая

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ И РЗС! СЪД ЗА БОКО, ЦВОКО И ЯНЕ!

62

СТИГА БЕЗЗАКОНИЕ!

преди 11 години

КОНСТИТУЦИЯ НА БЪЛГАРИЯЧл 11 ал 4 НЕ МОГАТ ДА СЕ ОБРАЗУВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ТУРСКАТА И РУСКАТА ПАРТИИ ДА СЕ РЗФОРМИРОВАТ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ СА !!!

61

Анонимен

преди 11 години

Този пък кой е ???????????????????????????????????????????????????????????????

60

Анонимен

преди 11 години

ето го батко бе!

59

Яне ле бело гърло

преди 11 години

Гей парадът за септември ли го отложиха?

58

777

преди 11 години

До Николай БОЯДЖИЕВТЪПАК!