56

сара

преди 11 години

Като начало ни трябва оставката на правителството !

55

????????????????????

преди 11 години

Предлаг аме предложения София да се отдели от Блгария , защото всички Проблеми започват от София , тоест София е проблемен град в България

54

Захари Стоянов

преди 11 години

Господа ПРОТЕСТИРАЩИ ГЕРБ ви маниполира с откраднатите милярди левове.Трябва да сте много ПРОСТИ и *** за да не го схванете това. Съдете хората по делата им.Борисов и Цветанов в ЗАТВОРА за извършените ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.

53

протестиращ

преди 11 години

Оставка. Чакам цар Ивайло!

52

Анонимен

преди 11 години

Много чалгари има това ни е основният проблем, а оттам идва и простотията.

51

той

преди 11 години

И кои са тия нови лидери бе?Кажете ги де да ви .....

50

Комунистът

преди 11 години

Обещаваме на всички - ВСИЧКО ! Само да няма недоволни! Оня ден минавам през протеста и питам протестиращите. Ей на... питам един мъж- ТИ КВО ИСКАШ,БЕ? - МИИИ... НОВА КОЛА И РУСА ЛЮБОВНИЦА- викам му-ИМАШ ГИ! питам една жена-ТИ КВО ИСКАШ,***?-Ами.. искам деца!-викам й-ИМАШ ГИ! КОЛКО ДА ТИ НАПРАВЯ? 2-3? МОМЧЕТА.. МОМИЧЕТА? срещам една бабка- питам е-ТИ КАКВО ИСКАШ БРЕ,БАБЧЕ?- вика ми-ИСКАМ САМО ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!- казах й-МАЛИИИ.. МАЛИИИ.. ЖИВИ И ЗДРАВИ ЩЕ СТЕ.. А ПАРИТЕ ОТ ПЕНСИИТЕ ВИ - У НАС!:)

49

Комунистът

преди 11 години

А? Вече не искате ли "нов изборен кодекс"? Вече искате само "нови лидери"? Нямате грижа! Ще ви доведем и "нови лидери". Нови лица. Никога няма да сте ги виждали. Наши хора,разбира се,защото няма как да рискуваме! А ако искате и един бърз "нов изборен кодекс" ще ви спретнем. Да сте нахранени и доволни най после,когато пак започнем да ви "стрижем". Вие си знаете де. Гласувате за които и да е - получавате "нашите хора",съответно нас.

48

Анонимен

преди 11 години

Aко въведaт обрaзовaтелен ценз нaй добре. Сaмо дет избирaтелнaтa aктивност ще пaдне нa 10%.

47

ив!

преди 11 години

Много ми е интересно защо това правителство си прави някакви планове за напред и дава на народа нов изборен кодекс, като народа не ги иска??? От къде тази наглост??? Искаме оставка и ще продължим да им я искаме докато не ни я дадат!

46

Анонимен

преди 11 години

Тия със зaдължителните избори много ме дрaзнят. Кaто нямa никой,който дa припознaвaм зa мой зaщо дa глaдувaмЩе идa и ще пуднa прaзнa бюлетинa и резултaтa ще е същия. Обрaтно трябвa дa въведaт реистрирaне преди глaсувaне и дa нямa мъртви хорa глaсувaли зa ГЕРБ

45

Иво

преди 11 години

До скарамушА вероятно може утре да кацнат марсиканци пред народното събрание. Има само 1 промяна за която говоря - задължително гласуване, нищо друго. Каквото каже 100% народа това да е и после да няма аз не гласувах ама тия не ми харесват. Този парламент е непредставителен, нестабилен, с над 85 % неодобрение от народа. В ЕС също го гледат с недоверие. Т.е не може и няма право да съществува. Те всеки ден говорят лъжи и рисуват апокалипсиси от които видиш ли само те можели да ни спасят.

44

Искам ОСТАВКА

преди 11 години

Трябва ни и нов изборен кодекс в който да са отразени исканията на протестиращите, както и нови лидери, които да обединят десните партии и разбира се след като го изработят отиваме на предсрочни избори! За сега аз бих дал доверието си на ГЕРБ, защото тя е силна и обединяваща партия!

43

стефанова

преди 11 години

Най-големият проблем е ,че няма справедлива съдебна система и за тази 23 годишна разруха няма нито един осъден премиер, министър или политик!При това който и да дойде е все едно и също!

42

скарамуш

преди 11 години

До ИвоНови избори, при сега действащия Изборен закон, вероятно ще повторят сегашната конфигурация. Ако се промени законът, ситуацията ще бъде различна. А промяна на закон за 1 седмица, не, благодаря, по-добре да не го пипат.

41

той

преди 11 години

До АсенчоАсенчо, без промяна на модела,без промяна на системата, резултата ще е същия, нови лица няма да има- пак ще са старите!Разберете,че сега е момента, в който тези в НС, могат да бъдат накарани да работят за хората, а именно израбтоване на изцяло нов Изборен Кодеск, който да не обслужва сегашните лица!Не те разбирам Асенчо, искаш оставка, а не искаш промяна! Оставката не е промяна, а запазване на статуквото! Имам чувството,че всички протестиращи искат това- запазване на статуквото!

40

Иво

преди 11 години

Това компрометирано отвсякъде правителство може да има само една задача. Да гласува за 1 седмица задължително гласуване и да насрочва нови избори. Маймуните на политическия хоризонт са ясни, не нова конституция а нищо не може да промени това. Измежду тях ще избираме но нека да се гласува на 100 % и каквото излезе това е. Изобщо не споделям че нови избори ще повторят ТОЗИ парламент. Глупости на търкалета. Атака със сигурност е вече история, а при 100% гласували местанчо я има 5 депутата я не.

39

Ха, хаа

преди 11 години

Тези знаят ли кво искат, или нямат пари да отидат на почивка? Та нали, за да има нови лидери трябва нов изборен закон, този закон нали в момента се прави от правителството на Орешарски и граждански организации. Или важното е ГЕРБ да ви плаща протестите и да седите там за 30 лева - смешници! 200 души ще говорят от мое име - гротеска!

38

Асенчо

преди 11 години

Стига с тия приказки ЛЯВО И ДЯСНО!Не разбирате ли,че ХОРАТА НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ дясно ,ляво или центристко управление ще има!За повечето е важно СЕГАШНИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ МУЦУНИ ДА СЛЯЗАТ от политическата сцена,да се въведе нов управленски модел,където ВСИ ЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ да са подвластни на законите,а не да дерибействат ненаказано и да се дъ ржат безотговорно!Не ни плашете с мажоритарните избори-естествено е,ако няма сполука итогава да има протести-последните 20 години опити правим и нищоо!ОСТАВКА

37

Мистър Х

преди 11 години

още нещо - не е нужно изцяло да се лишават политечските партии от държавна субсидия, тъй като тези които влизат в параменат имат черни каси, и се създава формат - влизаш в парламенат -оцелява, не влизаш - не оцеляваш. Трябав обаче да се намали пропорцията вместо по 12 лев на човек да се плаща по лев на човек. Освен това закона както го точи Сидеров е саморазправа -партиите влезли в парламенат ще получават огромна държавна субсидия, а тези извън него - никаква.