89

Анонимен

преди 10 години

До Кипърлиев - що, да не забравихте офшорките на банката или на Пидеров в Бенин и Сайшелите?

88

Анонимен

преди 10 години

До аз:Напразно се опитвате да насочите гнева към неща, които не са предмет на дневния ред на протестите. Хората протестират, за да защитят цивилизационния избор - ЕС, а не са за срутването на борда и изолацията на страната

87

plug_n_play

преди 10 години

Росен Плевнелиев да си каже за ошфорките защо толкова време ги кри тези неща и за олигархичните кръгове, на които е приятел. Да си каже всичко - защо прави протекции на олигарсите в енергетиката в България?

86

Анонимен

преди 10 години

Няма господа интелектуалци,няма да изберем Вашият любимец-Бойко Борисов.Няма как да стане.И да протестирате,и петиции да пишете до европа и да се молите на президентчето-Нямакак да стане.Между впрочем ,кой ви каза, че наистина сте интелектуалци. Къде бяхте 23 години-----

85

попчо

преди 10 години

До popi - явно от собствен опит знаеш за пиците(постните на твоя г.й любимец Дянков),както и за 30сребърника срещу които се моташ всяка вечер из София(вероятно още прескачаш линиите за да не те хване ток)!Пълна ЛУМПЕНИАДА,но дерзай товарищ,времето е наше!

84

Газ

преди 10 години

В новият избирателен закон да има само един параграф:Избори в Република България не се провеждат.Правителствата се поставят и свалят с митинги и шествия от 5-10 хиляди софиянци!

83

popi

преди 10 години

Абе в една и съща минута излизат няколко "спонтанни" коментари срещу протестите или президента. Защо не споделите дали ви дават пица, или само оставате с 30-тв е лева? Хайде заработете парите, копирайте си платените коментари и под другите статии... А Болен и Местан скоро ще фалират и тогава и парчето пица ще трябва да заработите с честен труд.

82

Георги11

преди 10 години

Каквото и да казвате за Атака и Волен те са единствените който не са управлявали крали и колонизирали България който се борят за Европейски живот и доходи на Българите и ревизия на крадливия преход затова са неудобни!!!!

81

psn

преди 10 години

До nafarforЧетох статия в "New Europe". Едва ли можеше да се напише по-тендециозна и манипулативна статия. Пропуснати бяха основни моменти от фактологията на протестите и първопричините да се стигне до тук. В "NY Times" и "Guardian" излязоха далеч по-обективни анализи, отразяващите събития у нас.

80

тиквар

преди 10 години

Защо не се е подписал и най-големият ЕнтЕлектуалец прочел САМО една книга-Б.Б.!Не може така,какви ЕнтЕлектуалци са това - без Боко и Цвинокио,срам голям срам!

79

НИЕ

преди 10 години

НИЕ предлагаме България да се раздели на две-България и София,каквато в същност си е и да се изберат две правителства отделни.Столица на българското правителство да бъде Карлово-родното място на Апостола и географски център на страната.Така нещата ще се успокоят и простите няма да зависят от умните софиянци.

78

nafarfor

преди 10 години

До psn 79Говори се ДАААААААИзданието New Europe обръща внимание на протестите у нас - "в последните дни тарифите за участие в "спонтанните протести" срещу правителството са нараснали значително. Така прилично изглеждаща млада двойка взема за това 200 лева на ден. Майка с дете също получава тази сума плюс 100 лева, ако бебето е в количка."

77

Те

преди 10 години

Вече съвсем ясно се откроиха двете категории българи.Първата -на протестиращите "благородници","интелектуалци","богаташите",които се срамуват от социалните придобивки за бедните,безработните и пенсионерите.Това са гражданите,"кореняците"софиянци с непреодолян диалект,тези които навремето не отидоха по разпределение...Втората-на непротестиращите/все още/,провинциалистите,бедните,смотаняците,мълчаливите

76

nafarfor

преди 10 години

Денонощно в ефира на bTV и Нова телевизия вадят от нафталина всякакви задръстени, закостенели пропагандни мозъци, които облъчват с идиотския си антикомунизъм и манипулират като по учебник на Гьобелс.Аз не знам тея тунеядци крейзиседерасти Е.Сугарев, Е.МИХАЙЛОВ , Г. Марков, Лайо Пицин и йощ неколцина откачалки до коги ша ни облъчват с несбъднатите си мечти техната партийка да набере поне 1%.... а иначе имат усти гаче имат 90%-но одобрение на народа. ЕЕЕЕБАТИ И ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦО операторчето Женя.....

75

Васко

преди 10 години

Интелектуалци - ***. До президент - крадец. В държава - пародия. Ай сиктир!

74

psn

преди 10 години

До Бай ИванНа теб наистина може и да не ти пречи. Но на така лелеяните външни инвеститори едно подобно развитие на ситуацията ще бъде индикатор да бягат надалеч от България.

73

Неразбрал

преди 10 години

Та не можах да разбера освен в София в кой друг голям град в БГ-то протестиращите са повече от 1000

72

Бай Иван

преди 10 години

Дреме ми на шмайзера какво щяла да каже тая блудница Европа,какво щял да каже измисленият ЕС!За почти седем години членство нищо добро не видяхме-хиляди ограничения и тъпотии!Кой само не се изреди да ни поучава и сочи с пръст-то не бяха Барозу,Марозу,Меркел,Фарадж и кой ли още не!Те да да се вгледат в себе си и да видят кви *** са-външ.министър на Германия Г.Вестервеле отявлен ***,ходи по приеми с *** си!А гореподписаните "интелектуалци" до 89' год. бяха на хранилка при ***.

71

psn

преди 10 години

Много хубаво са го написали. В ЕС се говори вече да се поиска отнемане на правото ни глас вследствие на неспазване на основните демократични ценности на съюза. Нямам представа дали някой ни бута към готвена от Путин Евразия, но реакцията на правителството спрямо протестите е безумна. В случай че са толкова убедени в подкрепата на народа не виждам какво пречи да се явят на избори и да спечелят убедително. Но няма да го направят, защото са на ясно че ще изхвърчат като талпи.

70

Кипърлиев

преди 10 години

Ха-ха-ха.:-)))Ми той другаря Кипърлиев е с олигарсите,бе господа и дами наивни интелектуалци...