144

Илиян

преди 10 години

Атака нямат шанс срещу Каратиста Бойко, атлета Цветанов, ММА боеца Московски, а и Фидосова може да пребори двама-трима заедно

143

БГ

преди 10 години

До 158Уважаеми,Първо, чета само текст писан на кирилица!Дали е етническа партия - да, има няколко еничари, които се продадоха на Доган. Признавам, че е добър тактик и се опитва да привлича българи. Всички виждаме каква е общата насока на тяхната политика. За мен неразбираемото е , че доскоро от Юруш поне говореха срещу тях, сега са в тайна коалиция с тях и БСП, похвърлят се разни простотии за Ботев, Левски и... Юруш искат да бият българи по улиците...Супер националисти Не мраза турците!

142

Анонимен

преди 10 години

В момента Сашо Диков прави *** на БОКО ТИКВАТА по НОВА

141

БГ

преди 10 години

До 157Уважаеми, и аз не искам да ги намесвам, но за зам. министъра на образованието от това "експертно " правителство те са "смутители" за Османската империя - порови се в нета.За мен като тедови български гражданин, който не е от Юруш те НЕ СА!Те са светини, които не трябва да бъдат засягани от такива псевдополитици!С това няма как да се съгласи никой разумен гражданин!А, дали ги познавам - ЛИЧНО НЕ, Но обичам да чета Българска история, съветвам и Вие да го правите!Поздрави!

140

ибрф

преди 10 години

*** ти ли си бияча на гърбавите крадци,а?

139

До 159

преди 10 години

Мда явно не си добре осведомен за взетите мерки до сега от сегашното правителство МОГА САМО ДА ТЕ ПОСЪВЕТВАМ ДА СЕ ПОРАЗРОВИШ И ДА ПРОЧЕТЕШ ЗА ДА СИ МАЛКО ПО ОСВЕДОМЕН И ДА НЕ МИ ЗАДАВАШ *** ВЪПРОСИ КОЛКОТО ТОВА ЧЕ СЪМ АНОНИМЕН МИ КВО ДА ТИ КАЖА ОТКАКТО МАФИЯ И ПОЛИЦИЯ ВЗЕХА ДА СИ БЪРКАТ МНОГО ЗДРАВО В ЛА*НЯНИТЕ *** ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ ИЛИ ТРЯБВА ДА СИ БАВЕН ЙЛИ УНИКАЛНО *** ЗА ДА СЕ РЕГИСТРИРАШ В МЕДИЙ КОЙТО СА КОНТРОЛИРАНИ ОТ ТЯХ Мафия БГ Полиция=ГЕРБ А ГЕРБ=НА КОЗА НОСТРА!!!

138

Тошо

преди 10 години

До Анонимен 156кажи ми какви мерки са взели до сега тия ТВОИ УПРАВНИЦИ решават неща само във вреда за нас може и да греша но не съм ведял нищо сериозно,само искат да са на власт да могат повече да крадат и да си заличат следите за последните 24 години кажи ми какво са направили ти затова се криеш не излизаш с твоито име,за това си анонимен страхуваш се като политиците

137

Анонимен

преди 10 години

До БГEtnicheska partiya .oznachava vsichki ot edin etnos Dps e otvorena partiya za vsichki BG grajdani v nego ima ot vsi4ki etnosi v BG 55 ./ protsenta ot deputatite na DPS Balgari i drugi etnosi drugite bg partiyi sa ot edin etnos kajete koe se kazva etnicheska?

136

Анонимен

преди 10 години

До БГне намеисвайте ботев и левски там къдет нетребва та вие не ги познавате в първом

135

Анонимен

преди 10 години

Първо бе ПЕЕВСКИ СЕГА Е СИДЕРОВ ТОВА СА ХОРА ОТ КОЙТО ГЕРБ ИЗПИТВА ПАНИЧЕСКИ СТРАХ КОЛКОТО ДО ПРОТЕСТИТЕ ТЕ СА НА ПОЛИТИЧЕСКА ОСНОВА ТУК НЕСТАВА ВЪПРОС ЗА ГРАЖДАНСКО НЕДОВОЛСТВО ЗАЩОТО МЕРКИТЕ ВЗЕТИ ДО СЕГА ОТ СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО СА В ПРАВИЛНА НАСОКА И ХИЛЯДИ МИНУСИ ДА СЛОЖИТЕ ПОД ТОЗИ КОМЕНТАР ТОВА Е САМАТА ИСТИНА!!!

134

ГЕРБ = ДПС

преди 10 години

ГЕРБ = ДПС

133

припомнящ

преди 10 години

Вчера навръх рожденния си ден Георги Първанов-Гоце заяви че Волен Сидеров трябва на всяка цена да бъде озаптен с абсолютно всички средства защото сме били свидетели само на началото на неговите действия

132

Анонимен

преди 10 години

Ей, какво нещо - цял един народ, цяла държава да е заложник на някакъв БЕСЕН, ЛУД ЧОВЕК - КУЧЕ, а "ДПС и БСП стоят, подсмихват се ехидно и са безучастни в това време"! Мисля, че това не е приемлива ситуация!

131

Анонимен 119

преди 10 години

До Анонимен 123.Може да се изчислят, но не това е главното. Главното е, че въпреки не с толкова голям процент подръжници тези 4 партии имат нереално много депутати. И това (пак повтарям) е резултат на НЕГЛАСУВАНЕТО на останалите!!! Ако всички гласуват, всяка партия (или всеки кандидат при мажоритарно гласуване) ще си получи РЕАЛНОТО! В противен случай нищо няма да се промени и от нови избори безкрай! Просто всеки трябва да е отговорен! Това исках да покажа с изчисленията.

130

Анонимен

преди 10 години

волен ще со отиде с бой заедно с чорбата и ***-спокойно

129

Анонимен

преди 10 години

До Никога повече ГЕРБ!!Айдее, крадеца вика дръжте крадеца. Абе нямате ли малко УМ в главите си или ни смятате за ***.

128

Бай Иван

преди 10 години

Волен казвал истини,абе я се стегнете.Той е просто един шут,управляван от ДПС и БСП!

127

Бънди

преди 10 години

А ти си обиждай, колкото искаш, злобата не е докарала хубаво на никой. :) Никой не е виновен, че Тиквата и сие не ходят на работа, а АТАКА - да. Другото са, как го каза Буда, а да "шменти-капели". :)

126

Бънди

преди 10 години

Явно действията на Сидеров не са ти проблем, когато ти изнася. Волен Сидеров просто се съгласи с избора на народа, да управлява ГЕРБ, ама ги видя, че са ***. Пак ти казвам, коалиция няма. НС трябва да работи, то за това е избрано. Но щом одобряваш неходенето на работа и цупенето. Истината е, че Боко се разсърди, че му взеха ножичката, с която реже лентички и вече няма да "полага" асфалт. Волен гласува против това правителство и сега просто се опитва да си прокара част от идеите чрез тях.

125

БГ

преди 10 години

ГЕРБ били хора на Ердоган, но не направиха коалиция с ДПС. Юруш уж са "патриоти", а подкрепят Кабинета на Олигарски направен Явно от БСП и ДПС. Не съм против турците, просто помня изказванията на агата за ДПС и васалната му политика към тях сега. Той налита да се бие с етнически българи, изпълненията му в софия ясно го показват. ПРОТИВ СЪМ той и шапицкомандата от Юруш да напад и неетнически българи - каквито и да са!Хора мислете!