148

Милка

преди 11 години

Плевнелиев напоследък не взима много позиция за цената на тока и това само засилва тезата ми, че е човек на Иво Прокопиев, а също така и обслужва интересите на Цветелина Бориславова и Христо Ковачки. Много е важно да подпише този указ, за да падне цената на тока, а не да засилва влиянието на тези хора все повече и повече.

147

moli

преди 11 години

Каква грижа,какъв народ,толкова ли народа не разбира,колко са 5% 2лв.Това хората не го ли избират?Кои са енергийните олигарси-всички от БСП.И Станишев вчера каза ,че навън протестират хора с икономически интереси.Всички с тези интереси са там при него в парламента.К.Нинова,Корумбашев,Овчаров,К.Добрев,Г.Кадиев и другите те си ги знаят,така че ,не енергийната мафия е около президента,а при Станишев.

146

marto_stoev

преди 11 години

За президента-милионер Плевнелиев това може да не е чак такъв проблем, но когато половината от населението живее под прага на бедността това е въпрос на оцеляване, така че да не протака особено решението си Роско.

145

Милка

преди 11 години

Плевнелиев е длъжен на всяка цена да подпише този указ. Ако не го направи, то токът няма да падне и той ще си замине от поста който заема. Това ще бъде едно предателство към народа според мен.

144

pepi_stojkova

преди 11 години

Чудно! Като оттегли кредита си на доверие срещу кабинета Орешарски доста театрално стана ясно, че Росен Плевнелиев обслужва нечии чужди интереси. От кога го чакаме това намаление на тока и ако президента го саботира, то да чака да изнасяме концерти и под неговите протести.

143

Милка

преди 11 години

Президентът, празидентшата, Прокопиев, Ковачки и Бориславова стоят за енергийната мафия у нас, заедно с трите ЕРП-та, така че сега ще си покаже дали Плевнелиев ще подпише този указ и направи едно добро нещо за България, или хората ще го свалят от поста му чрез протести?

142

Протестиращ 6548578

преди 11 години

ОСТАВКА и ритуално самоубийство на всички депутати !!!!!

141

Милка

преди 11 години

Плевнелиев да спре да се прави на безразличен и да подписва указа. Ще трябва да ощети неговите корумпирани приятели - Цв. Бориславова, Хр. Ковачки и Иво Прокопиев. Сега е време да защити народа си, а не да върви против него.

140

katerina_

преди 11 години

Какво става с парламентарната група на ГЕРБ, когато се решават такива важни неща. На практика в момента новата тройна коалиция работи без опозиция, нали Бойко нямаше да допусне това, най-малкото в дебатите можеха да участват или не им достигат умствен капацитет за тая работа.

139

thorin_oaken

преди 11 години

С това решение Росен Плевнелиев ще покаже дали е зависим от енергийната мафия или го е грижа за народа.

138

krasen4o55

преди 11 години

Изключително ми е интересно на каква страна ще застане президента в този казус. Сегашните поправки ще създадат сериозни пречки на онези, които досега източваха средства от енергетиката .

137

Анонимен

преди 11 години

Няма шанс за вас! Оставка !

136

xanny

преди 11 години

Проблемът с цената на тока е много сериозен. Именно високите сметки, ако сте забравили, отприщиха недоволството на народа през февруари т.г. Хората ясно казаха не на мафията. Да видим обаче дали президентът е готов да засвидетелства подкрепата към народа и на дела.

135

Анонимен

преди 11 години

Интересно ще бъде да видим какво ще каже Офшорски за закона

134

777

преди 11 години

Гадни комунисти що плюете президента ?

133

mitko85sachkov

преди 11 години

Освен, че президента не трябва да налага вето, а да защити гражданските искания, приемайки и подписвайки указа за закона, не е лошо да прикани своите приятелчета от ГЕРБ да се върнат в пленарна зала и да участват в приемането на законите и изборния кодекс.

132

unicorn875

преди 11 години

То накрая Сидеров колкото и за луд да го спрягат ще се окаже всичко което приказва е вярно за Плевнелиев, Борисов , Цветанов. Достатъчно вече крадци и олигарси са управлявали България. Нали за това са протестите хората не искат повече да живеят в тиранична и корумпирана държава.

131

Balinov

преди 11 години

Ако не подпише Плевнелиев за закон и съответно наложи вето, ще излезе, че прави нарочно, за да защитава интересите на своя кръг от енергийни приятели - Прокопиев, Ковачки и други.

130

scarface257

преди 11 години

Съмнявам се Плевнелиев да зашити интересите на обществото. Всичко което е правил до момента е да защитава и прокарва интересите на мафията. Той самият като бизнесмен се намираше в тесни връзки с мафията.

129

koko_monev

преди 11 години

Наистина, че всичко в момента зависи от това, дали президента ще подпише указа за закона, или ще се покаже приятел на енергийните мутанти в сектора с възобновяемите енергийни източници. Много да внимава - следим всеки него ход.