54

ААААА

преди 11 години

ВИДЯХМЕ ГИ ТИЯ КОЛКО РАБИРАТ ОТ ИКОНОМИКА В ПАРЛАМЕНТА ...МЕРСИИИИИ...НЕМА НУЖДА....АЙ СБОГОМ

53

НЕ ВИ ИЗБРАХМЕ!

преди 11 години

България не избра правителството на Орешарски! Тва, че България избра ГЕРБ е не по-малко тъжна тема, но тия сега да оправят избирателния кодекс и ОСТАВКА!

52

Анонимен

преди 11 години

Олигарски не те искаме върви си с мир.Моля те.

51

KAMEN-BG

преди 11 години

Интересно е ,че всички правителства до сега от началото на съставянето на кабинет почваха уж със летящ старт и завършваха със ниско приземяване без колесници,докато този кабинет почва със лош старт и е навлязъл във въздушно течение но изглежда накрая ще завърши със най успешното кацане за тези 23 години преход ,най вероятно колесниците му ще останат здрави,тоест Орешарски въпреки началните критики накрая ще го изпратят със аплодисменти.И аз мразя *** но този път май ще са със друго лице.

50

Бадемовски

преди 11 години

Абе к,во сте се зачекнали с човека,оставете го да покаже к,во може ,стига с тия протести ,Аз съм сигурен ,че Орешарски е кадърен мъж и може да изведе страната от кризата . Е,Станишев и Местан трябва по малко да се бъркат Да не би Борисов правителството му да не грешаха

49

Поздрав от чужбина

преди 11 години

Няма сила която да накара комунистите да си подадат оставката. Да сте мислили като си ги избирахте. Сега ще ги траете 4 години за да ви окрадат до шушка понеже ви е къса паметта. За да ви е по-леко си вярвайте че ще ви оправят бедното положение. За да има крадци трябва да има и *** да им вярват.

48

Н.Генов

преди 11 години

До PeshonizerПешо, ако вместо да четеш коментари беше прочел някоя и друга книжка, щеше да знаеш, че управленията, които си изнроил са абсолютно идентични! За 'идиотското' съм съгласен и то без изключения!

47

x

преди 11 години

Нима само това правителство е виновно за състоянието на икономиката и хората?! Проблемът на това правителство е, че се хванаха с ДПС. Иначе Орешарски според мен можа да направи повече от управлението на ГЕРБ.

46

А седянката ще продължи. Защото е за неше добро.

45

Психиатър

преди 11 години

Днес сутринта колегите разказват един виц...Група граждани от протестиращите наемат един убиец да очисти някакъв комунист. За по- сигурно, че ще изпълни поръчката, пращат един от групата да го наблюдава.Гледа - убиецът се приближава направо в лицето на комуниста - и му викнал - абе ***, тоя те видя и ще избяга!!-Няма да избяга - отговорил убиецът. Комунистите са БЕЗОЧЛИВИ.

44

Анонимен

преди 11 години

Орешарскиииии ела в УНСС и ще си говориме колкото искаш за икономика, а междувременно си подай ОСТАВКАТА ЧЕ ТРЯБВА 2 СЕДМИЦИ НА МОРЕ ДА ХОДЯ С 500 ЛЕВА! Окей? Мерси!

43

леля Пена

преди 11 години

Кукло,да беше говорил за икономика преди зловещо да се издъниш.

42

Анонимен

преди 11 години

Лакомия за власт и пари не на всяка цена?!?! ЧЕРВЕНИ *** ЩЕ ГОРИТЕ В АДА!

41

Pier

преди 11 години

нещо не ми става ясно, хем старото управление изяло бюджета и оставило България в окаяно състояние, обаче *** сега вдигат майчински, тока поевтинява итн... С цената на какво бе позитански ***?

40

Peshonizer

преди 11 години

Чета коментарите и се забавлявам. Привиждат ви се комунисти, фашисти и нацисти.Вие комунистическо управление виждали ли сте? Щяхте да сте по концлагерите.Вие фашистко управление виждали ли сте? Щяха да ви разстрелят.Вие нацистко управление виждали ли сте? Щяха да ви пратят по газовите камери.Не, управлението ни е просто идиостко-демократично. Спрете да го ласкаете и се радвайте, че не е наистина комунистическо, фашистко или нацистко...

39

Иво

преди 11 години

Извинете,но на фона на правителството на Боко тиквата и неговите безобразия това правителство ми се вижда цвете направо. Онзи *** и неговата Цветелина Бориславова, която доведе ББ на власт и благодарение на Прокопиев и медиите му го представи пред българите като месия, а той се провали и съсипа държавата. Защо за нея и дума не се казва? И защо всички каси в полицията, паспортните служби бяха на нейната идиотска банка? Що пари минаха през тази *** надута пуйка...

38

Добри Гочев

преди 11 години

Орешарски да си говори за икономика- през това време главния директор на ГДИН подготвя бунт в затворите. Три години бля и не въведе 12 часовите смяни на надзирателите, а сега като стана напечено на протестите заяви на надзирателите ако не им отърват 12 часове смени да вървят да свалят правителството. А тая овца министърката му била наредила.

37

Радка

преди 11 години

Господин Орешарски не е комунист. Той е много много добър специалист и страхотен преподавател. ЗА СЪжаление Станишев го използва по най-*** начин и го провали. Бих подкрепила правителството на Орешарски и имам огромни надежди за него, но той ще бъде унищожен от *** СТанишев, който просто няма връзка с действителността и не осъзнава какво върши.

36

1

преди 11 години

OSTAVKA!

35

Blagoevgrad

преди 11 години

OreSHaro se skri zad vratata..Bat Boiko s chepa go lupa po bradada ...