351

Анонимен

преди 11 години

До VANGENВИЕ ИЗОБЩО ГЛЕДАТЕ ЛИ ТЕЛЕВИЗИЯ, ГОСПОДИНЕ? КОЕ В ДЪРЖАНЕТО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ДЪРЖАВНИЧЕСКО СПОРЕД ВАС? МОЖЕ БИ ПЛАТЕНИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ПП"АТАКА" ИЛИ БЕЗПРЕПЯТСТВЕНОТО ВИЛНЕЕНЕ НА СИДЕРОВ И ГРУПИЧКАТА ЯКИ МОМЧЕТА / ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТЯХ С КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА/ ИЗ УЛИЦИТЕ НА гр. СОФИЯ?БЕЗПРИЧИННОТО ЗАТВАРЯНЕ НА ул." РАКОВСКА" В ОТСЕЧКАТА МЕЖДУ бул."ДОНДУКОВ" И ул."МОСКОВСКА"? МОЖЕ БИ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ФАСАДАТА НА СОФИЙСКАТА ОПЕРА ЗА ТОАЛЕТНА ОТ ПП"АТАКА" Е ДЪРЖАВНИЧЕСКО ПОВЕДЕНИЕ ?

350

Държавата я съсипаха предните. Ти къде живееш!? Помниш ли, какво каза Тиквата за бъдещия премиер и следващите няколко месеца, независимо кой ще бъде? Защо ли любимият ти Винету така бързо подаде оставка!? Като разбереш какво е разликата между п. чка и п. тка- тогава философствай! Щом има намесен ГЕРБ- винаги има преврат!

349

Едно куче

преди 11 години

Цяла нощ е търсил в речника по-силна и колоритна дума ,за да стресне обществото и да се издокара голям пазител на държавността.А иначе да внимаваме ,защото ,ако не се намесела полицията ,той щял да се разправя ,КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ . Е, с неговия морал какво да очакваме???

348

С-300

преди 11 години

Държавата - това сме гражданите! Гражданите не работят срещу държавността. Това го правят корумпираните политици. Преврат срещу държавността е възможен само от хора, които са предали избирателите си...

347

Анонимен

преди 11 години

Това е толкова неадекватно че не намирам думи да го опиша! Националисти ли- в никакъв случай това са егоисти на които им дреме само за тях!

346

възмутен

преди 11 години

Боже каква *** е тоя Сидеров ! Колко ниско може да падне един човек ! Колко е жалък !Преврат беше извършен на 11 май с участието на главния прокурор

345

Анонимен

преди 11 години

Този *** не заслужава дори и гневът ни! Разлагащ се ***! Да го игнорираме! На всяка *** и идва коледата - неговата е съвсем близо.

344

Анонимен

преди 11 години

И същите *** го боготворяхте преди

343

Анонимен

преди 11 години

golqm srax blenee v drugiq parlament ti i tvoite ludi nqma da va imaaaaaaaaaaa XA XA XA

342

е44р23

преди 11 години

До 666И какво толкова стана 1997-***, кой заживя по-добре?

341

Луд е!

преди 11 години

ГЕРБ активирала няколко стотин вандали... ***!1во че на протестите почти всички хора слагат сичките ни добре познати партии под общ знаменател - ***, 2ро че за сега само за АТАКА има конкретно доказателство, че плаща на хора да провокират и после - т'ва са платени провокатори..

340

анонимен

преди 11 години

Не съм от Атака,но Сидеров е прав!Ние бедните плащаме ли плащаме на чуждите монополи няма край ужас.

339

666

преди 11 години

1997 trqbva da se povtori,inache opraviq nqma

338

ило

преди 11 години

Като гледам коментарите на протестиращите пред НС в момента по БНТ виждам, че са обърнали палачинката или им спряха субсидиите, защото чувам искания за нов изборен кодекс и нормална работа на НС

337

баба Гицка

преди 11 години

Превратът бе извършен в деня за размисъл преди изборите.Цацаров е главния виновник за това.

336

VANGEN

преди 11 години

И още нещо да добавя за Сидеров-прави ли ви впечатление,че абсолютно всички медии го нападат неистово и то от скоро,защото той обяви т.н. план Сидеров,което е план за тотална,коренна промяна на капитализма,икономически и политически.И затова става опасен и за външните кукловоди,които дърпат конците на нашенските олигарси тук и смучат кръвта на българите.А и затова е неистовия стремеж на шепата бандити,да свалят правителството-защото то би тръгнало да изпълнява плана Сидеров-ужас за олигарсите...

335

Революционер

преди 11 години

Волен е доволен, защото му напълниха сметката с милиони, доволни са и от БСП и ДПС, защото днеска има кворум и ще се избере новото вицепремиерче.

334

VANGEN

преди 11 години

Не съм привърженик на Атака,но действията на Сидеров са за адмирации-те са наистина държавнически,а тук повечето или са зомбита,или по-вероятно са от средите на сините талибани и всички останали,не влезли в парламента-най-вече *** и ***,които по фашистки искат реванш,аз се чудя къде е вътрешния министър и така ли ще остави 200-300 да влияят и саботират управлението-мястото им е в ареста,или на 15 дневен принудителен труд в полза на обществото за хулиганството

333

Анонимен

преди 11 години

Като чета по долу ,вече напълно вярвам ,че Сидеров е прав.С простотии , цинизми и неграмотност ще изграждате Нова България.

332

Анонимен

преди 11 години

Бързо Волене в парламента, че ще изпуснеш залъка, който си лапнал и ще ти пресъхне банковата сметка!