240

Анонимният

преди 11 години

Забравихте ли телефонните разговори с Танов за Мишо Бирата? Забравихте ли, че Борисов поиска от студентите да станат овчари? Забравихте ли, че Борисов сравни българите с кучета, които трябва да се държат здраво? Забравихте ли, как арестуван с белезници се самоуби пред очите на полицаи? Забравихте ли, как ви обещаваха че ще излезем от кризата през 2011? Забравихте ли, как ви обещаваха, че влезем в Шенген през 2011? Забравихте ли лъжите за коледни надбавки? Забравихте ли, че в условия на криза държавата си раздаде милиони бонуси?

239

trayan.petkov

преди 11 години

Герберите отчаяно наливат ресурси в опити за саботажи и блокаж на държавата.В никакъв случай не трябва да се стига до оставка. Това ще рече ГЕРБ да се върнат и да си узаконят мизериите и на Цветанов да му се размине! Трябва да дадем шанс на правителството на Орешарски!

238

Анонимният

преди 11 години

Нима забравихте тези думи на Борисов? Забравихте ли, че той ви нарече лош човешки материал? Забравихте ли, че България беше осъдена заради своеволията на Борисов за ръководена от него акция? Забравихте ли, че Цветан Цветанов нарече лекари от Горна Оряховица убийци на бебета, а след това полицаи унижаваха санитари и медицински сестри? Забравихте ли как полицаи биха и унижаваха невинно семейство в Кърджали? Забравихте ли, че Борисов поиска от семейството на убито момиче да се извини на полицията?

237

Анонимен

преди 11 години

Станишев е един нагъл и отвратително нахален ***! Опитва се да повлияе на АТАКА, защото много добре знае, че при нови избори тъпата му комунистическа партия няма да има достатъчно кинти, за да купува гласове. И докато се лигавеше и казваше, че ГЕРБ ще попаднат в изолация, сега бавно ще започва да търси контакт с тях, щото иначе партията му ще загине. Но с това неговото огромно его, сам себе си ще закопае, за което всъщност се надявам. И бил готов да даде шанс на президента...***!

236

баба яга

преди 11 години

станишев, ти си фашист, АТАКА не влезе сама в НС народът я изпрати там , нямаме диктатура , или има и не го знаем , вие гоито разпродадохте и ограбихте труда на дойстойният БЪЛГАРИН,

235

Dir

преди 11 години

Кво стана накрая .. една ''МУТРА'' ги матира със собствената им Пешка Сидер АГА :ДТакъв срам не са брали тея червените картофи : ) за 4 години в опозиция..в която нищо градивно на направиха...ами даже не са успели да си намерят и хора за Правителството..!Хора на следващите Избори.. Моля покажете им Червен картон най-после и на БСП след Костов!!

234

Анонимният

преди 11 години

Ей, калинки, докога ще се мотате из улиците...Всички сте ясни, кои сте. Именно тези хора, които бяхте доскоро на заплати в учрежденията и министерствата. Ярко доказателство е това, че участва дори доскорошната шефка на Регионалното Развитие, разпределила милиони от фондовете. Какво си мислите, че тези неща остават скрити? Отдавна се видя, че не сте от най-умните!

233

Анонимният

преди 11 години

До DivineСтига глупости бе човек. На Боко протестите бяха окървавени, не тези....като почнете да си ги изсмуквате едни небивалици от пръстите....жалка работа

232

eeha

преди 11 години

"ОСТАВКА" бе, Станишев! Как да ти го обясним по-просто, о ти не разбрани юроде?

231

eeha

преди 11 години

Станишев да се маха!

230

Divine

преди 11 години

ДОРИ И АЗ СЪМ ИЗНЕНАДАН ОТ БИВШИТЕ КОМУНИСТИ БСП/ДПС ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ИСТОРИЯТА ТЕ НЕ ПУСНАХА ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КУЧЕТА В АТАКА, ДОРИ МИЛИЦИОНЕРИТЕ НАВЛЯКОХА ЖИЛЕТКИ ВСЕ ЕДНО СА ОТ ЧИСТОТАТА, НАИСТИНА ТОВА РЯДКО СЕ ВИЖДА ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА БСП. ТАКА, ЧЕ ПАК ВИ КАЗВАМ АКО ВЪРНЕТЕ БОЙКО ТЕЗИ 20ХИЛ ЩЕ СЕ РАДВАТ АМА ТОГАВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НИЕ 200ХИЛ КОИТО БЯХМЕ НА МИНАЛИЯ ПРОТЕСТ!! ДА ВИДИМ ТОГАВА *** МУТРА ДАЛИ ЩЕ ПУСНЕ КУЧЕТАТА СРЕЩУ НАС, ЧЕ МАЙ ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ТОГАВА!!!

229

ЩЕ ЩЕ

преди 11 години

Утре Перко Налъмов ще пусне в действие средния си пръст. Болен ще получи исканото тази нощ и утре ще бъде на червената линия с нахлупен фес и петолъчка на шалварите.

228

Divine

преди 11 години

ПАДНЕ ЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО - ПАДА ДЪРЖАВАТА!!! БОЙКО, ЦВЕТАНОВ И ФИДОСОВА НИКОГА, АМА НИКОГА НЯМА ПОВЕЧЕ ДА УПРАВЛЯВАТ САМИ! ЗАПОМНЕТЕ ГО ВСИЧКИ КОИТО ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ КОГАТО ОТРУДЕНИТЕ ХОРА РАБОТЯТ ВИЕ СИ РАЗВЯВТЕ БАЙРЯКА. БОЙКО ДА НЕ СИ МИСЛИ ФАНТАСМАГОРИИ ЗА ВТОРИ МАНДАТ, ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!! БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ, ЧЕ ДНЕШНАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ НЕ НАПРАВИ КАТО БОКО, ДА ПУСНЕ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ КУЧЕТА В АТАКА И ДА ОТБЛЪСНАТ ХОРАТА И ДА СПРАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ, СЕГА ИМА СВОБОДИЯ=АНАРХИЯ=СЛАБА ДЪРЖАВА

227

Анонимен

преди 11 години

До Спонги Ти май си поизтрещял от многото танци и кафета? Каква четвърт протестира, какви 5 лева те тресат?

226

до 233

преди 11 години

До нормално??А какво е получило лицето Волен Сидеров та да не може да се регистрира утре.Да не бида е прахосвало държавни пари като всички бивши управляващи?Я по скромно и не толкова вулгарно държане.Какво е наравил лошо,да не би да е участвал в приватизацията?Не искамвсеки да ме прави на *** и да ми казва какво да правя и да ме манипулират.

225

Анонимен

преди 11 години

Ако БСП и ДПС напуснат също парламента, ГЕРБ и Атака няма да могат направят кворум и няма да има и нов изборен закон. Така на изборите през септември ГЕРБ и Атака ще загубят още гласове, а БСП и ДПС ще имат вече мнозинство от 121 гласа и ще могат да изритат ГЕРБ и Атака.

224

Чупакабра

преди 11 години

Станишев, да не се чувстваш прелъстен и изоставен?

223

до 234

преди 11 години

До Анонимен По цензурирано и по неистинско изказване от твоето няма.Пълни глупости.Как може толкова глухости на едно място.

222

Мистър Х

преди 11 години

броят се само гласовете на онези които са отишли да гласуват - това е било така винаги. ОТ тсамо БСп и ДПС са половината, а с АТака стават близо 60 процента. Прав е - има подмяна на вота, в полаз на една очевидно загубила партия.

221

Анонимен

преди 11 години

Червената мафия ОТНОВО разиграва игрички...мама ви *** и гнусна...НЕКАДЪРНИЦИ!