9

Иванов

преди 11 години

Какъв е този ромски цар,откъде са тези милиони пред които смълчано и с наведени глави стоят всички държавни институции? Явно в тази държава няма нищо по-хубаво от това да си ром от малцинството, да ти опрощават всичко, да ти узаконяват всичко и за капак да ти дават помощи за родено и хвърлено на улицата дете!

8

Natural Dialectics

преди 11 години

Толкова престъпници през тия 23 години античовешки режим не са си плащали данъците и са си вършили престъпленията с тихото одобрение на т.н. държава , че на фона им тоя *** изглежда като едва забележима песъчинка в пустиня. Никого няма да разсеяте с Киро *** ,дето си скъсахте ръцете да го правите цар.

7

user

преди 11 години

Извини се бе, извини се.

6

mirorim

преди 11 години

"Продължилото близо година и половина разследване откри, че двамата не са плащали никакъв налог на държавата от 15 април 2003 година до 30 април 2011 година." E какво е това разследване което за толкова време установява, е не са подавани данъчни декларации. Разследването си тече, заплатките също. После магистратите вият, че са претрупани с дела. Претрупват се за да ги претупват.

5

АНОНИМЕН

преди 11 години

Стига титулувахте този *** с ЦАР .Царе са предците ни създали държава и култура за поколения напред,а този е един търтеи и крадец,лъгал грабил и забогатял за сметка на чужди и свои,прекрачил законите на истинските царе.

4

хм,,,

преди 11 години

Никога не е бил никакъв Цар,а най-обикновен МИРИЗЛИВЕЦ-такива в БГ имаме 5-6 стотин хиляди,,,

3

Анонимен

преди 11 години

Там ще лежиш гад *** *** малко ти е трябваше публично да те линчуват.

2

ined

преди 11 години

Какъв цар, какви царици какви пет лева???Аз тука виждам само някакви мръсни ***.

1

анонимен

преди 11 години

По това време Шеф на НАП не беше ли Менда или Мента