30

anonim

преди 10 години

още колко невини хора трябва да умрьт???????????????????явно че тези са пионките, но кий дьрпа конците им??????????????????????????

29

Ставри

преди 10 години

Факт е ,че момичето не е живо, останалото е без значение.

28

Николов

преди 10 години

Ако си я убил си за затвора,ако не си я убил и си излъгал,Марш в затвора.От теб нищо не става и с нищо не си полезен .

27

Буревестников

преди 10 години

ДО КОМЕНТАР 21 : Поздравления за примера !!! Изключително добро попадение като филм си дал! А тези които са ти "цъкнали минуси" явно са "интернет ***" :) ;) :) и със сигурност НЕ са го гледали филма! Гледал съм го 2 пъти.... Още веднъж... Поздравления за точния пример! :)

26

Анонимен

преди 10 години

Говори Зайо,че влезеш ли в панделата ще станеш Зайкиня.

25

Бат ви Стефчо

преди 10 години

Нищо чудно да е невинен, а да признал под натиск и да е изкупителната жертва.

24

tashaka

преди 10 години

Нема да се очуда ако са го и *** в това първо рпу перник :D

23

АНОНИМЕН

преди 10 години

Защо споменава името й МИРА, а не Мирослава. Нали не я познава. Пълна деградация

22

Анонимен

преди 10 години

Да да всички са невинни,само момичето е виновно че е убита....Айде стига вече като е толкова невинен покажете виновника...

21

Богдан

преди 10 години

Да бе..и оная гад от Гео Милев дето закла семейството си преди 16 години беше невинен нали..Мръсен,долен,гаден убиец - дано не излезеш жив от затвора,както Мирослава няма да излезе от гроба!

20

bgsoldier

преди 10 години

Да признаеш, че си я изнасилил, за да се поотървеш от голяма присъда - ок, ама да признаеш, че си извършил убийство и после да убеждаваш, че не си я убил е просто смешно, не можеш да се мотивираш с нищо в този случай! Как може някой да убие 17 год. момиче - не ми го побира акъла...

19

Анонимен

преди 10 години

Имаме филм "Сезонът на канарчетата". Там е ппоказана много подобна схемичка...

18

Анонимен

преди 10 години

По склонен съм да вярвам че е невинен, имайки в предвид какъв латино сериал се разигра с това самоубийство.

17

стефан

преди 10 години

Съдебната система въобще не угажда на общественото мнение , а на *** който явно или тайно управляват България!!!!!!

16

юрист

преди 10 години

Поредните бротвежи и лъжи на престъпник.То всички в затвора са невинни.Защо занимавате обществеността с лъжите на един убиец.

15

Анонимен

преди 10 години

Все всички ви били, все сте невинни, замислете се защо сте точно вие, а не друг. Явно някъде в жалкия си живот сте сбъркали. Лежи си там годините като си *** и мълчи. Не знам защо се дава трибуна на такива.

14

Анонимен

преди 10 години

А това, което сега казвам не е вярно!

13

Буревестников

преди 10 години

.... И при случая "Белнейски" и при този с Мирослава.... БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ТРИТЕ НЕВИННИ МОМИЧЕТА! Все остава, ми се струва, едно нагарчащо чувство.... че май май играят доста... ама доста кинти.... за да се ПРИКРИЯТ ОПРЕДЕЛЕНИ НЕЩА и ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА ;) ! Примерно някой ТАТКО-КИНТАДЖИЯ ( Депутат,мутра...) да "ПОЧЕРПИ" СОЛИДНО И ТОЧНО КЪДЕТО ТРЯБВА за да се "изтрият" следите на някое разбесняло се и помислило се за безсмъртно "татково момченце"?!?! Помислете за тази "версия"....

12

Буревестников

преди 10 години

... Дали заподозрения ги е "завел" или те са го "завели" до мястото на трупа? Как ли е дал "признанието" си? И веднага след това дали е самоубийство или са го "самоубили" супер изгодно?!? Все много интересни въпроси,които едва ли някога ще намерят отговор.... защото все пак знаем в какъв Абсурдистан живеем! Всичко това последвано от изключително "бързото признание" на "невинния" Заек за убийство?!?! Вероятно му е било "силно препоръчано" да си "признае" или... То се знае какво "или" ;) !!!

11

Анонимен

преди 10 години

Тоя от къде ги дава тези интервюта ??