55

попа

преди 11 години

тивя 200 провокатори явно пак са били на Волен или на Бойко платените "привърженици". Тия двамата и след 30 години няма да разберат, че вече не живеят в 90те години на 20век.

54

Анонимен

преди 11 години

Защо е този страх от провокатори?Страх ни е да се пролее малко кръв, но иначе безстрашно ще бъде да млъкнем и да се приберем в панелките и да чакаме сметките за елементарни нужди и да умираме бавно и безстрашно, без капчица пролята кръв.

53

Реалист2013

преди 11 години

До 60Искам , искам , искам искам, но КАК???????Ако имаш идея как да стане тази промяна без партия от народа, нека я чуем, ако е добра, защо пък да не я приложим?!И аз имам идеи, и да съгласен съм че тази система и пълен провал, но как да я бутнем ако не от вътре......

52

IPAD

преди 11 години

До АнонименМодерното ДС , а пари дават ли ви или само партийни книжки? Как разпознавате "провокаторите" ? Предполагам , че се заглеждате в здрави , трениращи хора , които просто са избрали да облекат черна фланелка и са си сложили тъмни очила, и понеже е топло са се подстригали малко по-късо ..... А всъщност тези хора може и да не са провокатори , но вече сте ги пратили по районните , като вашите дядовци и татковци от ДС !***Приятелю, един обект ако изглежда като *** и мирише като ***..

51

ДО РЕАЛИСТ

преди 11 години

ИСКАМЕ СМЯНА НА СИСТЕМАТА, НИКАКВИ ПАРТИИ... СЪД И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ПРЕХОДА И БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА НИ! МОГА ДА ТИ НАПРАВЯ СПИСЪК, ЗАД КОИТО ИСКАНИЯ ПОНЕ 80% ОТ ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАСТАНАТ, И ТОВА ГО МОЖЕ ВСЕКИ ОТ НАС ЗАЩОТО НИ Е ЕДНАКВО ПИСНАЛО ОТ *** КЛЕПТОКРАЦИЯ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ/БСП,ДПС,ГЕРБ,АТАКА.../

50

BG.BG

преди 11 години

Останките на ДС не спят по цяла нощ, за да измислят как да разбият разрастващият се протест. Само, че те пропускат нещо, което го е нямало в активните им години - интернет. Хората обменят информация незабавно и са твърде дисциплинирани. Пътници сте другари.

49

пламен

преди 11 години

Кои са провокатори: Провокатори са тези които носят плакати срещу Плевнята, Бойко и викат долу Герб.Не са провокатори тези които викат " червени *** " и " волен к...о", " оставка ", те са симпатични и мирни.

48

...

преди 11 години

'взех една здрава тояга'Може би не е зле да си вземеш и 1 по-голяма лупа. Онова зло, което причини и продължава да причинява мъка и страдание се нарича духовна нищета -неспособност да се различава истината от лъжата и манипулацията, да се прочете обективно ком. миналото и да се приключи с тази тема, неспособност да се използват текущо възникналите ситуации в БГ и по света в наша полза.Докато БГ населението се въргаля по хълма за Еньовден икономимеското и материалното му състояние ще са такива.

47

bubachko

преди 11 години

До гербист (39)Пиленце, че нали ГЕРБ беше предното правителство бе... ти с чувал на главата и тапи в ушите ли си седял три години и половина, или не разбра как Тиквата се изниза кат пръдня из *** февруари месец, когато хората се надигнаха и ги накараха да свършат нещо по-полезно от строене на некачествени магистрали... :)

46

Анонимен

преди 11 години

"След подадения сигнал на мирно протестиращите граждани екипи от Четвърто РУП са отведели 22-*** души..."Цитирам dnes.bgЗначи така, а? Някой (от т.н. "интелигентни протестиращи") решава, че не съм му симпатичен, започва да ме сочи с пръст и да крещи: "Провокатор! Провокатор!" и полицаите ме арестуват!Това ли е новата форма на ГЕРБ-ерастка демокрация?

45

FBI

преди 11 години

От къде пари за протести , кой ги финансира?

44

Реалист2013

преди 11 години

12:45Взех една здрава тояга и тръгнах да търся онова зло, което причини и продължава да причинява на българите мъка и страдание. Питах и разпитвах какво представлява и къде се намира и всички ми викаха - КОМУНИСТИТЕ, те са виновни, лесно ще ги откриеш!Търсих под дърво и камък, ама комунист НЕ намерих, навсякъде само хора и хора..........

43

Реалист2013

преди 11 години

Нещата, които трябва да се променят, идеите които имаме и промяната която искаме....... Всичко това няма смисъл ако не започнем промяната първо от самите себе си, от начина на мислене и разсъждаване! Аз не искам да ви налагам модел на мислене, искам да започнете да мислите! След това ще дойдат хубавите времена!Колко до комунистите ето една кратка история:

42

еха

преди 11 години

долу бсп и герб които са едно

41

Мрак

преди 11 години

Така е както го виждат всички,няма кого да изберем.Докато ограбеното е в една шепа крадци от прехода нникога няма да се оправим.Когото и да избереш ще бъде купен или вече е купен.Превърнати сме в едно стадо без морал.Не случайно искат да премахнат най-хубавите стихотворения на Ботев защото там е истината - " Богат е казва па го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко..". Трябва един нов Левски или поне Уго Чавес но няма как да се роди от един народ без морал.

40

bgsoldier

преди 11 години

Реалист 2013, искаме да не ни крадат за втори оът бсп и дпс, искаме да не ни слагат *** за областни управители, защото тази териотория отдавна не е османска! Искаме да не ни слагат най-голямата мутра в тая държава да се бори с другите мутри - какво е това???? Искаме комунистите да спрат да ни лъжат, защото това си личи от сто километра - знаем какво искаме, спрете да омаловажавате протестите и разумните хора в тая държава, които искат промяна след 24 години. Време е да излезем от дъното!

39

Реалист2013

преди 11 години

Миналата година завърших висшето си образование.... С колегите доста сме си говорили по тези теми и имаме доста хубави идея за благото на хората....... Продължаваме да обсъждаме и анализираме проблемите и мисля , че съвсем скоро ще дойде момента..... Младите и мислещите се пробуждат!!!!!!!!!!!!!!!

38

optimist

преди 11 години

В интерес на истината ГЕРБ бяха кротки агънца, в сравнение с крадците, мафиотите и олигарсите на агент Московеца, и агент Сава и агент Павел (ДС). Орешарски не го споменавам, защото той е просто марионетка.

37

Natural Dialectics

преди 11 години

Комуниста е нагъл и безочлив , когато го гониш се смее и се прави , че всичко е наред , комуниста в лцието на Станишев може да се изгони само, когато има солидарност между нас, когато излязат не 10 , а 100 000 и поискат оставката на това смешно и жалко правителство или когато се обяви общонародна стачка и им се бръкне в джоба на мутрите (техните шефове) тогава наглия комунист ще чуе и ще си вземе и дупесарските огризки и оня ненормалния ,приятеля на Сашка Васева с пиците.

36

Shop

преди 11 години

Единствената алтернатива на тройната коалиция, е ГЕРБ.