298

ASirov

преди 11 години

bg mafiotski partii perverzno maltretirat bg narod s brutalno pornoimitatzii na lubov kam bg naroda.bg narod da spre vsyakakvi plastania na bg partii.bg narod da razgoni mafiotskite bg partii ot bg parlament. samo s majoritarni izbori napred kam progres!kak taka protestirastite imat podkrepata na bg policia, na bg prezident, a ne sa izchistili oste parlamenta ot bukluka? amerikantzi li, rusnatzi li pak chakate?!

297

До Анонимен 347 Оставка и нови избори сега може да "роди" куриозен юридически случай от световен мащаб... В момента резултатите от последните избори се обжалват, ако се проведат нови избори преди да се произнесе съдът, и се окаже че предишните се отменят - какво става? Някои юрист ще се опита ли да обясни :)

296

мижо

преди 11 години

Тоя,горе,защо ли ми прилича на *** и мижитурка?Държавата му ври и кипи и уверено потъва надолу,а той се гордял с това,та чак се подмокря! Не знае на кой свят се намира!Смахнат и неадекватен подлизурко! Е пък нищо симпатично не намирам в тоя женчо!Хак да ни е!

295

Анонимен

преди 11 години

До всички протестиращи. Не разбирам какво точно се случва - много се радвам, че хората реагираха веднага при избора на Пеевски - доказахте, че гражданите са коректив. Сега какво правите- кажете на практика( не идеалистично) какво точно искате- нови избори, а защо преди месец половината не гласувахте и нови избори с нов изборен кодекс, ама " оставка" - кой да го приеме този нов изборен кодекс- нещо ми се губи логиката

294

Роска, по едно време беше взел да се отдръпваш от ГЕРБ, ама сега се чудиш на кой стол да седнеш...

293

Студент

преди 11 години

Президента се гордее каква стачка се вихри в страната... Стачка, която дестабилизира още повече собствената му страна хахаха Тоя си прави *** евтиния PR. Пак се дупи на Бойко... Така ли не разбраха, че не искаме нито едните нито другите??? Какво протриват доволно ръце??

292

баи ганя

преди 11 години

По голяма марионетка от това чучоло не съм виждал.Ега ти анализа на ситуациято.Гордеел се с демонстрациите.Говори като даскал на ученици от първи клас.Няма що,ние си го избрахме ,ние ще трябва да му сърбаме попарата забъркана от брътвежите му.

291

Поклон вам !

преди 11 години

"България цяла сега нази гледа,тоя връх висок е: тя ще ни съзре,ако би бегали: да мрем по-добре!"

290

Поклон вам !

преди 11 години

Поклон вам, мили протетиращи сънародници, които изпълвате всеки ден улиците със светлина и с младежкото лъчезарие ! Прекланяме се пред вашата воля за политически морал и достоен живот, пред вашата решителност, единство, стоицизъм и висока култура ! Благодаря ви, че пълните сърцата на всички ни с надежда и гордост ! Вие сте възраждащия се Дух на майка България ! Ако през 90-те години изживявахме пиянството на един народ, сега чрез вас преживяваме възраждането на нашия народ !Бог да ви благослови ! Победа ! "България цяла сега нази гледа,тоя връх висок е: тя ще ни съзре,ако би бегали:

289

Потресен

преди 11 години

НЯМАШ ПРАВО ДА СЕ ГОРДЕЕШ С ПРОТЕСТИТЕ,защото ти не си президента на всички българи - ти си марионетката на Боко Тиквата погрешка попаднала в президенството благодарение на изборните хватки на Цецоу Честното и печатница МУЛТИ/МУТРИ/ПРИНТ.Хубаво де,Волен е болен - всички знем това .Ми отовори му на въпросите за овшорките и лобиските полети на правителствения самолет - но не с фалшиви изявления ,а с доказателства.

288

Рудан

преди 11 години

Този вместо да дрънка глупости да каже за ОФШОРКИТЕ В КИПЪР И ВЕРОНИКА ,а не,, да дава достоен отговор.....15 минути почивка,,(По независимте и свободни журналисти,Всички писаха едно и също,сякаш никой не ги цензурира.Толкова *** отпор не бях чел .Заковаха го като *** за хербарии.Като бивш комсомолски секретар дотам са му възможностите.По добре да спре да говори глупости ,защото става по лошо.Тиквата го предупредиха ,той продължи да плещи. Затова сега е в истерия.

287

Протест!

преди 11 години

Утре да завършим пред президентството. Не искаме да ни вкарвате във вашите схеми, жалки меки китки. И не искам главнокомандващия Българката армия да има такава мазна немъжка усмивка. Утре. 18.00. Нашето място.

286

Анонимен

преди 11 години

А бе,офшорчо,защо през февруари не се гордееше с протеста!Защо тогава мълчеше като з..ник!Кажи бе ***!

285

сс-23

преди 11 години

Наистина уникален.На едно място членове на БКП сегаантикомунисти,деца и внуци,снахи и зетьове от елита на същата Партия , видни наркодилъри,криминални типове, *** с плакати,,Мразещи,, ,Гергана и Соломон Паси,Меглена Кунева,Радан Кънев ,ДелянДобрев , Преслава,шутовете от СКАТ,Я.Янев и от къде изкочи тази Вероника?Срам ме е от такъв президентзащитаващ престъпници.

284

Анонимен

преди 11 години

Стига толкова, когато едно нещо продължава дълго, то то се обезличава.Вече взехте да се превръщате, като през годините управляващите - обърнахте го там на бизнес. Или ще се върне традицията "вечер на мегдана". Така както сте се събрали да вземете да дойдете да ми прикопаете царевицата бе, че да ми помогнете и на мене в нещо.То там само да тръскате *** не става.

283

До 333

преди 11 години

Случайно ли е този късметлийски номер на коментара? Подкрепям. Утре протеста срещу Плевнята и неговата шайка. 18.00. Нашето място. Протеста няма нужда от съдии и препоръки. Нека не ни вкарват в техните игри. Всички срещу плевелите в българската политика.

282

Един от протеста

преди 11 години

Росни ми плевеле, ***, нали ако помолиш на протеста да останат само хора които не са гласували за Герп и за извънпарламентарни партийки (РЗС, НФСБойко) ще останат само " децата, кучетата и бебетата в колички" (цитат по теб). Що за мазна муцуна трябва да си за да заемеш такава безотговорна партийна позиция. От утре протеста ще е срещу теб и вицето ти което припадна от зор. ИМПИЙЧМЪНТ сега !!!! Утре 18.00 на нашия площад. Защото ие не сме Герп, нито БСП, ние сме България.

281

Анонимен

преди 11 години

Мили стачкуващи, народе - само с тръскане на дупета по площадите държава не се оправя. Трябват ни заводите и фабриките, които си имахме. Тези ширнали се поля искат мотика/сега живеем в друго време - има техника/.Земята е запустяла - иска работа. България си имаше всичко, а ние си я върнахме сами в годините, когато нашите деди са я строили тухла по тух и с работа и трезво мислене. Мисля, че се удовлетвори желанието ни с Делян. Сега е време да заработят управляващите.Има време за още стачки. Успех

280

olele

преди 11 години

президентът дължи няколко отговора на обществото:1. защо не беше така активен за грешките и нарушенията по време на управлението на бб, както и след безотговорното им абдикиране от властта, за да не се допусне настоящата политическа и икономическа криза.2. защо не реагира на откриването на огромен брой фалшиви бюлетини на последните избори.3. защо след задкулисни пазарлъци изпрати маринчо райков за посланик в рим въпреки наличието на груб конфликт на интереси и нарушение на всички етични правила и норми, с което се уронва авторитета на президентската институция.4.защо така експресно,

279

Анонимен

преди 11 години

Ти държавен глава ли си или употребен "пр%з5ерватив???? Как може един президент да се гордее с протест?!?!?! Тиква си ти бостанска! Боже, какви ни управляват!