204

Някой

преди 11 години

тоя е поредния алкохолизиран д*бил от редиците на партията. Какво се учудвате. Плащат му лае и си кърка какъв вие проблема. АА Сигурно ви е писнало от такива, ами тогава какво правим. Докога ще ги търпим а?!

203

Ивайло Манев

преди 11 години

Всички от БСП сте ***.

202

Анонимен

преди 11 години

Монов, ти си психопат

201

А.С.

преди 11 години

До пламенЩо не отидеш да те прегледа Монов ! Съидейник си му -може да те прегледа безплатно !

200

А.С.

преди 11 години

Ако съм разбрал правилно ,според Монов ,протестиращите са интернет *** които осъмвали в мрежата !Тоя е решил да ме убеди ,че разликата между психиатъра и пациента му , е в бялата манта !

199

lumpen 2

преди 11 години

Този г-н Монов в едно изречение май няколко пъти се обърка, а той горкия депутат на *** станал - представлява ги..:) И чак да ти стаеа жал ... толкова се загриженост проявява за интернет зависимостта в Китай, че направо му предлагам да си "бие шута" за там и да анализира на място братята китайци

198

пламен

преди 11 години

Защо трябва да се извиняваш на тези фалшиви протестиращи. Кои се разхождат всяка вечер?1. Служители и семействата им от общинските и държавни фирми от страх да не загубят работните си места2. Платени хора от София и провинцията и затова трябва да се забранят субсидиите 3. Сеирджии това е най- голямата група

197

megi 55

преди 11 години

Този психар,извинете психолог днес въобще не е мислел да ни се извинява.Просто журналистката след интервюто го попита: "Няма ли да се извините,че нарекохте протестиращите интернет ***,които протестират за всичко?"На което той наистина смънка едно: "Извинявам се!" АМИ АКО ЖУРНАЛИСТКАТА НЕ БЕШЕ ГО ПОПИТАЛА ТОГАВА???

196

интернет лумпен

преди 11 години

тоя пък къв е *** горкия

195

Анонимен

преди 11 години

няма нужда да напуска. минава катарзис е готов :)

194

миневра

преди 11 години

Този ако е преподавател, как ли ще се покаже пред студентите си, с какви очи ще ги гледа, защото младите днес се намериха, както те самите заявяват...

193

Ваня Интернет Лумпен

преди 11 години

Браво бе! Аз го слушах той даже каза, че учените в Китай провеждали психологически изследвания, за да докажат тази зависимост. Ами те в Китай забраняват Фейсбук, ограничават търсенето в Гугъл и дори Skype Разговорите. Може би това ще им е следващата им стъпка. Мислехме си, че вървим към Европа, а не към диктатура.

192

Baceto

преди 11 години

Само да кажа на всчики, че по същия начин както се псувате сега на партиина принадлежност преди 50 години комунистите и фашистите са правили същото след като са изтрепали БЗНС-то и после са започнали да се трепят взаимно и накрая *** са спечелили, и е загубил един цял народ. Колелото се върти.

191

ей лумпени :)

преди 11 години

190

Анонимен

преди 11 години

До Do CCCСъгласен съм само ако става дума за твоята кръв. Призивът ти много напомня на подобни от Хитлер, Ленин и подобни

189

Анонимен

преди 11 години

Аман от гейове. Казва и после маже, а ние заплата му плащаме.

188

Анонимен

преди 11 години

В това ново управление ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН НОРМАЛЕН ? Всички сте с жълти книжки - хората ви го казват очите - НЕ ВИ ИСКАМЕ !!!! СЪБИРАЙТЕ СИ ПАРЦАЛИТЕ И ОТИВАЙТЕ ДА СЕ ЛУМПИНИРАТЕ при вашите комради в Северна Корея !!!! НЕ ВИ ИСКАМЕ ! Нямаме нужда от вас и вашето управление! НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ! Математическото недоразумение ви доведе до властта, не сте легитимно избрани от народа, НАРОДЪТ НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ВАС !!!!! Вие не представлявате волята на народа !

187

Анонимен

преди 11 години

До ДО СССНе разбираш ли ?Няма да стане без кръв, така ги виждам нещата .. не усещаш ли колко са нагли?Знаеш ли какво пише на НДК в този момент ? "Парти на европейските социалисти" Знаеш ли колко струва цялото мероприятие ? - не по - малко от 5 000 000 лв Не им пука, че ти или аз стачкуваме с децата си ..аз ходя с 7 месечната ми дъщеря и го правя за нея, за да не се червя като ме пита Аз какво съм направил.. те КУПОН ще си правят ..е извинявай ама аз ще съм в НДК .. и ще ги чакам!!!

186

stef4i

преди 11 години

ОПА ИЗВИНЕТЕ ПАК- Как не те е срам гадно бесепарче точно ти да говориш за деца.А вашите чавдарчета и пионерчета държащи в ръцете си лика на "ДРУГАРЯ". Ти ли ще ме учиш как да си възпитавам децата?Ти ли ще ми казваш от какво съм зависима.И какво общо въоще има това с факта,че хората не ви искат а вие така сте се впили във власта ,че само смърта ще ви раздели от нея.Ще си продам душата но вие няма да останете на власт!

185

Анонимен

преди 11 години

Аре интернет лумпеняци, че работа ме чака...