167

До Анонимен 196 Къде съм казал че няма смисъл от избори? И всички гласове за Партията? Тъкмо обратното. Това време мина... изборите са право, и до някъде привилегия. И ако не я ползваме - накрая ще я загубим. Само че правото на избор върви със отговорността да признаеш резултата от този избор... иначе се връщаме пак в 1944та...

166

До zeddd Всъщност zedd, от учредителното събрание 1879, до днешния парламент - присъствието на депутати с мюсюлмански имена винаги е около 10%. И преди са били известни че са на страната на управляващите. Дори в БКП си имаше квота за турци, *** (гледаха само да не са твърде черни), арменци и др. Мисля че беше 20% за малцинствата... В това правителство има трима турци министри (ако бъркам, поправи ме), в предишното имаше 1 турчин и два ***...

165

Анонимен

преди 11 години

по логиката на матрялов няма смисъл от избори за различни партии,направо бам СИТЕ за партията кърмилница за какво да се Абиме за другите нали няколко партии ще имат винаги повече общо от еднаТА която НЕМА значение че е победителка,ако ПРЕВРАТАДЖИИ решат да си правят коалиции винаги ще са победители ...НЯМАМ ДУМИ за такова мислене,а как мисли г-н матрялов негласувалите са по скоро ЗА или по-скоро ПРОТИВ бившите управници?и ако не им пука защото са "гладни"или зашото НЕ СА гладни не са гласували

164

катя

преди 11 години

Бойко сравнен с вас, червените маймуни от Марс, е ангел небесен. Дано герб и сдс се разберат за съвместни действия. Младите и интелигентни хора от протеста нека се възползват от гражданските квоти в партийте.

163

До 2013 Не ги боли само тяхния... Като в казармата е - един се дъни, цялата рота страда! Всъщност от цялата работа има нещо положително - хората са настъхнали, но слава богу правителството проявява разум (след грешките) и неприетите хора се сменят.

162

До zeddd ПО голям мазохизъм от това "Ей тоя ще ни оправи", или "Ще гласувам за тоя, щото се мразят с оня" - няма....

161

Пинко

преди 11 години

IzvinisebeBOKLIK FOSTATAAAAAA............FREEDOM FOR JOHN PALFREEMAN!

160

мамата

преди 11 години

Протеста му отвърна: "Интернет *** от всички страни, обединявайте се"

159

До Анонимен 186 Това му е лошото на "матряла" - когато Боко говореше за кучета, лош матрял, "аз съм *** и вие сте прости" те си мислеха че щом са му фенове не важи за тях...... Шнурец, матряле, шнурец.... за тези в парламента ние просто сме матрял, или електорат.

158

2013

преди 11 години

До електорат матрялов:А може би тези 3 милиона, дето ги е боляло ****, сега усещат че ги боли г.за от бруталното изнасилване на новата тройна коалиция. Не че ги оправдавам, който не гласува си носи последствията, но има неща които и най-аполитичния не може и не трябва да подминава мълчаливо.

157

zeddd

преди 11 години

До електорат матряловМисленето ти е мазохистично. Лошото е, че не го осъзнаваш :)

156

Анонимен

преди 11 години

Боко като ви наричаше 'кучета' и лош 'матриял' - защо не протестирахте бе 'интернет ***'? Или ви харесваше?

155

До zeddd Абе и аз искам 5 бона заплата, ама работя за колкото изкарам.... За това си има избори - отиваш гласуваш. И мен не ме кефят БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ и не съм гласувал за тях, но се съобразявам с избора на хората. Зад правителството стоят партии събрали 2 милиона гласа, опозицията събра два пъти по-малко. А още 3 милиона казаха гласуваха с "боли ме ****"..... това си е тяхно право.... Едно от хубавите неща на ЕС и демокрацията е че може и да сменим държавата.

154

2013

преди 11 години

Колко по-спокоен щеше да бъде живота без интернет, нали другарю Монов?!

153

zeddd

преди 11 години

До електорат матряловАз пък искам да не ме управлява ДПС! Партия получила 11% на изборите държи ключови министерства, най-силните парламентарни комисии, областни управители!Затова протестирам. Заради политическата *** БСП, надупила се доброволно на ДПС, само и само да е "на власт"!

152

Анонимен

преди 11 години

ИЗВИНИ СЕ БЕ МОНОВ!

151

Анонимен

преди 11 години

Аз пък съм бил на лекциите му. О, пардон, той не водеше лекции, той водеше само упражненията. Нямаше докторат по това, дето го предаваше. Не беше и доцент, просто един асистент. Такъв си остана до края, преди да напусне. Нямаше докторат, но беше вътрешен рецензент на докторските дисертации. Но дори и една рецензия не успя да напише. Ей такъв, избрахте си го.

150

Искаме работа, искаме по-добър живот.... Абе хора, работни места не се откриват там където хората са по улиците и се замерват с камъни и бутилки. Все се питате защо лихвите по заеми в България са високи - ей за това - тук сме първосигнални, тук няма истинска стабилност. Всеки псува и кълне политици и иска честни и способни хора - е добре 10-15000 се събирате всяка вечер - за партия трябват по-малко - защо не си направите... а сетих се - тогава ще се изпотрепете помежду си кой да кара влака....

149

Циника

преди 11 години

176, господин Зидан, и кокошките са сърцати и по особен начин интелигентни /дотолкова доколкото да оцеляват/, и в никакъв случай не са "книжни, мухлясващи из кабинетите" същества. Ако си мислите, че това е достатъчно, за да си протестираш, значи излезлите пред МС не са обикновени ***, а необикновени кокошки!

148

нещоси

преди 11 години

До IvanИ какво ако не сме присъствали на лекциите му?Да ти кажа ли аз, че като съм присъствала на лекциите на Пламен Орешарски и от него съм видяла най-коректно поведение като преподавател по отношение на отсъствията му от лекции, това не ми пречи да го критикувам като премиер и като политик???Моля, нека да не смесваме уменията на хората като експерти в областта си с политическите им умения и изказвания.