47

Анонимен

преди 10 години

"Нов вот щял да е самоубийствен за страната"- Това правителство и парламент, са повече от убийствени! Целта им е да ликвидират и последните надежди.

46

Какво става тук?

преди 10 години

До ShоpНе знам защо опикаването на Операта и тормоза на хората, които живеят около "Врабча" 1, смятате за политически акт? И не знам, защо мислите, че това ще продължи дълго? Това че вашият лидер мисли да опикава Операта до 24 юни с ваша помощ, достатъчно ясно определя какво влияние имате и какво възпитание. Всички видяха какво направи Волен Сидеров, а уринирането по обществени сгради не е политика.

45

бай Иван

преди 10 години

Незабавна оставка на криминалното комунистическо правителство.ОЛИГАРХ Пеевски шев на ДАНС,Иван Иванов -СИКАДЖИЯ на МВР.Тия мекерета явно са уплашени и целят със силови методи да потушат бунта на народа и да си заметат следите от бандитския преход.Като им гледам действията и маневрите разбирам ,че са обикновени КУХИ ***.Време е да започне прехода.

44

Shоp

преди 10 години

Когато Катрин Лалюмиер дойде да види протестите преди 20 години,преди това Филип Димитров с мегафона ни съветваше "Нека види хора цивилизовани" и като дойде при нас попита колко хора идват на протестите,отговорихме около 200 000 и знаете ли какво каза ?"Вашата столица е близо 2 милиона,протестират 200 000,това е 1/10 от населението на 1 град,масови протести се водят при нас когато минимум 1/5 от населението протестира! А сега 6 партии изкарват 10-на хиляди и били масови и спонтанни протести- ха

43

tih velikan 681

преди 10 години

DOLU ORESHARSKI I CYALATA MRUSNA SGAN,BSP,DPS,ATAKA!!!!!SUBOTA I NEDELYA SA DNITE ZA SUBRYANE NA PRAVITELSTVOTO S LOPATITE!!!!

42

Асен

преди 10 години

Доколкото наблюдавах предизборната кампания тези неща БСП си ги говорят от край време! Но друг е интересният въпрос - очевидно подобен род заглавия тези дни не са рядкост...най-ми е интересна позицията на Нова Тв и БТВ медиа груп...новините им започват само с това колко е лошо правителството....дали пък не трябва да се вземат мерки и да се види кой наистина е собственик на медиите в България!

41

политолог

преди 10 години

Драги комунисти-социалисти нещо да кажете за зам.министъра на МВР Иванов, който вчера го уволниха по спешност, защото е бивш шеф на СИК в Шумен. Всичко това говори , че това не е правителство, а сбирщина престъпници начело с *** Олигарски. Тежко и горко на Българския народ. На всички гласували за тройната коалиция БСП-ДПС-Атака-ДС пожелавам да си харчат новите заплати от 1000 лв. и пенсии от 500 лв. това каза Волен-Болен и много Доволен от неговите милиончета.

40

Shоp

преди 10 години

До УнуфрийМой човек.при избора на Пеевски няма нито 1 глас за него от АТАКА....В залата бяха само 3-*** депутати и гласуваха против.......А защо Герб го подкрепи като се въздържаха ? По твоята логика го е подкрепил повече Герб отколкото Атака ?

39

Shоp

преди 10 години

А сега излизат 10-на хиляди в София,500 в Пловдив , 200 във Варна,в Плевен,Хасково,Ст.Загора и т.н. протестиращите са нула...Това говори че не са спонтанни и масопви протести,а платени след като протестира само 1 град и то минимално...След 1 месец протести преди 20 г. когато излизахме в София по 200 000 души и в България дойде да ни посети г-жа Катрин Лалюмиер - председател на съвета на Европа и знаете ли какво каза тя ?

38

Shоp

преди 10 години

До електорат матряловПриятел,ти сигурно си млад ! Да те светна едни факти......Сегашното положение е нищо в сравнение с преди 20 години. 1993год. от началото на юни до края на месец юли СДС и Филип Димитров организираха масови протести срещу правителството с мандат на ДПС и премиер Любен Беров. ДААААА С МАНДАТ НА ДПС. 2 месеца в София излизаха по 200 000 човека,общо в страната 1 милион и 300 000 протестираха и пак Беров не подаде оставка,нак рая протеста се измори и замря...аз участвах

37

AK

преди 10 години

Хайде г-н Орешарски,хвърляйте я вече тази оставка? Няма смисъл да се губи време с празни приказки. Хората няма да се откажат от протестите,докато не постигнат целите си.

36

Богдан

преди 10 години

БСП заразиха и Орешарски както казва другаря Кутев, като подава на Орешарски само СПИН-озни кадри за ръководни длъжности.

35

Shоp

преди 10 години

До Какво става тук?Че кой съм аз да ме познаваш ! Аз познавам лично само 2-*** от тук и бяхме миналата вечер едни от хората защитавали централата на Атака и победили *** които я атакуваха..Вече 2-ра вечер ни заобикалят като дявол от тамян ! А на човечеца с ник унуфри искам да кажа - това ли са ви интелигентните протестиращи няколко хиляди които дойдоха да хвърлят павета и камъни срещу нас стотиците патриоти които ги посрещнахме с възгласи - Българи - Юнаци......Вижте.........blitz.bg/news/article/205997

34

boksiora1

преди 10 години

Видяхте ли плана Орешарски - Смях! С това ли ще ни залъгва?dnes.dir.bg/news/merki-minimalna-zaplata-planat-oresharski-14207725?nt=4Ако искате да видите план вижте плана на Сидеров!

33

фд

преди 10 години

Истината е елементарна, нито е толкова дълбоко, нито е толкова сложна. Освен ако *** я усуква в свой интерес. Първа истина на Орешарски му трябват едни 3 млр лв за да закърпи бюджета, още повече, че за м. август т.г. Боко му остави да плаща нов дълг от 1 млр лв. Откъде да намери Орешарски парите ясно е, ограничаване на контрабанда, спиране кражбите от мафията Боко-Цвъко... и т.н.Втора истина - Как да стане това от просто, по-просто: службите да заработят за правителството на Орешарски. Как да заработят още по-просто: да се намери навит, нахъсен човек, който да сложи главата в тор

32

Who tracks You?

преди 10 години

Наглостта на тези глупави и зависими субекти, които подмениха народния вот и узурпираха държавното управление на България е безкрайна. Но безкрайна е и народната воля за омитането им от политическата сцена! Мястото им е в затвора и психиатрията,за престъпления към нацията, а не в узурпираните кабинети на властта. Това правителство и това НС са тотален АБСУРД!

31

сашо

преди 10 години

Тръгни си с мир. Никой не те иска!Имай малко достоинство!Ние се срамуваме от твоето поведение. То бива алчност, зависимост и нахалство , но това го няма никъде.Не си за Премиер , защото си слуга на тъмни личности от един свят , който съсипа страната.

30

Какво става тук?

преди 10 години

До ShоpТеб лично, те познавам много добре. Понеже *** на сайта са прекратили достъпа ми до сайта умишлено, се налага да ползвам други средства за да си кажа мнението. Не знам доколко си запознат със стила ми, и дали се сещаш кой съм, но теб, специално ти чета глупостите от месеци насам. Именно затова, не желая да влизам във спорове с теб. Видно е, че има филтриране на определени коментари и толериране на такива като теб. Тъкмо това се нарича манипулация. Приятен ден.

29

Унуфри

преди 10 години

До 30 - само ти не си разбрал още, че протестът е абсолютно спонтанен и не се организира от никой! Тук таме има някакви бръснати шпицкоманди, чиято цел е да окепазят искрения мотив на хората да са на улицата.Излез на протеста или ако не можеш разгледай малко снимки. Семействата и майките с деца ли са платените метежници бе ***!?Повтаряй си цял живот самозаблуди и се надявай някой ден да стане човек от теб!

28

АНОНИМЕН

преди 10 години

На Орешарски пожарогасителя е без вода,зареждат му го когато другарите решат.