19

Своге

преди 11 години

Хора, на тези които не знаят, този ход е добре премерен от ДПС - пускат пипала навсякъде, дори там, където няма мюсюлмани - пример - изгражданата в СВОГЕ джамия!!! Не позволявайте това да се случва в Благоевград и Пловдив!!!

18

До вродена ксенофоби

преди 11 години

Същото, което ако българите в Турция, поискат където живеят да е българска земя. Още повече, че тя си е българска, не заграбена с нечувана кръвожадност от нецивилизовани орди башибозук. И ако България се осмели най-после мъжки да си поиска обезщетенията за заграбените от Турция български земи, и военните контрибуции. Щото, къде е нотариалният актна Турция за нашите земи. Ще дойде и некорумпиран български държавник и ще го направи. Това ще стане безочливи азиатци. Дори Ататюрк сринахте.

17

ТОНИ

преди 11 години

ИНТЕРЕСНО МИ Е КОЛКО ОТ ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ В ЮЖНА БЪЛГАРИЯ СА ОТ ДПС ,ЗАЩОТО И В ПАЗАРДЖИК РАЗБРАХ ,ЧЕ Е ОТ ДПС! ПРЕДИ ГОДИНИ ИМАШЕ ЖЕНА НА ИМЕ СЛАВА СЕВРЮКОВА,ТЯ КАЗВАШЕ ,ЧЕ ТУРЦИЯ ЩЕ ПРЕВЗЕМЕ Ю.БЪЛГАРИЯ,И ПО-ТОЧНО РОДОПИТЕ!! ДАЛИ НЕ СТАВА ТОЧНО ТОВА???? НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ХОРАТА,НО ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ,ТЕЗИ В ПРАРЛАМЕНТА НЕ СА КАТО ТЕЗИ ТУРЦИ ,КОИТО ЖИВЕЯТ ДО НАС,ОКОЛО НАС И С НАС!!! ТЕ СА КРЪВОПИЙЦИ ЖАДНИ ЗА КРЪВТА НА НАРОДА,БИЛ ТОЙ МЮСЮЛМАНИН ИЛИ ХРИСТИЯНИН!!

16

maketo

преди 11 години

Море тоя палавник да си обира крушите да не сберем четата и да печеме ягне на площадо

15

Сaшо Колев

преди 11 години

ЗAДЪЛЖИТЕЛНО ГЛAСУВAНЕ. НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС.СAМО ТОВA ЩЕ ОТСТРAНИ ДПС ОТ ВЛAСТ

14

3goro

преди 11 години

Само така , протест до дупка .Трябва да се научат да слушат хората и да работят за тях, друг път няма !!!!!Няма да е лесно, но си струва !!!!

13

Анонимен

преди 11 години

Иван Тотев раздава пари и плакати в общината на заинтересованите :)затова вдигна данъците да може да си плаща

12

Анонимен

преди 11 години

Г.Гергов иска да е червен-това е цялата работа!Той има пари за протестиращи!

11

Анонимен

преди 11 години

Махайте се от общината и си гледайте домакинството и манджите.Ако трябва и *** ще сложат има *** в Пловдив!Винаги да махните можещите да сложим НАШИТЕ!

10

вродена ксенофобия

преди 11 години

Повечето от професионално протестиращите изобщо не ги интересува протеста. Основната им цел е да начешат вродената си ксенофобия. Този път срещу турците. А какво ще стане, ако турците излязат с искане, териториите, на които те живеят да се присъединят към Турция?

9

Анонимен

преди 11 години

Моля подкрепете Пловдив и Благоевград в протестите. България се потурчва, за българите вече и хляб няма да има.

8

Анонимен

преди 11 години

Mуса, никой не е против да има партия, която да защитава интересите на гражданите и селяните в една държава. Но да има партия , която да "защитава" интересите на част от обществото само заради етническата им принадлежност- това е противоконституционно, опасно и най- вече пагубно за нацията.

7

Българин

преди 11 години

Другарю Местан, те не протестират срещу българските турци, а срещу техните и нашите мафиотски поробители от ДПС и БСП!

6

Българин

преди 11 години

До АнонименСкрийте се бе ***, народа ви каза довиждане!

5

Анонимен

преди 11 години

Тъй наречените "водачи" на този абсолютно фалшив протест ги видяхме вчера.120-130 килограмови мутри с черни очила и ланци,нахълтващи с дивашка агресия в областната оправа пред сащисаните погледи на служители,охрана и журналисти.Не,благодаря,не ви минава номера другари мутри!

4

муса

преди 11 години

и аз се казвам муса а братята ми са исмет сали юнал сабри и метин от пазаржишко сме

3

удри

преди 11 години

Гласуването трябва да е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО за всички.Така ДПС няма да са в парламента а БСП във власта.От това най много се страхува Сергей Доганов.Все пак 50% Българи НЕгласуват

2

Анонимен

преди 11 години

черна коткабял котаракзелена жигуларозов кадилак

1

Анонимен

преди 11 години

Малее клоуни!Бойко каза да се махате вече достатачно простаци.