58

...

преди 11 години

Правителството не може да се нарече програмно,защото досега не разбрахме каква му е програмата.Не е и експертно,защото видяхме какви "експерти" бяха избрани за министри.То си е чисто коалиционно на БСП и ДПС. И както при тройната коалиция когато си деляха постове така и сега продължават големите пазарлъци вече за зам.министри и за областни управители. ДПС не са спечелили изборите. Мандатът за съставяне на правителство не е даден на тях. Тогава какви са тези назначения на хора от ДПС?

57

mmm

преди 11 години

do 62 kato iskas da zaema6 vazen post VARVI V ANADOLA

56

Анонимен

преди 11 години

KOSOVO KOSOVO . tova sledva i togava shte vidite kak stavat neshtata shte revete ama shte e kasno

55

Чочо

преди 11 години

А някой знае ли кой ще бъде Областен Управител на София-окръг ?

54

Анонимен

преди 11 години

И тъй щом е турчин излиза, че не трябва да заема такива постове. И това е вашето виждане за демокрацията. И турците плащат данъци както лащаш и ти, спазват законите. Твоята представа за турчина е да работи на полето, но това няма да стане.Всички сме равноправни граждани на тая държава.

53

RUMEN

преди 11 години

БОРБАТА Е МЕЖДУ ДВЕ ГРУПИРОВКИ НА ПОДЗЕМНИЯ СВЯТ БОРИСОВ - ПЕЕВСКИ

52

bgsoldier

преди 11 години

дпс е партия, която трябва да бъде изгонена от България. Турците и помаците в България нямат никакви проблеми - даже напротив, джамии си имат, на работа ги взимат, българите не им създават никакъв проблем! Тази партия е излишна, няма място и почва тук!

51

Анонимен

преди 11 години

Че той зам.министъра на отбраната е турчин... Вие за областни управители протестирате:)

50

ЧОВЕК

преди 11 години

Да няма значение каква религия зачиташ,има значение какъв човек си,тези които заложиха през 80-те години бомбите по гари и влакови не бяха българи-бяха от ДС за да може да се прокара политиката на БКП.Искат да се забравят тези невинни жертви в името на една идеология и партия -тази на БСП. Затова те сега благодарят на ДПС с постове и назначения те са си лика прилика - бомби - тероризъм ...социализъм.

49

Анонимен

преди 11 години

не познавам 'човека', но самият факт, че е от дпс или държавна сигурност прави който и да е човек с няколко идеи по-лош и нечестен по презумпция. по същият начин един пиян шофьор не винаги предизвиква катастрофа, но състоянието говори достатъчно за съвестта му.

48

до българомохамеда

преди 11 години

няма значение дали е арменец, турчин, християнин или мюсюлманин. прав си. обаче има значение дали е от дпс - в случая е българин-християнин, но член на дпс,, както и пеевски. никой не е излязъл да протестира срещу произхода, протестира се срещу крадливата партия. Да си спомняш някой да е казал лоша дума за Вежди Рашидов например? Макар че ругаха и цветанов и борисов..

47

bet

преди 11 години

Герберската пропаганда в действие сегашните протестиращи били по-интелигентни от тези, които ги свалиха, това било бъдещето на България, това била събудената средна класа?! По тънката струна на ласкателството някой може и да си мисли, че е поумнял като излезе да се разходи в хубавото време на протест с по-интелигентните.Много ви моля, обидно е, ако се хванете на въдицата, а се успокоявате, че не искате ГЕРБ да се върнат по-отвратителни отвсякога. Успешно служите за инструмент на ГЕРБ, щом НТВ и БТВ ви хвалят.

46

Галин

преди 11 години

До 555Ехеей! Няма ли множко да ви стане и да се задавите от власт в Кърджали! Кметове, общински съветници, че и губернатора да ви е турчин - къде отивате! Вие като не искате, НИЕ ИСКАМЕ БЪЛГАРИН!

45

Някой си

преди 11 години

Защо коментирате хора, които не познавате и си правите изводи за тях?

44

Баща на гурбетчии

преди 11 години

Барекооооов!!!! Дай репортаж от мястото на събитията!!!! Благоевград, Пловдив!!!Нищо, че ние сме от Кърджали...80%от населението (не изгоненото) в града е българско! Само дето децата ни са "прокудени" на гурбет, че тука за българските деца работа няма! А тяхното място постепенно се заема от небългари...

43

Rummy__

преди 11 години

До kalin4o"Нима всички турци са крадливи и некадърни? Това за мен е пълна комплексарщина и страх, искате, не искате турци във властта ще има."Не си прав. Съгласна съм да има турци във всички партии - бсп, герб, дсб... всички. Нека по този начин са и в парламента. Нека са там наравно с всички други български граждани без значение от произхода им. Но турска партия???

42

е що така бе

преди 11 години

Що така бе хора , сега го слушах този дето е за Благоевград, ми той човека говори български.....с акцент ама му се разбира. Бил отговорен и затова не можел да се откаже от поста...... брей какви отговорни са тия от БСП и ДПС.... не могат да подават оставка, а Борисов като беше безотговорен подаде оставка. БСП трябва да паднат само заради това че дадоха огромна власт на ДПС. За лидера на Атака няма какво да се говори , там докторите трябва да кажат

41

гогт

преди 11 години

До 23 ;; казва оставете ги хората още не са почноли и протети;;; г-не те още в началото сбъркаха вчера пак сбъркаха днеска ни лъжат утре ще ни марудерстват тяхните коалициони партьори и ако не си искаш хляб на турски няма да ти дадат.Какво е това БСП с дявола ще станат комбина ама да са на влас, но народа непрощава той е започнал да ***. Българите повече мразят БСПотколкото турците защото те ги подмамят за да имат кворум. БСП аиде гюле гюле като засвидание , видерзент.......

40

Мистър Х

преди 11 години

Нека регоналните кметове и обастинте управители СЕ ИЗБИРАТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО. Ако ОРЕШАРСКИ се съгласи да предолжи тов на парламента и той го приеме това ще е важна промяна.

39

mahoni

преди 11 години

4e to kato be6e ot GERB,SDS,ILI BSP //plovdiv stana kato LONDON...hahahhaa..are we kvi sa tia ...kato ne iskate takav ..6te hodite na IZBORI..a kato ne hodite ..6te sedite i mal4ite,za6toto GLAS NARODEN-GLAS BOJI...