274

bai_jordan

преди 11 години

Не може да бъде г-н Станишев ! Кое ви наведе на тази мисъл?

273

Българин

преди 11 години

Прекрасно време!Всички политици показаха некадърност,зависимост и нехайство към мнението на народа!Само че- Народа казва -СТИГА ВЕЧЕ СТЕ НИ Е.......!Това което направиха Станишев, Местан, Сидеров и Орешарски, както се казва в поговорката - и най големият им враг ,не може да им го стори!Народе ,да не се прибираме в къщи,защото идва зимата и тези хора ще ни умъртвят. Искаме Велико народно събрание и нова Конституция!

272

Анонимен

преди 11 години

Някой ще ми каже ли от протестиращите, как вижда бъдещето на България след евентуална оставка на Орешарски....Докога ще се въртим в омагьосан кръг и ще ни правят на маймуни? Нима бб и цв.цв не са мутри ,че се заядохте с Пеевски.Някой може би се страхува МНОГО от него, че изманипулира хиляди хора да протестират. Не одобрявам някой неща в новия кабинет , но искам да му се даде ШАНС.

271

ivanovbg

преди 11 години

Късно е либе за китка! Чантата и да ви няма!

270

Гацо Бацо

преди 11 години

Това момче тотално се обърка ! Преди изборите говореше,че те ще бъдат манипулирани,фалшифицирани ,а не иска касиране .С Пеевски щеше да бори орг.престъпност-сега било грешка.И накрая що не вземе "нестандартно решение" да взе да си ходи ,че стана за смях.

269

Анонимен

преди 11 години

Време е СЕргей СтаниКенефШев да се разкара за последно от сцената. Мога да му предожа да стане шефа на *** на ком партията в Русия или Китай...там да имигрира тоя ***!

268

todor jivkov

преди 11 години

do efendi stani6ev. ti 4yva6 li se kakvo govori6 ; darjavata bila prevzeta ot mafiata prez poslednite 4 godini; a koi sazdade mafiata i koi e mafiata sega - bsp.

267

Варна

преди 11 години

Не, къртишев, ти си грешката, парашутист путинов !!! Чии интереси обслужваш, знаеш много добре !!!

266

320

преди 11 години

Наборе, народът, който виждам да протестира срещу разбойническо-селската Власт заслужава моето уважение... Вие Вашите деца не ги ли уважавате?!? Не останаха много...

265

315

преди 11 години

До 316Г-не, като човек роден 73 год. мога да кажа, че ни пропиляха жовота, ние сме една затрита генерация и това е цинизмът. Оставихме се, предадохме се, а сега предадохме и бъдещето на децата си. За какво трябва да се самоуважаваме като народ?!

264

Ham Star

преди 11 години

Дай, Боже, още може...

263

Анонимен

преди 11 години

Късно е, Хамстер, късно е... :D

262

неГей

преди 11 години

Евалла, Дмитриевич, машалла,Олигарски, аз нямаше да успея да затрия толкова 'арно динозаврията, личи си Експерто!Так держать, аркадаш!

261

315

преди 11 години

Не сте прав, сър, то ако имаше за кого да се гласува... "*** они" Все пак по-дъртите прегивяхме монархо-комунизЪма и ни остана цинизъма, а младите още се чудят откъде да подхванат ***, която им оставихме. Аз уважавам нашия Народ, други на негово място... ... ...

260

Анонимен

преди 11 години

Нещо шантаво има в мисленето на народа. Когато трябваше да се гласува стояхте си в къщи и пред комповете, а сега рИвете. Е защо? Къде спахте хора ?

259

Ванчо Михайловъ

преди 11 години

На нашата земя има хляб и гроб за всички.

258

Анонимен

преди 11 години

Станишев уби БСП , браво Сергейчо ,затрупа и погреба партията с Пеевски което изсрахте с Местан ,ще те черпя една бира на сбора , жив да си :)

257

до 308

преди 11 години

В 24 часа преди малко нищожеството Сидеров маршируваше по жълтите павета с една тълпа пубертети в черно и ги дирижираше да крещят "оставка"! Като го гледаш нищо човек, ама голям наглец! Хората се кръстеха като го гледаха! Ние бяхме в едно заведение, а той се блещеше по масите и крещеше "Бойко- ку.рвата, вие сте ку.*** на Бойко"!!! Няма сила, която да ме убеди, че тоя човек е нормален! И повече нямам никаква търпимост към някой, който е гласувал за злобното джудже!

256

genadi

преди 11 години

Двама стари *** си говорят:-Чу ли, нашто момче, Станишката, щял да се жени!- За коя бе, за оная *** Елена Йончева ли?- Не бе, за Кристиян Вигенин!

255

един

преди 11 години

съселчо ти си най голямата грешка на майка си