221

Божо

преди 10 години

Време е да извоюваме нашата България от ссср и всички останали *** !!!

220

Анонимен

преди 10 години

Дори интелектуален инвалид, който няма никакви познания в политиката не би помислил, че назначаване на г-н Пеевски като директор на ДАНС е възможно. Но нека не забравяме, че ни управлява БСП. При БСП всичко е възможно. Не съм предполагал, че ръководството на тази партия може да е толкова некадърно. БСП осъществи безвъзвратно политическо самоубийство. За пореден път доказаха колко лесно се огъват в преговори и как всеки може да ги мачка, как само за да останат във властта са готови да предадат на

219

boiko1

преди 10 години

До 242 А може да се ожениш за *** и да чакаш да разбереш дали ти е вярна.

218

Анонимен

преди 10 години

До 239 Какъв Борисов, какъв Цветанов те гонят? Аз бях на протеста не защото някой го е организирал. А заради гаврата на това правителство с нас. Да чакам да видя как ще се справи Пеевски, много смешно ми звучи. Все едно да взема вълк да ми пази овцете и да чакам да видя как ще се справи.

217

nedjlko.grozev

преди 10 години

През 1919 година на "белия терор" Ленин отговаря с "червен терор".Много хитро БСП срещу мутрите противопостави мутра!!!Нека да свърши "мръсната работа",пък после - у лево!!!

216

Хлапето

преди 10 години

Тука става нещо... Не може да са толкова ***, че да си го забият сами по такъв начин. Не мога да разбера тоя път какво са намислили, само знам че най-лошото предстои...

215

алевтина

преди 10 години

ЗАЩО НЕ ИЗЧАКАМЕ ,ЗА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СЕ СПРАВИ ПЕЕВСКИ С ПРЕСТЪПНОСТТА!ГЕРБ СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕГО ,ПЛАЩАТ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ!ПЕЕВСКИ ИМ ЗНАЕ ПОРАЗИИТЕ,А И ЗАЩО МУ ТРЯБВАШЕ НА ЦВЕТАНОВ ДА ГО ПОДСЛУШВА,ЗА ДА ГО КОНТРОЛИРА,МАНИПУЛИРА-Е ПОЛУЧИ СИ ГО!НАРОДА НИ ПРОТЕСТИРА ,ЗАРАДИ СТРАХОВЕТЕ НА ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ,КОЛКО СМЕ НАИВНИ!!!

214

chmatka

преди 10 години

КЪДЕ СА СЕГА ПАТРИОТИТЕ ОТ АТАКА .........ЮРУШ , СИДЕРОВ АГА ,*** СЕГА В ТВ7 ПРИ КАПУТА И КОМЕНТИРАЙ

213

TOTO_!!!!

преди 10 години

Како Кунке, Станишката следобяда по БТВ беше леко като препикано мушкато.Чак да се запита човек що не се радва, като са толкова велики? Явно щото не са очаквали народната любов да ги обгърне с такава сила...

212

баба Кунка

преди 10 години

Аз се чудя с какво този гнусен мамут държи в ръцете си Ореха и Съсела.

211

Мамантос

преди 10 години

Ясно: Тиквата организира комплот срещу новото правителство, по нареждане на сутуньорите от Брюксел--Вашингтон.

210

Анонимен

преди 10 години

Ха сега си представете този *** с хитри свински очи да седне с шефа на ФБР, МИ 5 или пък Путин.

209

Hulk

преди 10 години

Абе вие какво очквахте от комунист-***..ст.Комуниста няма род и родина той има партията майка.

208

Анонимен

преди 10 години

Ясно, че това правителство НЯМА ДА ГО БЪДЕ...Хората са отвратени от долните инстинкти на шопара Пеевски и от избирането му за депутат от ДПС, а БСПарите, взеха, че го гласуваха за шеф на ДАНС ! СерГей и Орешара си направиха ХАРАКИРИ, а редовите БСП депутати се показаха като ДУПЕТАТИ !Срам и позор ба Парламента !!!Да излизаме на улицата и да ги свалим от властта - ДА СЕ ПРОМЕНИ Конституцията и да има само 100 депутата, и БЕЗ СУБСИДИИ за партиите !!!

207

TOTO_!!!!

преди 10 години

До rkdpАма Станишев и *** ли имал??!

206

Мая Манолова

преди 10 години

Така е, като си избрахме за лидер сексуално зависим човек.

205

Анонимен

преди 10 години

Вие не сте омерзостени.Вие сте национални предатели,терористи ,наследници на партия взривявала църкви.Вие сте и национални предатели-предавате страната ни ту на Турция,ту на Русия.Вие сте срам и позор,резил и мерзост за човешкия род!

204

социалист

преди 10 години

Подкрепям БСП и това правителство,но Сергей Станишев трябва да подаде оставка като шеф на партията.За това че нямаше смелост и достойнство да оглави правителството и си прави тънки сметки за мястото на Барозу,вместо да даде капацитета си за България.В БСП има по-достойни и кадърни хора от него.

203

rkdp

преди 10 години

Специалист по Булгартабак в държавата е ***. И да изгонят Серго, няма да отиде в родината си, а на "запад". Комунистите са като онази приказка за някои попове "Не ме гледай какво правя, а ми ме слушай какво ти говоря". А "министър-председателя" (а кой сега е министър-председател) си глътна бастуна!

202

Анонимен

преди 10 години

Наистина Кадиев е пич с топки и не е важно какъв е по идеал и вярвания, а като човек.Истински ЧОВЕК, кйто не цепи басма ни на свои ни на чужди!Ако БСП имаше такива депутати щяха да управляват целоживотно, но сега и аз съм отвратен.Изгонихме простите мутри и дойдоха мутрите ***!Срамота!