41

Анонимен

преди 11 години

Растежът на Турция се дължи само и единствено на географското и положение, което е от изключителна важност за НАТО. Няма друга страна, чиято дума да има по-голяма тежест във вземането на решения там от тази на Турция. Което логично води и до значителни чужди инвестиции. И кара много чужди лидери да си затварят очите за безчинствата на Ердоган - незачитането на кюрдското малцинство, свободата на словото, на политическите опоненти и т.н. Имате ли представа колко журналисти гният по затворите там?

40

инфо тайм

преди 11 години

Край Босфора шума се е вдигал когато е бил византийски и когато булгарите не се бяха умешили със славяните ....

39

БТА

преди 11 години

Късно тази вечер след среща с протестиращите се реши ще има референдум дали да се преостройва парка в Таксим.

38

Анонимен

преди 11 години

До Анонимена дано като я анализират да им светне,че скоро родата ще почне да се завръща по родните места!тогава за каква България ще говорим?

37

Анонимен

преди 11 години

край босфора шум се вдига ...

36

Анонимен

преди 11 години

Османлиите стигнаха до Виена ,но светска Турция ще влезе в Брюксел.

35

-10

преди 11 години

Ариана, както виждаш относителната политическа стабилност - разбирай, тоталитаризъм - води до размирици и бунтове. Защото "относително" стабилните правителства се замозабравят!

34

Ариана

преди 11 години

"Една от причините Турция да стане такова привлекателно място за инвеститорите е относителната политическа стабилност, на която страната се радва през последното около едно десетилетие." - материалът в България обаче е прекалено *** за да го разбере и пак си избра старите крадци.

33

Анонимен

преди 11 години

Опитват се да направят онова,което направиха СЪЩ и Израел с България през 89!Турците много дръпнаха с материала,а и техни партньори са Русия,което развя баланса на великите сили.

32

xaxaa

преди 11 години

turcia naravno s sveicaria i holandia?ex laji opa6ati laji..4ufutski podlogi..

31

мангоджери

преди 11 години

Тиквата да вземе пример от колегата си Ердоган, как се опазва стабилността на държавата от платените нехранимайковци

30

Анонимен

преди 11 години

toz sait balgarski li e? balgaria e v kolaps te sednali turcia da analizirat

29

Анонимен

преди 11 години

Ima da 4akat imperialistite Turcia da ruhne,te opitaha no may plana im nqma da deystva do 10 god 4akayte Turcia v top 10 po ikonomika v sveta v momenta e 16 sta

28

Анонимен

преди 11 години

Само триумвират Дянков-Велчев-Костов може да съсипе икономиката на Турция....Ако оцелеят там...

27

Анонимен

преди 11 години

Размерът на икономиката има значение за просперитетът на населението когато се измерва за глава,калпак фес ***,фередже или там квото си пожелаете от населението.По този показател хич не са на нивото на Швейцария нито Холандия.Проблемът на тамошните управници е ,че със средновековни методи и мислене живеят в 21 век.Но това е проблем на целият Балкански полуостров с малки изключения.Не напразно районът се сравнява с Индия,Китай части от Африка и подобни.А другото е заравяне на" главата в пясъка"

26

Николай

преди 11 години

Това е отмъщение за намесата на Турция в Сирия на страната на терористите и убийците..........

25

Гошо...Тъпото

преди 11 години

Турция може да се...разсипе икономически,само ако на власт дойдат...нашенските демократи.Тъй като това е...невъзможно,турците да са спокойни;ама знае ли човек,дали някой тамошен Костов,не се крие по...таваните и чака часът на...демокрацията.

24

Анонимен

преди 11 години

Когато развитието на една държава не се дължи на собствени стандарти, това е логичното развитие на нещата. Чуждото магаре на сред пътя се разтоварва. В България сме на същия хал.

23

днес.бг.1

преди 11 години

Ердоган направи Турция велика сила. Успя да изгради една голяма икономика на страната. Връща турците и към традиционния морал и ценности. Де да имахме и ние един толкова способен премиер в България. Тогава всичко щеше да ни бъде на 6.

22

Анонимен

преди 11 години

Няма вече българи, турци, арменци. Борбата е на ново ниво, просто се използват стари зависимости като начални причини, но с неочакван резултат за обикновените жители.