13

Сотир

преди 11 години

бг "бизнеса" трябва да бъде мачкан, а държавата закрита !ЗАКРИВАЙ !

12

eeha

преди 11 години

Орешарски към бизнеса (както при учителите): "Да разпускаме седянката!?"

11

Анонимен

преди 11 години

Всички правят срещи с бизнеса като дойдат на всласт ужким да им чуят проблемите, а истината е че просто искат да си сверят часовниците кой кое и за какво колко е готов да даде. Ако наистина мислеха за бизнеса щяха да въведат търговски и занаятчийски камари, които да регулират секторите, така че да не може днес правиш фирма и утре печелиш обществена поръчка от брат ти за ядрени реактори и нефтодобив. Ако имат желание могат да го заимстват това от развитите държави в Европа.Но просто нямат сметка!

10

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

7, Не че съм голям фен на комунделите, но как мислиш се откриват 250 000 работни места за 10-20 дни. И то в страна, която е с население 6-7 милиона, от които повече от половината са ***, малограмотни чалгари, деца и пенсионери.Работата с бизнеса е най-доброто в момента. *** Дянков смачка БГ бизнеса, дано комунделите да не са като него.

9

Chikatilo

преди 11 години

Почнахте и да ревете за Бойко....да нали...еми така ше е....кауни с кауните :)

8

Орехчето

преди 11 години

На срещата е имало само едри бизнесмени или аз нещо греша....А дребния бизнес къде е?

7

uu

преди 11 години

До 1: Приятел, "лицензии" е множествено число на думата "лицензия". А, твоята дума "лицензи" трябва да е множествено число на думата "лиценз"... Но такавя дума "лиценз" няма. Така, че се поразрови в речниците, преди да правиш забележка.

6

Анонимен

преди 11 години

Олигарски събра приятелите си.

5

Анонимен

преди 11 години

Защо за пореден път нагло излъгахте българският народ, че ще разкриете 250 хил. работни места?

4

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Преди 1 година в БГ-то дойде един швед да подготви отваряне на офис на фирмата си. След точно 1 седмица каза:- Много е хубаво в България. Кръчмите са супер, жените са красиви, природата е уникална... но бизнес тук аз няма да правя. Може да дойдем с приятели на ски и да пием, но бизнес НИКОГА. И си тръгна. Няма и да се върне.

3

Уркото

преди 11 години

До Анонимен 1: Колега, отвори някой академичен труд на тая тематика. Там съм ги срещал писани и по двата начина, така че явно може и лицензии

2

are_kulata

преди 11 години

Фъстъков, развали антинационалната концесия за златодобива, дадена на чужда частна фирма.Преориентирай икономиката поне в частност към БРИК.Ако последваш про-брюкселския, про-МВФ загробващ икономически модел на ГЕРБ, падението ти ще е скорощно.

1

Анонимен

преди 11 години

Такава дума "лицензии" няма. Има дума "лицензи".