54

до 69

преди 10 години

Отнасят се с турците "като с вредни микроби". Казал го е посланика на Турция в Австрия Кадри Еджвет Тезджан !!!

53

до Seyhan

преди 10 години

Само турската нация няма единен етнографски и расов произход.Изградена е на база отвличания на деца,педофилия и погроми.

52

9667

преди 10 години

До 66 - Когато османците са стъпили на Балканите, българите все още да имали обичая да *** покрай масата, на която пируват, и след като си избършат изкензаните си ръце в мазните си бради, са продължавали пиршеството. Гнусно, то това е исторически факт.Дори само факта, че османските турци запознаха това племе със сапуна е нещо, за което да трябва да сте благодарни! Поне мъничко де!!

51

do 65

преди 10 години

Срамно е да си турчин! Да те мразят всичките ти съседи, да нямаш интелигенция, да нямаш личности с които да се похвалиш освен шепа главорези, да не си измислил за 1000 години съществуване абсолютно нищо, да не си построил нищо друго освен коптори, да нямаш собствена наука или техника, да имаш земята с най-изгодно географско положение на планетата и въпреки това да имаш населени места, където не знаят що е ток и течаща вода, да се природно глупав, тесногръд и мързелив, да имаш Ердоган за премиер.

50

до Seyhan

преди 10 години

Още от онзи черен за човечеството ден, когато кракът им за първи път стъпи на европейска земя, те са олицетворение на най-нехуманния човешки вид. Където и да са се появили, навсякъде са оставяли след себе си широка кървава диря и където и да е прониквало тяхното господство, цивилизацията е загивала и изчезвала. Навсякъде те представляват власт на грубата сила, в противоположност на властта, основана на закони...

49

9667

преди 10 години

До 60 - Еврейо-пейската комисия първо да се наведе над осъждането на интелектуалци като професор Дайвид Ървинг, или Ернст Зюндел и пр. от страна на еврейо-пейските съдилища и след това ще им разреша да плямпат относно придъдата на Фазъл Сай!

48

какво е исляма в Т

преди 10 години

Исляма е любов, братя. Ето толкова много любов струи от тези мюсюлмани, въпроса е, че като умрат и вместо да ги чакат девици в Рая, ще бъдат много изненадани, че мястото в което са се озовали е МНООГО топло, и ***, които ще ги мъчат около тях ама хич няма да приличат на девици...

47

Seyhan

преди 10 години

До Дориан 36... А аз защо ли ли повече ги чувам да са сводници и обирдийи на банкомати , отколкото (авангард по математика ) както ти мислиш българските младежи ? от Пернишка махала пошете май?

46

Анонимен

преди 10 години

НА ТУРЧИН НИКОГА НИКАКВО ДОВЕРИЕ !!!

45

Анонимен

преди 10 години

От десетилетия турците се занимават с трафик на злато. Покрай златото минават също така наркотици и нелегални емигранти. Основните дилъри на дрога по германските улици са представители именно на турската мафия, която контролира множество публични домове и нелегални казина. Печалбата веднага се обръща в злато и се изнася към Турция, където част от нея се дава на местните власти, за да си затварят очите. След това парите отново се завъртат под формата на хотели.

44

Анонимен

преди 10 години

Европейската комисия призова днес Турция да спазва свободата на словото след произнасянето на присъдата срещу турския пианист Фазил Сай, който беше признат за виновен в обида към исляма. Комисията подчерта важността Турция да спазва изцяло свободата на словото в съответствие с европейската конвенция за правата на човека и юриспруденцията на Европейския съд за правата на човека, добави говорителката.

43

9667

преди 10 години

До 51 - АнонименБез съмнение, някои от задържаните са невинни и несъмнено някои от тях ще бъдат осъдени въз основа на скалъпени обвинения и доказателства. Но така работи легалната система в пустата и демокрация! И това не е типично само за Турция. В Западна Европа от средно 3,000 арестувани само 1 излиза да е наистина виновен и осъден. В САЩ и Канада тази цифра е около 10,000 души арестувани на 1 осъден. Начин за печелене на пари чрез легалната система.

42

Анонимен

преди 10 години

Освен в няколко града живот останалото е пустош и дивотия. Кръстосал съм я с кола нашир и надлъж и това е самата истина.

41

69

преди 10 години

Ostavi gi Yastrebe...Tolkoz im e akila..No ti derzayi..S udovolstvie te 4eta...Erudiran ,gramoten i v dumite i v gramatikata..Hvala teb..

40

Анонимен

преди 10 години

но всеки един от тях е подведен под съдебна отговорност за съучастничество в организация, целяща да направи преврат в името на една идеология. --нали знаеш как лесно се скалъпват обвинения и това е световен патент. Какво си мерите пи*ките като ни от Турция, ни от България нещо зависи - к'вото кажат презокеанските господари, това става!

39

9667

преди 10 години

До 49 - Не. Аз работя по 28 часа на ден!

38

9667

преди 10 години

До 40 - ИллкоХората убиват тези, които мразят и се любят с тези, които обичат!Плюс това, сексът е добре както за физическото здраве на човека, така и за психологичното!Желанията ти са правилни, остава да ги реализираш с някой/я турчин или туркиня!Good luck, my friend!

37

9667

преди 10 години

До 37 - Всичко, което го казваш за българските учени, е валидно и за турските, плюс умножено най-малко по 10. Но няма да чуеш от един турчин да повтаря на всеки един срещнат "Знаеш ли, че еди-кой си е турчин, ааа!"Вярно, че в затворите в Турция има академици, журналисти, интелектуалци и т.н. Не твърдя турската правова система да е идеална и безгрешна, но всеки един от тях е подведен под съдебна отговорност за съучастничество в организация, целяща да направи преврат в името на една идеология.

36

до 43

преди 10 години

Поредните тъпизми на изкрейзилата гарга.

35

9667

преди 10 години

Дориане, първо да подчертая факта - ако греша, моля да ме поправиш - че аз познавам българите като народ, култура, език, история и пр. много по-добре, отколкото ти ответното за турците.Виж, знам, че за вас е много трудно да имате обективен мироглед отностно турците и Турция. Това което го казвам, го казвам съвсем приятелски, да се замислите:малките народи, които са с неясно минало и незначителна история винаги се опитват да създадат някакъв ореол от митично велико минало. Пример - БГ и БЮРМ!