25

Анонимен

преди 11 години

Да го духат руснаците и българските им *** БСП...

24

Вирджиния

преди 11 години

От гледна точка на търговското право-всключваш договор, за производството на определена апаратура т.е. ти си я поръчал, започва нейното производство, тя е внече готова търговски продукт, но ти ске отказваш от поръчката-плащаш неустойката по договора. И аз мога да поръчам 10 тона кашвал на дадена мандра и после да кажа, че не го искам, естествено, че ще ме осъдят. А и нека да има АЕЦ-възобновяемите източници на ГРОБ са скъпи и наистина ни загробиха.

23

удри

преди 11 години

Нов закон за изборите.Те трябва да са задължителни.Аз вече ще се пенсионирам а още БСП и Доган дърпат конците заради некачествен материял.Все пак 50% Българи НЕгласуват а Доган има сметка от това.Помислете

22

удри

преди 11 години

Абе.Кво мрънкате че нямате работа и сте бедни.Та от началото на прехода БСП е първа или втора политическа сила а ДПС трета .И като сложа Гоце за 10 години голия Цар който Мафията го доведе вие какво очаквате? И на всичкото отгоре пак си ги избрахте.Така ви се пада.

21

Shop

преди 11 години

Не мога да разбера тая дивотия - били внесли иск! Той и глупавия премиер още преди да го внесат почна да говори глупости, но внесли, и какво? Да не са спечелили делото? Някой знае ли какви аргументи имат и какви имаме ние или само тъпеете пред бесепарската пропаганда?Всеки може да внесе каквато си иска глупост, това не значи, че е прав.

20

ads

преди 11 години

Искът е внесен по желание на БСП. Сега ще излъжат народа, че няма къде да се ходи освен да се строи централата и 4 години ше бъркат в кацата с меда.

19

KOSTAS LINKE

преди 11 години

вулгариа да стане част от Гърция...само така ще оцелеете, вулгари...Иначе ще станете славяно-руснако-турки. ис 2 милиона тсиганис.

18

Веселин

преди 11 години

До Ако По-добре братушките, от турците !

17

Веселин

преди 11 години

Абе ***.лоумници какво ви разбират гладките алкохолизирани мозъчета от АЕЦ и от технологии та се изказвате кои реактор какъв бил???

16

Ако

преди 11 години

Ако се подпише за Белене, Бългаия е окончателно продадена на "братушките". Те и без това изкупуват масово жилища в България. Какво да правят в Сибир горките, по на топло си е друго нещо.Тяхната политика е ясна, нашата - кучета е яли!

15

акуд

преди 11 години

да си внасят какво то си искат аз спирам да си плащам данъците. няма да пълна гушата на шефовете на орешарски, няма да давам данъци за подпомагане на ромите

14

Анонимен

преди 11 години

В такъв случай ако сме държава с достойнство/макар това да е възможно в страно с 20%комунисти/спира се Южен поток за неопределено време.Обнародва се иска за повдигане на всенародната любов към Русия и петата й колона.И никога повече договори с Русия даже и за тоалетна хартия.

13

ми

преди 11 години

който подписвал - той и да плаща!!

12

пенсия

преди 11 години

Мисля си не трябва ли да си вземем нещата, които са на стойност 1млр. и до тук. Ако искат рюснаците да си строят но с техни инвестиции без заробващи договори и без извиване на ръцете . Света се промени и за това руснаците за нас не са това което бяха преди. Те единствено се ръководят от максимумата " интереса клати феса" , а не от "братската дружба". Станали са такива нагли и безпардонни , сякаш ние сме нисша раса за тях.Трябват ни управници които да работят в ползу роду, а джавкащи се ***.

11

эллл бэнди

преди 11 години

Постъпка на братушка,най-накрая няма ли да прозрете-Русия винаги е била и е против България.Русия признава и Македонската нация с историята поднесена от Скопие,както и има факултети по Македонски език и култура за всичко останало е просто жалко да го припомняме,а още по-жалко е че тук има Русофили и това е голямата ни трагедия продължаваща от 1878 до сега.

10

:)

преди 11 години

Имам чувството, че руснаците искат да си вземат обратно комисионните, които са дали на Първанов & Ко. Иначе щяха да си предложат някое по-конструктивно решение ...

9

Shop

преди 11 години

Искът е абсолютно неоснователен.

8

Анонимен

преди 11 години

До Анонимена ние щото сме по трезви от тях какво?

7

1

преди 11 години

тая централа триябва да я здривият публично. модел 89 гододина смеххх на това може се върже само некои пенсионер ***.Япония номер 1 в света на технологу ние се занимаваме с Руски глупости.

6

Анонимен

преди 11 години

Запомнете го от мен!!! От руснак и рускиня много далеч!!! Най-пияната смотана нация...