40

boiko1

преди 11 години

И какво излезе , тройната коалиция май повече пътувала.

39

London calling

преди 11 години

ВНИМАНИЕ!Тука има представител на чалгаропросташкият герб който в типичен стил пише на лайняница и използва 4 за Ч и 6 за Ш.

38

просто аз

преди 11 години

До Червен камшикТи ли си това с което СерГей шляпа по дупето *** ?

37

s

преди 11 години

До Червен камшикAz gasuvah za GERB haide da vidim kak shte me prati6 v SIBIR neshtastnik. Samo grachish ia se pogledni kakv si mizernik. Za6to ne si na rabota ami visish tuk da pliampash prostotii

36

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов е престъпник. Трябва да лежи до живот в затвора.

35

До червен камшик

преди 11 години

Добре, само че тогава не ми е ясно кой ще остане да изкарва парите на тая държава.

34

Анонимен

преди 11 години

Нашият *** народ е евтин на брашното но скъп на триците.Може да го излъже всяко детемежду 6 и 10 години.Да те излъжат веднъж е човешко, два пъти е простимо,но да те лъжат цял живот и пак да вярваш че искат да те спасяват,това вече означава че си кръгъл ***!!!!

33

бабата

преди 11 години

Не знам на кого да вярвам.Вчера в предаването "Лице в лице" видни депутати от "Атака" и БСП цитираха други цифри-като брой полети и пари.Днес - премиера говори друго. Някой лъже,но кой и защо ?

32

Червен камшик

преди 11 години

Герберите в затвора!техните избиратели - в Сибир!

31

Джедай Мастър

преди 11 години

До :/ 24Помним, помним. Помним и как специално за Николай Младенов беше пратил самолета, защото си беше порязал пръста на копитото, както и Емо Фаса и чистосърдечното признание на Будата за Левски и ЦСКА.

30

az

преди 11 години

АМА НАЛИ И КАФЕТАТА СИ САМ ЩЕШЕ ДА ПЛАЩА,А ТО КАКВО, НИЕ СМЕ МУ ПЛАЩАЛИ РАЗХОДКИТЕ -НА НЕГО ,НА ПРИЯТЕЛЧЕТАТА МУ И НА ЛЮБОВНИЦИТЕ МУ

29

българина

преди 11 години

Тютюнопушенето,бивши агенти на ДС да заемат позиции в НС,посланците с картончета, Авиоотряда и т.н. защо не се коментира промени в заокона за енергетика,кодекса на труда,разкриване на работни места ?????? има 2 варианта или не знаят как да ги променят или не искат . всеки може сам да си прецени за себе си

28

London calling

преди 11 години

Толкова много амфетамини ли е разпостранил боко тиквата че все още има толкова опиянени в България от наглоста и простотията му?

27

Гневен

преди 11 години

Тази сума сама по себе си не означава абсолютно нищо, ако не се сравни със сумата за предходния период на управление на Тройната коалиция!

26

инженер

преди 11 години

Само се отвлича вниманието на хората с измислени проблеми за да могат да приемат престъпни закони на воля и да крадат.

25

Анонимен

преди 11 години

Тук има доста заблудени червени ***!

24

тъп и прост

преди 11 години

До Даниел"Тия червени ***-а може би имаше предвид ПИДАЛИ" за една седмица свършиха повече работа от бившите за всичките 3,6 години взети заедно.Както знаете може би - замразените доходи на Българина вече не са замразени!!!Друг е въпроса,че за вас Гербаджиите три милиона лева явно не са нищо...

23

възмутен

преди 11 години

Искам да ме крадат, ама от ГЕРБ да ме крадат - ето това са разсъжденията на гербаджиите! А да не говорим за наглото изказване на Борисов относно тези полети - "Летял съм, защото така съм преценил за своята сигурност. Те затова се казват правителствен отряд, за да се лети с него. Защо купиха самолети тогава два еърбъса?"

22

Анонимен

преди 11 години

Няма да дадат и по 20 лева на хората за Нова година, ама Бойко Тиквата се е разхождал насам натам да си прави кефа за милиони левове. Иначе 4 години ни убеждава как нямало пари и колко сме по добре от Гърците които за коледа получиха по 400 евро. За 4 години този безсрамник не вдигна заплатите и с 1 лев. И Станишев харчеше преди 5 години, ама тогава имаше и за хората, а сега има само за Бойко Тиквата и бандата кучета както той нарича депутатите си, а те не са кучета ами са си живи ***.

21

London calling

преди 11 години

Тук от необразованото малцинство на герберски нещастници пак им се привиждат пропаганди. Тепърва ще излизат кирливите ризи една по една на хунтата герб но тиквопоклониците си знаят само едно.