18

rex

преди 11 години

Ставащото в Русия е голяма трагедия за руския народ! Властта е завзета от престъпници, а на върха на пирамидата стои Кървавия пигмей-убиец! Самото съществуване на руския режим е заплаха за демократичните ценности в целия свят.Русия отново свети с кървавочервен ореол! И на този режим заложник е България, където управляват руски агенти.Боже, пази България от рубладжиите!

17

are_kulata

преди 11 години

Каспара носи еврейска кръв, много ясно че ще бега !

16

Анонимен

преди 11 години

Ахахах в тоя форум имало повече комунисти отколкото в БКП-то бе :D идея - направете си 1 партия и почнете да борите злия американски имериализъм че вашите другари не се справят добре

15

Анонимен

преди 11 години

Mnogo se govori che kasparov e homo.dali e wqrno ne znam, no pri edna negova konferenzia v zalata poletq edin detski helikopter pod formata na penis. Tova e za kasparov, wsichki chahmatisti rano ili kusno si gubqt razsudaka.

14

ТHE Патриот

преди 11 години

Американски агент и предател ,също това и отвратителен ,като човек!

13

Анонимен

преди 11 години

do 10: За съжаление доста хора мислят така елементарно като тебе, това че е добър шахматист, спортист или каквото и да е там друго НЕ го прави автоматично най-добрия във всичко. Това че Стоичков е бил много добър футболист не значи да го сложим начело на държавата или както е модерно напоследък министър на културата нали?

12

Анонимен

преди 11 години

Къв емигрант ще става, той и без това е американски гражданин.

11

ceci_

преди 11 години

До DivineОпозиционерска му работа. Семейството живее в САЩ, а той ходи и преустройва Русия. iсиктир

10

Смешници

преди 11 години

За всички полит мекерета псевдо *** дето пишат глупости ще цитирам това:Носител е на най-високата награда в шаха "Шахматен Оскар" рекордните 11 пъти (1982, 1983, 1985-1988, 1995, 1996, 1999, 2001, 2002).Гари Каспаров е считан за най-силния световен шампион по шахмат за всички времена.Дали този човек не е направил нищо за страната си?!

9

Анонимен

преди 11 години

Тоя тип от години живее само на американски подаяния.Естествено и много слушка какво му казват от съответното посолство - слушка и изпълнява При това по народност е грузински еврей.Руснаците като чуят за него им се гади.

8

Анонимен

преди 11 години

Прав му път!Велик шахматист, а като човек - *** и амеликански агент.Даваха го в едни новини как стои на пътя на автомобилите, вместо на тротоара. Дойдоха полицаи и му казват да се отдръпне, а той се нахвърли върху тях и драска като жена и ухапа единя от тях по ръката, като дете.Пълен резил! Срам за американците, чийто агент е в същност...Въздух под налягане е този Каспаров...

7

Ha

преди 11 години

Всеки инакомислещ според форумните плъхове е предател.

6

ha ha

преди 11 години

drugite sa "korigirani" toest iztriti.

5

Анонимен

преди 11 години

Пешката на ционистката "демокрация" ще бяга ... Ау каква загуба за Русия - американски агент ще се маха ..

4

ссссссссс

преди 11 години

Абе защо на главната страница пише , че коментарите под тази статия са 6 , а тук са само 3?

3

Даси

преди 11 години

Точно заради подобни лидери опозицията в Русия няма шанс. Уви!

2

Divine

преди 11 години

И тоя се продаде, другото няма значение.

1

Анонимен

преди 11 години

Един предател по-малко:)) руснаците ще му бъдат благодарни и между другото ще се надяват и той да свърши като березовски...