126

Симо

преди 11 години

Промяна ли.Мокур Комунистите все-още се ръководят от Марксистко-Ленинската теория. За тях например селянина е представител на дребната буржоазия,и не трябва да му се дава възможност за развитие. Ако се задържат на власт, гледайте каква сопа ще заиграе след 1-2 години.Сега бързат с промените защото стадото блее и са притиснати до стената,а блудният народ се радва ли радва: Може с пет лева да ни помогнат ама червени да са .........нашенски.Хайде да е на хаирлия.

125

5f5

преди 11 години

До maoraА колко беше средната заплата?

124

5f5

преди 11 години

Намерила булката чиряслото зад вратата!

123

БЪЛГАРИН

преди 11 години

*** ОТ ГРОБ ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ !!!КЪДЕ Е ДЯНКОВ ?КЪДЕ ОТАДОХА ОТЛИЧНИЦИТЕ ОТ ГРОБ ?ГРОБ ДОКАРА НА БЪЛГАРИЯ НОВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!

122

КОС

преди 11 години

До maoraСега гледай при тази коалиция как безработицата ще стане 6%, хляба 50ст., бензина 2лв и тока ще падне на 45лв. ;)

121

BG

преди 11 години

Е, писна ми от тия плоски номера - а бе тоя да не смята българския народ за деца от детската градина, или пък мисли че всички се *** като неговите избиратели от ДПС !Нямало пари в държавата ?! Амиии ! Не думай ! Следващото изказване ще бъде - знам уважаеми пенсионери дето ни докарахте на власт че ви обещахме "конски великден" ама СОРИ ! Друг път ! Че 6 месеца имаше служебно правителство, БСП и ДПС света ореваха че искат власта, че са готови да управляват ! Ами ето - какво се оплаквате !

120

maora

преди 11 години

при коалицията 6% безработица, при герб 14, при коалицията хляб 50 стотинки, при герб 80ст, при коалицията 2 лв бензин и 80 ст. гaз , при герб 3 лв бензин, 1.30 газ. при коалицията ток 45-50лв срещу 120-200 лв при Гроб

119

Анонимен

преди 11 години

До 132 От цялото ти ровене в цифрите ти успя да измъкнеш само цифрата 8. А иначе това за финансите е чудесна новина... за комунистите. Щом има пари, значи има за крадене.

118

Anon

преди 11 години

... Не разбраха тия (и предишните) ***, че България няма финансови или икономически проблеми. Да не си губят времето там. Имаме чисто законови проблеми. Като ги решите тях, всичко останало ще си дойде на мястото.

117

Shop

преди 11 години

Орешарски "намерил" пари за увеличението на майчинските и след 2 минути съобщават, че има опасност бюджетния дефицит да се окаже по-голям. Ми ще се окаже, ако продължават така да "намират" некви пари. А освен това ще се окаже, че ще има и малко повече инфлацийка.

116

инженер

преди 11 години

кога са следващите протести

115

Comodo dragon

преди 11 години

бе ако се бяха разшумели за кризата, още през 2007-*** щяха да спрат секви входящи потоци. Криво - право - това е положението. Но така или иначе влезе некой лев, а как сме го оползотворили ние като държава и население - друг въпрос. Факта е че по-добре парите да идват, отколкото да се спотайват - както е в момента.

114

къса памет

преди 11 години

До 32 до marsianНе уважаеми господине - във финансовите среди (към които се предполага, че принадлежи г-н Орешарски) още през есента на 2008 г. се коментираше финансовата криза и очаквания ефект върху България. Истината е, че БСП предизборно се опитаха да замажат истината - така както са свикнали да правят през стогодишната си история.

113

Анонимен

преди 11 години

Всякакви дрънканици тук - за и против Орешарски,в защита на ББ,против ББ.А бе разнообразие и ръсене на мозък.Я се поразровете из цифрите!Там е истината.Ако не си сложите проГЕРБерските очила ще видите как Боко е изхарчил 8 млрд.,които не е събрал.А от къде ги е взел?От лошия Станишко дето ги е скътал заедно с Орешарски и НДСВ преди тях.А също и ни увеличи държавните задължения с заемче.В момента всичко е опапано.Да му мисли Орешарски.Ако не сте съгласни дайте -.Но това е реалността.

112

крис до рад

преди 11 години

при коалицията 6% безработица, при герб 14, при коалицията хляб 50 стотинки, при герб 80ст, 2 лв бензин и 80 ст. гсз при коалицията, при герб 3 лв бензин, 1.30 газ. ток 45-50лв срещу 120-200 лв. Стига с тия бойкпвци....

111

Анонимен

преди 11 години

До РАДЯвно си доста далече от финансите :))) задължения не се установяват с питане, задълженията се установяват с документи, а те намират отражение в отчетите на Министерство на финансите :))) та в тая връзка можеш да отвори страницата на МФ и да погледнеш отчетите от 2009 г и сегашните, ако го направиш ще установиш че публичните задължения на държавата са се увеличили за периода с близо 6 млрд. лева

110

Анонимен

преди 11 години

3 бостански кратуни на снимката...Бог да пази България !От тия ***...

109

РАД

преди 11 години

До 104"Никой не разбра къде са тия 2,2 млрд. задължения"????Защо не питаш представители на малкия и среден бизнес от този период?Може ли някой тук също така дами каже за какво Станишев и Орешарски изхарчиха 4 млрд. лв. за 8 месеца преди изборите през 2009 г.???

108

анонимен

преди 11 години

Оставите пълен батак,пичове.Съмнявам се , че и Орешарски ще се справи с него , но не злобея и му пожелвам-успех.Трябва да си много *** българин, за да пожелаеш ,нещо по лошо от ОСТАВЕНОТО.

107

тъпчо

преди 11 години

Ако финансите не бяха наред сега Орешарски и компания щяха да реват като "вдовичка за....". Няма цифри, няма нищо..........само едни виевати фрази и толкова.