68

Анонимен

преди 10 години

Парламентът - триумф на ОФ, след 23 години, отново всички вътре са или от Отряда Чавдар или от Правешкия клан на БКП или на директно подчинение на мАсква...

67

kms_07

преди 10 години

До шалвари за Болен Абе тиквар, власт ще видите през крив макарон, *** и бездарните ви ***, ***!!!

66

kms_07

преди 10 години

След като са разбрали за лигавенето на ****ала и клакьорите му пред парламента, Волен и депутати от Атака са излезли, за да потърсят сметка на тези плазмодии, които обаче веднага са се изпарили!! Другия път няма да се измъкнат! Само на ****али ще ми станат тия из*оди!!!

65

шалвари за Болен

преди 10 години

Следващия път на Болен Дупедавски да подарят турски шалвари, та да може може лесно да ги сваля пред Ахмед ага, като се дупи пред него! Много ще му отиват - все пак е главния клоун на цирк Юруш!

64

Националист

преди 10 години

Лудото ЯНЕ , пудела на Боко Тиквата пак с поредната простотия . Я вижте например в Македония , има две албански партии , едната винаги управлява с някоя от македонските партии , какво толкоз чудно има за БГ ? Да попитаме лудото Яне , защо 4 години партия ГРОБ не промениха закона , за да се ограничи незаконното гласуване и машинации в Турция ? Сега се чудите защо ДПС има 3 депутата от София , ами ще има , 4 години де бляхте Вие от партия ГРОБ и РЗС ???

63

Dalaver4u

преди 10 години

Тука само спекулации кои бил тур4ин кои пръднал кои крал кой ял ! Я коментирайте за дунава бе всеки момент може да прелее и да убие (недаи си боже) Български граждани ! Говорете за тях бе не за тва аааа "оня " еидяхте ли го напсува оня , ааа пак оня пръдна в ефир аааа пак оня така и така в НС ?! тва нормално ли е ? понякога ме е срам че съм Българин !

62

Ха така

преди 10 години

Волен Президент, пардон Султан.

61

Мартин

преди 10 години

Давай народе заблудени ! Пред компютрите стойте и плюйте герб атака дпс и бсп ! Знаете ли колко им пука на тях ? Но давайте все така и стойте гладни , шилешки народ !

60

do 72

преди 10 години

prav si ... a te samo se pliuqt a ne mislqt za naroda ami koi da lapa pove4e !

59

Анонимен

преди 10 години

Господата управляващи да помислят какво ще стане след няколко дни когато Дунав прелее, че в северозпадналата България само това им липсва на хората!!!!

58

АНОНИМЕН

преди 10 години

ЖАЛКО ЧЕ НЕМОЖАХТЕ ДА МУ ПОДАРИТЕ ФЕСЧЕТО .МНОГО МУ ОТИВА.

57

АТАКА FOREVER

преди 10 години

ВЪН ГЕРБ!ДА ЖИВЕЕ АТАКА!!!

56

Анонимен

преди 10 години

Парламентът е обречен на един психопат , ДС- муцуните от БКП-БСП и на крадливите турчета на Доган ...и тиквите)))

55

Анонимен

преди 10 години

Попитали радио Ереван: Абе, къде са феновете подкрепили Атака? Отговора бил: В болнични! Днес ги обрязали!

54

хм??!

преди 10 години

Сега чак разбрах - Яне ревнува, че Волен е по-голям продажник и от него.* се мразят помежду си!!

53

111

преди 10 години

защо обръчате внимание на този *** Яне? Не че съм фен на Сидеров, но Янето е върхът на простотията в нашата политика. Имал 30-тина фена и той тръгнал да влиза в парламента.. На него няма ли кой да му подари някакъв подарък, препоръчително вибратор?

52

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Тези костюмирани...смешници,наредени в редица на снимката,нямаше да са там,ако не получаваха суха народна...немъчена парица.Закона трябва да се промени;субсидии само за парламентарно преставените партии и то в...пъти намалена величина.На бедна и малка България,не й трябват орди...платени политически ***.Да се дадат тези пари за детски заведения и лечение на тежко болни.

51

474

преди 10 години

Тука на някои май им е голям кеф че *** ни ръководят,а?!Срам сте за България дупедавци!

50

Аз

преди 10 години

Мамичката ви и двуличници...Защо не искате спирането на новините на Турски, както иска Атака от години? Искали само да спрат "турския сериал"... боже господи!!!Защо не искате да свалят високоговорителите от минаретата на джамиите, а само "турския сериал"?!Не виждате ли РЗС и НФСБ колко сте прозрачни и жалки бе!? Яне, Симеонов, подайте си оставките, както поне това сториха и Кунева и Костов. *** и нахалници!

49

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Ейй туй за 10-те милиона,го...пусна по терлици,една много...препекана журналистка Беновска,от едно...много известно радио,(слушано в 2 квартала на София)правейки интервю на Боко,след...грандиозната му изборна победа.Другите поръчкови *** го...подеха и размахаха като...знаме,радостни и щастливи.Еййй,платени...***,ха спрете се малко и поемете...въздух,че иначе току виж някой се е...задавил,докато прави гьобелсовите...мурафети.