56

тцЪ

преди 10 години

До Глас народенСамо дето при тях започна окончателното строителство. Приказките на Боци за насипа са поредната му простотия и начин да си присвои всичко хубаво - типично по комунистически. Забавянето идваше от нежеланието на румънците да правят връзката там. Ние настоявахме за Видин - Калафат, а те се опъваха защото искаха да е при Оряхово - Бекет. Така загубихме няколко години.

55

Егон

преди 10 години

Според мен е редно този, който има най-голям принос за реализирането на проекта, да бъде поканен на откриването му. Визирам Борисов. Не го е построил изцяло той, но той има най-голяма заслуга за приключването. Казвам го без каквото и да е политическо пристрастие.

54

super

преди 10 години

Не съм архитект и не разбирам от строителство, но е факт, че реката е 2 до 3 пъти по-широка при Видин отколкото в Будапеща например и е тъпо да се казва, че Унгарците били пострили 17 моста и тн... може би 5-6 от техните мостове заедно се равняват на този по сложност и цена.

53

Анонимен

преди 10 години

За съжаление БДЖ върви към фалит и просто не достигат и липсват влакове, за да минават през моста. Пътищата за тирове към и от моста са в окаяно състояние също и трафикът по моста на практика е блокиран.

52

Croki_Gena

преди 10 години

до 57 - за кои комунисти става дума, умнико - тези от герб или другите. щото като кажеш комунисти веднага си спомняме, че боко напусна полицията, щото не искаше да се откаже от членството си в БКП .

51

30 млн

преди 10 години

30 милиона кг желязо. Странна работа, че сте решили да мерите желязото в килограми като наявсякъде винаги се мери в тонове.

50

Croki_Gena

преди 10 години

мдааааа, едно време след втората революция - 1997 - един дърт комунист казваше - това, което ние сме построили вие не можете да боядисате. Скоро тоя лаф го чакам от един млад комунист - страхливото банкянско мутре - боко тиквата и неговите неграмотни последователи

49

77777

преди 10 години

Въпреки забавянето на строежа по времето на ГЕРБ, моста най-накрая беше завършен след като Бойко Борисов подаде оставка. 6 години и един месец строеж, вкл. и инфраструктурата към моста. Сега моста бе довършен от този, който го започна, както си е редно. Ако през 2009-2013 управляваха други, а не ГЕРБ, моста щеше да се пусне година-две по-рано.

48

Мимо

преди 10 години

Има една приказка-надей се Керо.... Колкото Русе е живнал от Дунав мост 1 толкова ще живне и Северозападния край на България! Не се ли създадат работни места,да се развие производство и промишленост,беднотията и безработицата ще си останат така! А специално на мен ми се струва ,че това няма да стане никога! Никой от Европа и Америка не иска да сме развита държава. Те искат да сме един евтин пазар на работна ръка и да си внасят стоките у нас! Един вид бели роби в Европа!

47

Глас народен

преди 10 години

Комунистите са като кукувицата !Чакат някой да направи нещо хубаво и после - хоп ние го направихме !Басирам се, че в следващата предизборна кампания (която според мен не е много далеч) ще чуем, че столетницата освен всички други благини, които е направила за народа е построила Дунав мост 2, както и новите отсечки от автомагистралите Тракия, Хемус, Марица и Струма.Дано този път хората махнат розовите (т.е. червените) очила, които бяха сложили на 12 май тази година.

46

Стоянов

преди 10 години

Къв ГЕРБ бе мухъл анонимен, моста започна да го строй царя, после мина през тройната коалиция, чак след това са ГЕРБ. По принцип Гербаджиите каквото и да построят след време почва да се руши щото са некадърници и половина. Друг е въпроса, че такъв мост се строй за две, а не за десет години

45

Анонимен

преди 10 години

Новият мост вероятно няма да бъде открит от Бойко. Какъв малшанс - някой друг да реже лентички! Не е ясно кой ще ползува моста, след като няма свестен път до Видин.

44

Анонимен

преди 10 години

нека да си кажем всичко ясно - Дунав Мост 2 е изцяло благодарение само на ГЕРБ, тез червени *** въобще да не се бутат на откриването ако имат поне малко срам

43

Анонимен

преди 10 години

В основите на моста и инфраструктурата са сложени 30 млн. кг желязо...оххх, майка....дано не бъде прочетено това от някой ***....:)

42

boicho.boichev.7

преди 10 години

Герб построи метрото, герб построи аец козлодуй герб построи ...абе всичко построи.Преди бат Бойко тука беше пустиня, след него е рай.

41

до 41, Славянка

преди 10 години

наистина - не е само "аз, аз, аз".вместо това е "всички", обаче без да са направили нищо, че да се причисляват към това "всички"...

40

boicho.boichev.7

преди 10 години

Герб направи и матистралите-всички и целите.Въобще някой може ли да си спомни-как сме живели без герб, как е изгрявало слънцето?

39

boicho.boichev.7

преди 10 години

Добре де, герб го проектираха, осигуриха финансиране, построиха.За 3 години.Не че е вярно, но щом така искате -така да бъде.Никой не казва, че са направили нещо лошо.Напротив-добро е.Добре че построиха тизи мост.

38

Анонимен

преди 10 години

Боко ще се пръсне от яд, че друг ще резне лентичката. Повечето проекти, на които той режеше ленти почнаха при други, сега е време да гледа отдалече и той.

37

Анонимен

преди 10 години

До GiveMeFiveКакво значение има кой ще прережи лентата, важното е че е факт съоръжението.