5

до 5

преди 11 години

Другарю, ти в кой век живееш??? Кой себе уважаващ се бизнесмен ще наема и разчита на МВР да му следи някой???? За тази цел си има напълно частни и неполитизирани фирми. Плащаш, поръчваш и получаваш каквото ти трябва. Цени от 60 лв за телефонна разпечатка, 200 лв за съдържание на СМС (качиха цената щото служителите в комуникационните фирми с право на достъп са ограничени и някои ги е страх да не ги хванат), през 1500 лв за аудио видео профилиране и нагоре... нито МВР ти трябва нито има значение

4

до 3

преди 11 години

И какво е правил ц.ц с МВР ? Че така че никой от тия дето го плюят не успя да каже точно какво е правил....

3

Анонимен

преди 11 години

Представяте ли си Пеевски ще мъдри функциите и мястото на тази свръхважна структура с основна роля за разкриване на тежките криминални и икономически престъпления. Даже от сега си знайте, че тази структура с ще се намира там и при който, Местан, Доган, Пеевски и накрая Станишко ще могат да дърпат конците и да решават кой да се подслушва и проследява. И накрая на този мандат с тази власт банкера -покровител на Пеевски може да разплаче Абрамович в класацията на световни богаташи.

2

избирател

преди 11 години

Бе удъртях и не схванах,защо са и избори на тая държава.Едни и същи гадове,ама под различен цвят.Ама все шепа разбойници от 20 и кусур години.

1

Анонимен

преди 11 години

Боже Господи......