179

Анонимен

преди 10 години

anonybulgaria.wordpress/2013/06/03/%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B8-%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%B5-%D1%87%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D1%81%D0%B5-%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%83%D0%B2%D0%B0-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5/

178

DORIAN

преди 10 години

Това ли е най-важния проблем за България?Я да направим Референдум за броя на депутатите?Аз искам депутатите да са 60 броя, не повече!

177

До182 Иван

преди 10 години

Иванчо, в града в който живея в САЩ сме около 2000 Българи. Нямаше и 100 желаещи да гласуват за да се отвори секция! 100 е минимума за да има секция ! Бяха около 80! Направи си сметката КОЙ го боли дедовия за гласуването в България! А за ония от Турция не знам.

176

връл непушач

преди 10 години

Аз и моите деца пък не сме длъжни да ви дишаме никотиновите издишъци както в заведенията така и по спирки , дет. площадки и всички други места където се сещате или не,защото никой не се съобразява с мен ,а още по-малко с моите деца-за вашите ме боли ***,но и те са невинни!

175

Анонимен

преди 10 години

Стига с тези забрани,бе ?Ще отида на заведение с приятели и ще притичвам, като куче до близкото дърво,за да изпуша една цигара.Хайде ,моля!Мръсния въздух в градовете не ви пречи,да се наливате с алкохол,не ви пречи.Да ядете вредни храни,също са полезни за здравето ви?Сървайвъра в който живеете,и той удължава живота ви?Ти да видиш? Трябват заведения за пушачи и други,за непушачи.Който,където иска,там да сяда.Какъв ви е проблема?

174

Анонимен

преди 10 години

koyto pu6i da si pu6i,koyto ne iska da ne pu6i-po dobre da zabranyat da se karat avtomobili,4e edna kola pu6i kolkoto 100 pu6a4a

173

пушачката

преди 10 години

РЕФЕРЕНДУМ му е майката. Да видят тогава, че 90 % от народа ще е против тютюнопушенето в заведенията.Аз пуша от 20 години. Е трябва да ви кажа, че е много по-добре да не се пуши вътре. Дрехите ти не миришат на цигари, не се кокорчиш цяла нощ от превъзбудена нервна система при задимено помещение.Екстра си е така. Излезеш за 5 минути, дръпнеш малко въздух и никотин и обратно в заведението.Пречи им на бизнеса - друг път! Ама явно някой плаща.

172

До иван

преди 10 години

Пич, не са ни турците вновни за дереджето, де помисли малко. В Турция минималната работна заплата е 430 ойро...И друго - гуребтчиите вкарваме в бг милиарди ойро на година, свежи пари за харчене. нали знаеш - който плаща, поръчва и музиката

171

логодаж

преди 10 години

ако се пуши - най кофти е за персонала - примерно бременна сервитьорка да се трови по 10 часа на дена тва дето тука разделиха заведнията с отделни зали - пълна идиотщинаскоро бех в Истанбул - ми не се пуши

170

eve1

преди 10 години

Добре,нека има референдум и веднъж завинаги да затворим устите на мазните ресторантьори,които искат отмяна на забраната.Готови са на всичко даже да умират хора само и само да са пълни заведенията им.Аз повече никога няма да вляза в заведение където се пуши.

169

иван

преди 10 години

Предлагам да се проведе рефендум, който е с двойно гражданство и трайно живее в друга държава, работи там, плаща данъци, осигуровки там, да няма право да гласува на никакви избори у нас. С какво допринасят за държавата. Само спомагат една малцинствена партия да се домогва незаконно до властта.

168

Пушач

преди 10 години

Не ми трябва мир, с противниците на пушачите, нито война ми трябва. Щом мислят, че заведенията са само за тях, да си ходят. Аз вкъщи си имам механа, където се срещам с хората, с които искам и не се занимавам с хора с натрапчиви фобии. Нека си живеят по 100 години, ако смятат така ...

167

Пушач

преди 10 години

Аз този въпрос със забраните съм го решил кардинално, през лятото ходя на заведения само където има тераса или открити пространства, през зимата не стъпвам в заведения, каняси приятелите вкъщи, ако искаме да се видим.

166

Бат Нико

преди 10 години

Къв Референдум, бе? Само харчите парите на данъкоплатците за глупости!

165

Анонимен

преди 10 години

Разделянето на заведенията, не е решение.Минаваш през зоната за пушачи за да отидеш в зоната за непушачи.За двете минути през които прекосявам помешението достатъчно се омирисвам.Освен това, когато е кампания,няколко човека пушат и заради тях, хайде в зоната за пуш.Повечето пуш. са доста нетолерантни,малцина са тези които се съобразяват.Аз искам, като отида на ресторант да се нахраня без да да дишам цигарен дим,а като отида на дискотека,като си тръгна да не ме боли главата и да мириша на цигари

164

krismin

преди 10 години

Аз предлагам да направим първо един референдум дали да не изритаме тези и*оти от Народното събрание и правителство, а после ще решаваме дали ще пушим или не в заведенията

163

sss

преди 10 години

айде после и един референдум за отпадане на глобите при шофиране пиян.че то не върви да идеш на кръчма да запалиш една цигарка и да не изпиеш две ракийки към нея.грехота си е. :)

162

jitan

преди 10 години

Може ли някой да отговори преди да ни натиснат от Брюксел за цигарите,имаше ли разделение и противопоставяне на пушачи и непушачи???????????? НЯМАШЕ !!!!!!!!!! Май принципа "разделяй и управлявай как си искаш" в пълна сила важи днес ! ...Докато не скръцнем със зъби на католиците-християни ,че ние можем да се съобразяваме с тях ,точно толкова колкото и те с нас,няма да има консенсус...След като сме под един юрган в кревата трябва да се съобразяваме един с друг с желанията си!!!!!!!!!!!!!!!!

161

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера какъв им е проблема на непушачите ако заведенията са разделени на зали за и не пушачи а още по добре да има заведения само за пушачи и такива за непушачи като собствениците да имат право сами да определят тяхното заведение от кой тип да бъде.Така всеки ще има право на избор. Много ми е интересно кои ще бъдат по пълни.

160

Житан

преди 10 години

Пушач съм,но винаги се съобразявам с тези около мен които ги дразни дима,въпреки че много от тях казват че не им пречи.....НО !...Собсвениците на ресторанти и кафета дадоха доста пари да разделят заведенията на пушачи и непушачи.Какво пречи да има две зали в които едните да си дишат на воля чист въздух с аромати от разните манджи,а другите да си пафкаме в отделно крило на заведението...Пълен паритет се получава,щото и едните не могат да имат претенций ,както и другите също.