25

Shop

преди 11 години

Поредните рубладжийски бунтове. За някакви си дървета, стават побоища и ексцесии. Това без подстрекаване отвън никога няма да се случи от самосебе си.

24

Boko Tikvata

преди 11 години

Еми и прогресивната част от турското общество иска да свали и тя своя Боко в лицето на селянина Реджеп за който гласуват анадолските консервативни *** селяни дето блъскат глава в земята..Както и тук селянчетата фитнес-навитаци полу-гейове с бръснати крака и ръце и прилепени плътно фланелки и панталонки и ходещи с джапанки из града гласуват за Боко Тиквата

23

9667

преди 11 години

Следващата стъпка е да се потърси отговорност от турското правителство и полиция за действията си, както и държавните бюрократи, които с действията си (или бездейсвие!) допуснаха нещата да ескалират до това ниво! Ще се търкалят зелки!

22

Shop

преди 11 години

И за какво му беше на Асад да започва гражданска война и да си разтури хубавата държавица?

21

brb

преди 11 години

Хайде на бъркай моля така безразборно. Кадафи се грижеше страната му да процъфтява, Чавес също, за Ахминденджат отиди и виж Иран на какво прилича малка приказка е, Асад също Сирия беше красива страна и хората бяха задоволени до войната и точно заради неговата фамили се държеше мира в района и Хизбула седеше мирно. Това са хора които са се доказали за страните си напрактика и зад тях остана и ще остане много.

20

axa

преди 11 години

Всички полудяха. Целият свят. Силно се надявам, че модата, която беше обзела голяма част от човечеството в последните години - да си избира за главатари жалки ***, лека-полека ще си отиде и нещата ще се нормализират. Ердоган, Борисов, Чавес, Ахмадинеджат, Путин, Берлускони, Саркози, Орбан, Кадафи, Асад са лицата на едно и също нещо: медиа-популистки режим, разчитащ на страх и полицеищина, съществуващ на ръба на полу-фашистка диктатура. За радост колективният разум се възвръща и някои от изброените карикатури вече са на бунището. Ред е на останалите.

19

granik

преди 11 години

В Турция населението е прекалено младо и това предполага много енергия и заряд. Дали заради парк,политика и друго, но природата си казва думата, младо население = на революция.Новото побеждава винаги старото. А българите приличаме на тия двамата от рекламата за бира,около нас ври и кипи живота, а ние като тъпигьози си смучим биричката и нищо не може да ни развълнува.

18

Анонимен

преди 11 години

Долу Турция!Никога няма да станат цивилизована светска държава, защото ислямът е отрова, от която няма излекуване!

17

АнтиГлобалист

преди 11 години

Подкрепяйте ги, но мислете винаги, че не са забравили историята си, че са били империя!

16

ТУРЦИТЕ СА СМЕШНИ

преди 11 години

когато падна велико търново нямаше русия и нямаше АМЕРИКА .НЯМАШЕ ИЗРАЕЛ . СЕГА ЩЕ ГИ УНИЩОЖАТ .

15

турците

преди 11 години

всичко което са научили е от Българите . КОГАТО ПАДНА ВЕЛИКО ТЪРНОВО ,ЧАК ТОГАВА СТАНА ИМПЕРИЯ НО америка е далече а РУСИЯ ИМА ИМУНИТЕТ .СРЕЩУ ТУРЦИ . ТУРЦИТЕ СА ЗАЛОЖНИЦИ .

14

Зигмунд Фройд

преди 11 години

До тракХа-ха! Та нашите стиденти са вечно пияни и се друсат под звуците на *** и кларинети!Какво очакваш от тях?

13

Зигмунд Фройд

преди 11 години

Леле...Ами сега Бочето къде ще се крие от прокурор Акулов?

12

трак

преди 11 години

Автоитарната власт винаги се страхувала от студентите,но въпреки това в Турция не е успяла да обезличи мнението на учащите докато у нас го постигнаха много лесно посредством кича,чалгата и корупцията в университетите.На последните ни избори така нареченото бъдеще на нацията показа пълна незаинтерисованост от проблемите в държавата ниОт такива мислещи само за пиячка и чалга умници ще излязат бъдещите ни министри.Горко ни

11

JACKO

преди 11 години

До Одисей 1То остави ти турците,с тях поне сме свикнали.Ами сирийци,араби,пакистанци,индийци,КЮРДИ,разни талибани и камикадзета който точно тези турци спират на границата на европейския съюз!За съжаление някой хора в омразата си мислят единствено с *** си.

10

Smurf

преди 11 години

Ердоган при Бойко

9

Анонимен

преди 11 години

Vie gledayte tam da e spokoyno ili predstavqte li si 10,15 miliona bejanci tuk

8

Don Claude

преди 11 години

Евалла и аферим на комшиите. Но извън това пак си остават *** резани читаци.

7

Ангел

преди 11 години

йееееее- представяте ли си и в Терция да стане като в Сирия:-))))Да живее ГРУ и ФСБ!!!!

6

7

преди 11 години

Студенти от Турция, учещи в България, на протест в СофияЗначи целият Шуменски, половината Технически в София, половината ВТърновски и половината Тракийски университет са се изнесли !